Quantcast

Novi izgled Foruma Krstarice - primеdbe i komentari

tab503

Buduća legenda
Administrator
Poruka
43.908
Dragi prijatelji,

Dugo najavljivana promena softvera foruma je dosla na red. Znamo koliko ste navikli na stari izgled i da svaka promena pravi otpor, jer se navika ne zove bez razloga navika :) ali je zbog tehnicke zastarelosti foruma ova promena bila neminovna i morala je da se desi.

Zelimo da novi izgled sto vise priblizimo prethodnoj verziji. Vise od dva meseca smo javno testirali novi forum i neke sugestije su vec ubacene u ovu verziju koju gledate, a neke su u fazi realizacije.

Na ovoj temi mozete slobodno da napiste sve svoje predloge ili zamerke, i u hodu cemo oblikovati forum prema vasem ukusu i tehnickim mogucnostima.

Pre toga pogledajte temu sa slikama najvaznijih noviteta.

Ukoliko imate bilo koji problem sa pristupom novom forumu probajte da resetujete sifru ili nam se javite popunjavanjem kontakt formulara.

I zavrsio bih recenicom da forum ne cini dizajn, izgled, dugmici... Forum cine ljudi koji dolaze, energija koja se oseca, raspolozenje koje se ima...

Sve vas puno pozdravljamo,
Tim Krstarice
 
Poslednja izmena od moderatora:
Poruka
21.397
Никако да нађем опцију ,,Теме које пратите''.
Ова опција је велика помоћ да не листам све теме тражећи ону на којој сам већ био.
 

Mrkalj

Elita
Poruka
20.037
Komentar:

1. Tačan vremenski kod kod svake poruke je važan za diskusije. Ona odrednica: "malopre", "juče" i sl. je zgodna za polaznike gerontološkog centra. Ako ima opcija, bilo bi dobto da se to ne prevodi.

2. Kod lajkovanja poruka, ostalo je neprevedeno sa engleskog "You and ... like this".
 
Top