Novi izgled Foruma Krstarice - primеdbe i komentari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
132.368
Dragi prijatelji,

Dugo najavljivana promena softvera foruma je dosla na red. Znamo koliko ste navikli na stari izgled i da svaka promena pravi otpor, jer se navika ne zove bez razloga navika :) ali je zbog tehnicke zastarelosti foruma ova promena bila neminovna i morala je da se desi.

Zelimo da novi izgled sto vise priblizimo prethodnoj verziji. Vise od dva meseca smo javno testirali novi forum i neke sugestije su vec ubacene u ovu verziju koju gledate, a neke su u fazi realizacije.

Na ovoj temi mozete slobodno da napiste sve svoje predloge ili zamerke, i u hodu cemo oblikovati forum prema vasem ukusu i tehnickim mogucnostima.

Pre toga pogledajte temu sa slikama najvaznijih noviteta.

Ukoliko imate bilo koji problem sa pristupom novom forumu probajte da resetujete sifru ili nam se javite popunjavanjem kontakt formulara.

I zavrsio bih recenicom da forum ne cini dizajn, izgled, dugmici... Forum cine ljudi koji dolaze, energija koja se oseca, raspolozenje koje se ima...

Sve vas puno pozdravljamo,
Tim Krstarice

Poslednja izmena od moderatora:
Ne može TT ništa da vara Krstaricu,
kao ni mi njega. Nema tu para.
Dobro, nisam te razumeo. Sećam se da sam to probao na starom softveru pa mi nije radilo. Ne radi ni ovde, tako da oko toga ne vidim promenu. Jedino što je upotreba naših smajlija sad malo lakša.
gresis , radilo je na starom softveru ali ne u fullu (sto bi rekli) recimo mogao si barem desetak da postavis.

Verujem da će se naći rešenje. :ok:

Sta mislis o ovoj ideji? Otvorimo poseban form "Blogovi" gde budu nazivi tema zapravo bili nazivi korisnika koji su otvorili blogove.
A jedino da ih ostavimo zatvorene za pisanje, jer bi inace svako mogao da pise po tim temama...
To bi zapravo bila nekakva arhiva blogova.

Na početku bio sam veoma skeptičan, biće da zbog samog navikavanja, ali s vremenom počinje da mi se sviđa …. Mnoge opcije su naprednije, modernije, i ukoliko bi nekome uspelo da nekako naše profile uobliči kao što je to na fejsu onda bi ovaj medij bio velika konkurencija tom veliko svetskom gigantu … Dakle, da ne širim priču dalje, meni se sve ovo počinje da sviđa, poštovanje svima onima koji su predano radili na ovom novom obličju i funkcionalnosti, i ukoliko bi sada i moderatori pdf-a bili malo moderniji, razumniji i tolerantniji ovaj medij bi postao gigant … Mene lično vređa kada mi neko od moderatora, samo zato što ne razume to što pišem, zbog ličnih frustracija i ničim utemeljene mržnje, briše ono što pišem … Veliki pozdrav svima onima koji, makar povremeno, navraćaju na ovaj medij … Svojim kreacijama učinimo ga još boljim, modernijim i drugim medijima konkurentnijim ...

545482

Sta mislis o ovoj ideji? Otvorimo poseban form "Blogovi" gde budu nazivi tema zapravo bili nazivi korisnika koji su otvorili blogove.
A jedino da ih ostavimo zatvorene za pisanje, jer bi inace svako mogao da pise po tim temama...
To bi zapravo bila nekakva arhiva blogova.
Ako već pitate, evo mišljenje:
* arhiva blogova je poželjna, u bilo kojoj formi - to je minuli rad
* ne vidim svrhu onemogućavanja pisanja blogova, jer to znači GAŠENJE blogova, u stvari
* I do sada se na blogovima moglo pisati tj komentarisati i bile su alatke (odlične, moram reći, da se npr. obriše nečiji komentar - sam kreator bloga ga je mogao obrisati)
* veza sa Krstaricom treba da ostane, jer bi inače blogeri na drugim mestima kreirali svoje blogove a ne baš tu
Ima još, ali što duži post, manje se obrati pažnja.
Volela bih da se i drugi oglase pa je moj trenutni predlog da se otvori tema o tome i nadam se da će se zainteresovani blogeri oglasiti.
Ja imam na umu ljude koji ili pišu samo blogove ili im blogovi mnogo znače, iako pišu i po forumu a dugo su tu, pa iz nekog poštovanja bar zaslužuju priliku.
Ako tehnički ne može, tu onda nema dileme nikakve.

Hvala što ste pitali!:kpozdrav:

ivane, zašto je sad uvek štiklirana opcija zapamti me pri login-u? na starom forumu je ionako bilo da ukoliko izađeš na duže iz brouzera moraš ponovo da se loguješ. a sad iako deštikliram pri logovanju zapamti me I posle izlaska iz brouzera,čak isključenja sa net-a i posle duže vrememana ostajem ulogova a to je malo bzv.

ako opcija nije striklirana sigurno neces ostati ulogovana.
takodje proveri da ti browser nije zapamtio sifru..meni ovo tvoje vise lici na to.

ovo da li opcija zapamti po defaultu treba da bude cekirana ili ne jeste dobro pitanja za neku analizu i odluku.

Jbt...Kada govorite o ovim tehnickim detaljima - meni se cini da govorite kineski....

Definitivno ne podrzava emoji sada sa windows i android tastature ... :( konvertuje (prikazuje) ih u neke druge .

Ove sam unosio

Pogledajte prilog 545483

Kako bio bilo da se ta priča sa TT već jednom završi?
Više od 10 strana posvećeno tome, iako si od nadležnih admina dobio
objašnjenje da to nije moguće i zašto je to tako.

Kao kad bismo svi mi koji ne volimo lajkove a želimo repke nazad, došli ovde i
beskonačno ih zatrpavali pitanjima : zašto, i zašto i zašto....

Kako bio bilo da se ta priča sa TT već jednom završi?
Više od 10 strana posvećeno tome, iako si od nadležnih admina dobio
objašnjenje da to nije moguće i zašto je to tako.

Kao kad bismo svi mi koji ne volimo lajkove a želimo repke nazad, došli ovde i
beskonačno ih zatrpavali pitanjima : zašto, i zašto i zašto....
Svakako pitam i za druge ne samo za sebe.

Zavrsice se kada se vrati tt podrska ;) samo da se ima volje , to je problem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back