Novi MiG-29M2 i sistemi S-400 stižu u Srbiju!

iha.
sad cemo da im se najebemo mame.
jedva cekam.
krv.metak.znoj.dim.krici.
oh.kako sam uzbudjen

:kafa:

Vise bi me obradovalo da su rekli da nam salju neke traktore jer ove godine necemo ni hleba da imamo!
Sa avionima se ne moze orati, a sad je vreme za oranje...ratovanje je bilo pre dvadeset odina...
Da su tada poslali neke od tih iracaka, danas ne bi bili ovde gde jesmo.Prema tome:

Kasno brate Putine, ovde vise nema ko i zbog cega da ratuje!!!

Moze se i avionima orati hyper brzinom, nakacis plug i cepaj, samo sto ovde mozes 9 plugova zakaciti pa ti gledaj, da li je isplativo.

одма се сетили за те паре могло би да се купи ово за породилиште.те дечији додаци,школе................ од толике финоће би могло човеку да позли
Зашто се БАГРА није сетила тог следа питања између 2001-2012. године КАДА СУ ДОСМАНЛИЈСКЕ ПРОТУВЕ, ПРЕМА ПРОЦЕНИ
ПОЛИТИЧКИ НЕЗАВИСНИХ ЕКОНОМСКИХ СТРУЧЊАКА, УКРАЛИ ИЗМЕЂУ 56 И 60 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ???

Poslednja izmena:
Indijci su vec eksperti u pecanju Migova, njih i mogu da zayebu. Probali su i Alzirce al im nije uspelo, nisu ni oni vise naivni kao sto su nekada bili sve su im vratili nazad. Sad smo valjda mi na redu, kladim se da ce u tim super jeftinim avionima biti isti delovi iz onih vracenih Alzirskih, 20 godina stari.

:bye:
20061121MiG.jpg

Pravo napredna letjelica , čak i roni po potrebi :hahaha:

Нови „мигови” и С-400 стижу у Србију

jhguu.jpg

Потпредседник Владе Руске Федерације Дмитриј Рогозин изјавио је пре неколико дана у Београду
„да се нада .

од савременог наоружања Србија сада могла да добије, или да купи

У пакету са авионима „миг-29М2” требало би да стигну и ракетни системи „панцир“, 12 таквих система, као и „бук“.
:bye:

edit
http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Novi-migovi-i-S-400-stizu-u-Srbiju.sr.html

a pazi kako počinju rečenice
trebalo bi. će bude, možda daju možda prodaju...

Opet petarda...

Moja komšinica ima velike sise
Moja komšinica nosi tanga gaćice
Moja komšinica upali noću svetlo

Poslednja izmena:
Primitivci i neznalice uvek pocnu sa vredjanjem....lepo pise niko ih ne koristi, niti ce. Indijci ce samo modernizovati stare 29s, nisu ludi da kupuju "nove" M2.
Pa da prodju kao Alzirci sa 20+ godina starim avionima malo ulepsanim i njima prodati kao novi. :D

.

http://www.hrvatski-vojnik.hr/hrvatski-vojnik/2512522009/lovci.asp

RAC-MiG

Osnovni, da ne kažemo trenutno jedini, proizvod RAC-MiG-a je MiG-29. Trenutačno se potencijalnim kupcima nudi MiG-29SMT s najvećom masom od 20,3 tone i povećanim trajanjem konstrukcije aviona na 3000 sati. Dobio je i novi radar Phazotron Zhuk-ME te mogućnost naoružavanja projektilima zrak-zemlja.

U ponudi je, prije svega zahvaljujući indijskoj ratnoj mornarici, još uvijek i palubni borbeni avion MiG-29K. Ovaj avion mase 18,55 tona ima mogućnost sklapanja krila, kuku za kočenje, 1500 kg više goriva u spremnicima u trupu, dva podvjesnika za oružje više od standardnog MiG-a 29, Zhuk-ME radar i motore Klimov RD-33MK Sea Wasp (sedam posto pojačani potisak i 4000 radnih sati). Trajanje konstrukcije aviona povećano je na 6000 sati. Indijska ratna mornarica naručila je dvanaest MiG-ova 29K i četiri dvosjeda MiG-29KUB, uz najavu narudžbe za još 30. Početkom ove godine ruska je vlada najavila da će od RAC-MiG-a naručiti veći broj MiG-ova 29KUB, a kao dio novčane pomoći tvrtki koja ima 1,25 milijuna dolara duga.

