Novi incident u Hrvatskoj prema Srbima

ni 40-tih, ni posle

nemci ih zaveli, nisu oni hteli

Ко их је завео 1914.? :think: А да, убили смо им "краља" Фердинанда.:whistling: Ко их је заводио 1895. у време посјете краља Франца Јозефа Аграму?
Ко их је завео 1899. у Аграму? А 1902., када су три дана дивљали по Аграму? Нешто су "лаки", лако "падају".

Ja nista ne poricem, samo merim intenzitet i obim. A ti izjednacavaj nesto sto se ne moze izjednaciti i reletivizuj sopstvenu krivicu do mile volje. Kod vas se Ovcara i Jasenovac izjednacava, STO JE VAN SVAKE PAMETI!

nije ako pogledaš da smo živući ljudi, tvoja generacija je napravila ovčaru i srebranicu a jasenovac i ndh su teret jedne umrle generacije, obim se neda usporedit ali u ovom vremenu ovčara i srebrenica strše

U nekoj vukoyebini su 2 idiota radili sr.anja kakvih ima svakodnevno u svim državama ex Yu (i to možda jer je Index smeće) i ti to objaviš na politici?
I to dan nakon što si od jedne navijačke baklje napravio incident.
Ne razumijem zašto insinuiraš nepostojeće stvari?

Jeli to postao obicaj medju ustasama, da kada sebi zele podici ugled medju njima, potrebno je napasti gdekojeg nemocnog staca Srbina?

Nece uspeti, na jedan nas ide 10 njihovih. Od februara kad su napadnuti njihovi NAVIJACI(isticem navijaci jer to nisu obicni ljudi, vec bagra koja trazi kavgu i provocira) nista slicno nisu doziveli ovde. Kod njih, malo malo pa tuku... tuzno i zalosno!

pod 1 nisu napadnuti huligani nego auto sa ženama i djecom ili su i oni za tebe huligani jer su hrvati?
2. od tog incidenta do sada nije bilo incidenata sa hrvatske strane. ajde nađi neki link

rat je bio potreban svim Sanaderima,Miškovbićima ili Đukanovićima jer bez rata ne bi bili ono što su sad ,a mi ne bi bili robovi bez prava glasa koji samo navodno imaju nekakva ljudska prava koja svaka baba na vlasti kad joj se ćefne zapiša.sory na vulgarnosti ali stvarnost je takva.Crna gora uđe tamo u nekakav organ UN za ljudska prava,a istovremeno ne postoji niti jedna država na balkanu koja ta ista prava krši više od Crne Gore! Ironično?

U nekoj vukoyebini su 2 idiota radili sr.anja kakvih ima svakodnevno u svim državama ex Yu (i to možda jer je Index smeće) i ti to objaviš na politici?
I to dan nakon što si od jedne navijačke baklje napravio incident.
Ne razumijem zašto insinuiraš nepostojeće stvari?

Kada se ovako nesto slicno desilo u Srbiji ?

Dokle cete da se vodite vise tom retorikom "ima kod nas ali ima i u Srbiji toga" ???

Ako tako krenes, da je zlocin zlocin bez obzira na intenzitet i meru, izjednacices Srebrenicu i HOLOKAUST, sto Bosnjaci cesto cine. Po meni to nije u redu, jer izjednacavanje 8000 sa 6 miliona je malo..... neposteno i nemoralno.

Šta ja imam sa vremenom u kojem mi niti otac nije bio rođen? Pa ti meni pričaš banane. Među tvojom zajednicom danas hodaju ljudi koji su ubijali nevine i bacali u masovne grobnice. Ti ih braniš? Pa onda si isti kao i oni. Tko je ubio jednom, spreman je ubijati opet. Među vama takvih je u današnjem vremenu, puno, puno više. Dokazivo... Po obujmu kako kažeš.

Back