Novi izgled Foruma Krstarice - primеdbe i komentari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
132.364
Dragi prijatelji,

Dugo najavljivana promena softvera foruma je dosla na red. Znamo koliko ste navikli na stari izgled i da svaka promena pravi otpor, jer se navika ne zove bez razloga navika :) ali je zbog tehnicke zastarelosti foruma ova promena bila neminovna i morala je da se desi.

Zelimo da novi izgled sto vise priblizimo prethodnoj verziji. Vise od dva meseca smo javno testirali novi forum i neke sugestije su vec ubacene u ovu verziju koju gledate, a neke su u fazi realizacije.

Na ovoj temi mozete slobodno da napiste sve svoje predloge ili zamerke, i u hodu cemo oblikovati forum prema vasem ukusu i tehnickim mogucnostima.

Pre toga pogledajte temu sa slikama najvaznijih noviteta.

Ukoliko imate bilo koji problem sa pristupom novom forumu probajte da resetujete sifru ili nam se javite popunjavanjem kontakt formulara.

I zavrsio bih recenicom da forum ne cini dizajn, izgled, dugmici... Forum cine ljudi koji dolaze, energija koja se oseca, raspolozenje koje se ima...

Sve vas puno pozdravljamo,
Tim Krstarice

Poslednja izmena od moderatora:
Dragi prijatelji,

Dugo najavljivana promena softvera foruma je dosla na red. Znamo koliko ste navikli na stari izgled i da svaka promena pravi otpor, jer se navika ne zove bez razloga navika :) ali je zbog tehnicke zastarelosti foruma ova promena bila neminovna i morala je da se desi.

Zelimo da novi izgled sto vise priblizimo prethodnoj verziji. Vise od dva meseca smo javno testirali novi forum i neke sugestije su vec ubacene u ovu verziju koju gledate, a neke su u fazi realizacije.

Na ovoj temi mozete slobodno da napiste sve svoje predloge ili zamerke, i u hodu cemo oblikovati forum prema vasem ukusu i tehnickim mogucnostima.

Pre toga pogledajte temu sa slikama najvaznijih noviteta.

Ukoliko imate bilo koji problem sa pristupom novom forumu probajte da resetujete sifru ili nam se javite popunjavanjem kontakt formulara.

I zavrsio bih recenicom da forum ne cini dizajn, izgled, dugmici... Forum cine ljudi koji dolaze, energija koja se oseca, raspolozenje koje se ima...

Sve vas puno pozdravljamo,
Tim Krstarice
Ovo mi lici na jedan drugi forum.Nije lose malo i promene.Mladji ce ovo brzo ukapirati,mi stariji malo sporije,ali bice sve u redu.

Nedovrsen posao.

Bolje da su razvijali jos godinu dana i tapatalk bi radio ... valjda.
Ma ja sam ustvari najveći šok doživeo kada je ukinuta stara aplikacija, a što mislim da ju je Krstarica i ukinula u dilu sa Tapatalkom. A Tapatalk je baš smotan u odnosu na ono što je bilo. Al avaj- valjda se mislilo da će tako da prošire poso. Jedino što ispade da se tako upravo smanjuje posao. A znajući ove iz Tapatalka kako su to fini ljidu, izgleda da je tu došlo do kurcšljusa.
I ja sam sa njima imao jedno jako lepo iskustvo:)
Ja sam im inače pomogao da poprave aplikaciju da više ne krašuje, i oni su ljudi bili tako fini sa se nisu ni zahvalili:klap:
Al kako ti kažeš sa trista miliona korisnika da se ne bi libili i bankovni račun sa jedno pedeset milki evara da su mi našminkali.
Ajde da sam Krstarici nešta popravio, pa da kažeš da me časte neko pečenje, al trista miliona bajo moj!
I neka ih ovi šutnu. Nije na odmet.

Sve u svemu jako mi se dopada a i tako veliko hvala za vase druzenje

545430

tri dana jahanja za fu*king običnu informaciju? Kakvi, gde 'detalji naloga'? O čemu piskaraš?
Npr. za tebe sam dobio ovo:

Ups! Naleteli smo na problem.

Ovaj član je ograničio ko može pregledati njegov kompletan profil.

Pitao si gde je pol, lepo sam ti napisala gde se u podešavanjima nalazi pol!
Što ideš tamo gde ti nije mesto pa dobijaš to obaveštenje :lol:

Pitao si gde je pol, lepo sam ti napisala gde se u podešavanjima nalazi pol!
Što ideš tamo gde ti nije mesto pa dobijaš to obaveštenje :lol:
Kako sam mogao znati da mi tamo nije mesto dok nisam otišao tamo? :rotf:
I dalje ne znam gde je napisan POL korisnika! Hoću da to piše odmah ispod profilne slike korisnika!

Veoma sam iznenadjen promenom Foruma.Deluje haoticno,nepregledno.Izgubio sam volju da dalje saradjujem,na ovom izgubljenom Forumu.
A tek preko telefona,pa to je par nekih bitnih stvari na koje smo navikli na koje smo i prethodnom izmenom predocavali,najgora pojava oznaci teme procitanim koje neko klikom samo slucajno moze da se zezne je po sred ekrana

Мислим да уз КОРИСНИЧКО ИМЕ или на АВАТАРУ (у или на иконици ,,Na vezi je''), требало да буде назначен пол (мушки/женски) корисника. Да не буде забуне код обраћања.
To za pol je kratko vreme bilo u test verziji, pa je sklonjeno da ne bi tu bilo pretrpano. Mada bih i ja vratio.

Мислим да уз КОРИСНИЧКО ИМЕ или на АВАТАРУ (у или на иконици ,,Na vezi je''), требало да буде назначен пол (мушки/женски) корисника. Да не буде забуне код обраћања.
u staroj verziji prilikom registracije sam stavio da izbor pola bude obavezna stavka bas iz razloga koje si spomenuo..posle kroz praksu sam primetio da su mnogi stavljali pogresan pol tako da to vise nije obavezna stavka i u buducnosti ce sve manje biti onih koji ce i stavljati pol..pol moras provaliti na osnovu stila pisanja u kom rodu pise :)

Hmm..generalan utisak je da je, u najmanju ruku, zanimljivo, jer je novo i šareno. Stara forma je, već po navici, značila usmerenost na diskusiju (suština foruma?).
Sad je pažnja odvučena na upoznavanje alatki i slično (nisam ni sve stare opcije znala, ne moram ni ove). Znači, posle perioda privikavanja, verovatno će se svima vratiti stari osećaj za forumašenje.
Meni je posebno simpatičan utisak kako smo svi kao velika deca (od pitanja, komentara, ovih smešnih lajkova...) a to je dobro.:D
Kad izgubite dete u sebi, izgubili ste najvredniji deo.
Ewan McGregor

p.s. Da li bi značilo ako Tabu ili nekom drugom zaredam ove lajkove sa srectima s ciljem da se vrate blogovi (sa mogućnošću pisanja istih a ne samo čitanja starih) i albumi (vidim da albumi nekim ljudima baš mnogo znače) ?
Hvala i srećno

Kako sam mogao znati da mi tamo nije mesto dok nisam otišao tamo? :rotf:
I dalje ne znam gde je napisan POL korisnika! Hoću da to piše odmah ispod profilne slike korisnika!

Curiosity killed the cat :hahaha1:

Ti to tražiš od drugih, a zašto ti nisi napisao svoj pol ispod profilne slike? Aaaaa ? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back