Iz MiG-a 29K razvijen je MiG-29M (mase 22,4 tone) i MiG-29M2 (dvosjed mase 23,7 t). Opremljen je radarom Zhuk-M i može nositi 6500 kg tereta.

Tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća činilo se da se RAC-MiG bliži kraju postojanja. No, nekoliko stranih narudžbi održalo ga je na životu. Osim već spomenute indijske, spas je bila malezijska narudžba 18 MiG-29N/UB. Potom je Alžir, za 1,28 milijardi dolara naručio 34 MiG-a 29SMT/UBT (uz opciju za još 20).

Međutim, Alžir je avione, koji su prvobitno devedesetih godina prošlog stoljeća proizvedeni za rusko ratno zrakoplovstvo, vratio kao neuporabljive. Umjesto MiG-ova Alžir je odlučio kupiti dodatnih 14 ili 16 Suhoja Su-30MKA. Zbog toga je rusko ministarstvo obrane, koje već ima 200 MiG-ova 29 moderniziranih na standard SMT, odlučilo RAC-MiG-u dati 690 milijuna dolara za "kupnju" 24 alžirska MiG-a 29SMT. Još uvijek nije potpuno jasno što se dogodilo s 36 MiG-ova 29 koje je Alžir kupio od Bjelorusije i Ukrajine, te su poslani u Rusiju kako bi ih modernizirali. Vrijednost modernizacije je 500 milijuna dolara.

Indijsko ratno zrakoplovstvo ima u procesu modernizacije, vrijedne 965 milijuna dolara, 66 MiG-ova 29. Modernizacija uključuje ugradnju radara Zhuk-ME i licencno proizvedenih motora RD-33 Serija 3. Zanimljivo jest da je Slovačka zapadnom avionikom (kako bi se uklopili u NATO standarde) modernizirala 12 MiG-ova 29. Još je zanimljivije da je opremanje obavio RAC-MiG.

Libanon je nedavno objavio nabavu deset MiG-ova 29. RAC-MiG je prodao 20 MiG-ova 29SMT/UBT Jemenu, te nepoznat broj Eritreji i Siriji. Nadaju se i novoj narudžbi iz Libije.

Znači dosadašnji kupci raznih modernizovanih varijanti MiG-29 izvan Rusije su: Indija (MiG-29K/KUB, 16 komada za nosač aviona "Admiral Gorškov"), Malezija (MiG-29N/UB, 18 komada), Alžir (MiG-29SMT/UBT, 34 komada, sada u sastavu ruske ratne avijacije), opet Indija (MiG-29SMT, 66 komada, modernizacija starih aviona) i Jemen (MiG-29SMT/UBT, 20 komada).

Inače ja ne znam koja je razlika između MiG-29SMT/UBT i MiG-29M1/M2 pošto imaju isti radar Žuk-ME, isti glass kokpit, isto naoružanje, sve je isto, postoje možda neke minorne razlike.

mrca_static2.jpg

a pazi kako počinju rečenice
trebalo bi. će bude, možda daju možda prodaju...

Opet petarda...
За то о чему размишљаш не користе се петарде!

Арнаути за господу
, када се улење, имали су друго решење.
Стављали су им у ду*пе љуте папричице. :hahaha: Јесу ли и теби сместили? ;)

Зашто се БАГРА није сетила тог следа питања између 2001-2012. године КАДА СУ ДОСМАНЛИЈСКЕ ПРОТУВЕ, ПРЕМА ПРОЦЕНИ
ПОЛИТИЧКИ НЕЗАВИСНИХ ЕКОНОМСКИХ СТРУЧЊАКА, УКРАЛИ ИЗМЕЂУ 56 И 60 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ???

а"то се не рачуна":sad2:

Srbija je eurospska sjeverna koreja.

polugladna zemlja sa raketama i mig-29.

cestitam na gluposti,zasto bi bili napredni kao ostali dio europe kada mozete biti siromasna ruska gubernija.

- - - - - - - - - -

cestitam na gluposti,zasto bi bili napredni kao ostali dio europe kada mozete biti siromasna ruska gubernija.

- - - - - - - - - -

Niste mnogo odmakli od nas. Srbiji treba oruzje jer nije u NATO-u, vi jeste, pa nemate problem sa tim.

- - - - - - - - - -

ускоро има да летите на двокрилцима кад вам буду поцркале оне 6 канте миг-21:kez::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Back