Novi incident u Hrvatskoj prema Srbima

@Slavonac

Primećen član
Banovan
Poruka
587
U Đevrskama naoružani Janjevci uletjeli autom u kafić: "Ima li ovdje četnika?"

kin-hrfoto625pxxxxx.jpg

U ĐEVRSKAMA kod Knina međunacionalni incident! Pola sata prije podneva dvojica Janjevaca autom su uletjeli u dvorište kafića Tera! Nije se radilo o prometnoj nezgodi, već o namjeri! Izašli su iz BMW-a i napali 57-godišnjaka, koji je pio kavu. Čovjek je domaći, ali inače živi u Poreču. Napali su ga i izudarali.

Janjevci su, inače, sami otkrili zbog čega su svratili. "Ima li ovdje četnika?", povikali su čim su stigli.

Repetirali pištolj i udarali po prometnom znaku?

Dvojica su se udaljila, no policija ih je ubrzo uhvatila. Glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor potvrdila nam je da su uhićeni i sprovedeni na kriminalističko istraživanje zbog napada na 57-godišnjaka.

Glasnogovornicu Kosor pitali smo jesu li kod uhićenika pronašli kakvo oružje, budući da su Indexu neki svjedoci kazali kako su repetirali pištolj i njime udarali po prometnom znaku. Policija zasad nema takvih informacija, no više će znati nakon očevida, kazala nam je glasnogovornica šibenske policije.

Uhićeni su, inače, 19-godišnjak iz Kistanja te 30-godišnjak s adresom prijavljenom u Kninu. Riječ je, kako neslužbeno doznajemo, o prognanicima s Kosova i Bosne.

Načelnik Kistanja najoštrije osuđuje incident

Index je razgovarao sa načelnikom Općine Kistanje Goranom Reljićem, koji se došao na lice mjesta vidjeti što se dogodilo

"Policija je sada tu, napravit će očevid, popričati sa svjedocima. Ovdje se stalno nešto događa, ali dosad nismo nikada imali nešto ovako ozbiljno", kaže načelnik Reljić.

Kakve su "četnike" Janjevci tražili u kafiću, pitali smo ga. "A njima su svi Srbi četnici. Žalosno je da se ovakve stvari događaju. Ovo je 2012. godina", komentirao nam je Reljić incident.

Kada budu raspolagali svim podacima, svakako će se očitovati o ovom incidentu, kojeg načelnik Kistanja najoštrije osuđuje.
,

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...utom-u-kafic-ima-li-ovdje-cetnika/648945.aspx

U nekoj vukoyebini su 2 idiota radili sr.anja kakvih ima svakodnevno u svim državama ex Yu (i to možda jer je Index smeće) i ti to objaviš na politici?
I to dan nakon što si od jedne navijačke baklje napravio incident.
Ne razumijem zašto insinuiraš nepostojeće stvari
?

Svaki incident podvedete pod "pojedinacne slucajeve". Za tvoju inoformaciju, previse ih je da bi ih nazvali retkim i nebitnim. Ovakva sranja su postala pravilo, a ne izuzetak kod vas...

E]Kakve su "četnike" Janjevci tražili u kafiću, pitali smo ga. "A njima su svi Srbi četnici. Žalosno je da se ovakve stvari događaju. Ovo je 2012. godina", komentirao nam je Reljić incident.

pa šta je tu čudno što traže četnike?
na krstarici su svi hrvati ustaše pa u indexu ni slovca

pa o jednoj vama dragoj riči... reciprocitetu

Na inexu pise vrlo malo Srba, vecina je trajno banovana zbog sitnica. Znam, bio sam clan pomenutog. Sa druge strane, sta ti je bolje, da te nazivaju ustasom, ili da te biju kad dodjes ovde zato sto si "ustasa"? Kod nas se sve zavrsava verbalnim deliktom, kod vas bez fizickog obracuna ne moze da prodje....

Poslednja izmena:
Na inexu pise vrlo malo Srba, vecina je trajno banovana zbog sitnica. Znam, bio sam clan pomenutog. Sa druge strane, sta ti je bolje, da te nazivaju ustasom, ili da te biju kad dodjes ovde jer misle da si ustasa? Kod nas se sve zavrsava verbalnim deliktom, kod vas bez fizickog obracuna ne moze da prodje....

to je sigurnost od batina samo radi fizičke udaljenosti dakle posljedice bi bile ist, možda i gore

Na inexu pise vrlo malo Srba, vecina je trajno banovana zbog sitnica. Znam, bio sam clan pomenutog. Sa druge strane, sta ti je bolje, da te nazivaju ustasom, ili da te biju kad dodjes ovde zato sto si "ustasa"? Kod nas se sve zavrsava verbalnim deliktom, kod vas bez fizickog obracuna ne moze da prodje....

Kao i onaj nesretni Francuz koji je posjetio Beograd. Ubili čovjeka ni krivog ni dužnog.

Back