Нови џип/сув do 25-30.000e?

Duster je logičan izbor za normalne ljude ako im treba pristojan terenac. Za snobove je to katastrofa. Viđam se povremeno sa jednom ženskom i kada sam pomenuo dastera ona se zgrozila i zajaukala. Ja kažem ali ima 1.5 dci mala potrošnja ima i 4x4 ko da sam je ubo iglom.

Lada niva je dobra nova ali pošto ih nema polovne se mnogo šrafe i nisu rentabilne. I trule non stop pa ih prevaranti gituju i farbaju pa preprodaju non stop. Jama bez dna.

Koga zabole stojko? Tu je 7 godina garancije :kafa:

1416315487-122022-dacia-akcija.jpg

U tom rangu cene postoje koliko znam jedino Suzuki Jimny i Dacia Duster.

Prvi mi je lepši, ali je možda drugi malo praktičniji.
Jimny se povlači iz Evrope zbog novih propisa. Od Suzukija međutim imate Vitaru i S - cross, oba ispod 30.000.
Inače trenutno za 25.000 možete dobiti Tojotu Yaris cross hibrid. Uz doplatu može biti i sa pogonom na sva točkove.
Ako vas zanimaju Kinezi izašao je novi MG ZS koji sad ima hibridni pogon s kojim kao i Tojota može nešto malo ići i samo na struju.

Da taj MG se dobro probio ovde kod mene ima ih ko salate ..imaju jako povoljne cene za ono što daju ..Nzn taj 1,5 motor odakle je mada vidim da neki Kinezi koriste Toyota i Michubishi motore..Verovatno su kupili licencu za 1 generaciju starije motore ..I ovaj sa 1,5 mi mirise na tako nesto ili je kopija ili su dobili da ga prave

Suzuki ne bih kupovao, nisu se oni dzabe povukli sa severnoamerickog trzista i to pre skoro 20 godina. Mitsubishi je isto sumnjivog kvaliteta, govorim o automobilima, kamioni su im druga prica. Isuzu pravi odlicne terence i pikupove. Vidjao sam ih u Australiji, karoserija u stanju raspadanja kao iz Mad Maxa, ali idu i dalje kao novi po onoj pustari.
Meni se Duster svidja, vozio ga kao rentacar, na pozajmicu od poznanika i uvek mi je delovao super. Jbg nije mecka GLS ali i ne kosta kolikoko pola mecke. Nemam planove da uzmem novi auto , ali da imam, ozbiljno bi o njemu razmislio.

Ja bi uvek tako nesto pre Suzukija ili Dacie ..imaš i XC60 dobar autic sa 2,0 D4 motorom extra 10 klasa iznad tih novih plastikanera ..Budi oprezan Mercedesi se jako puno voze tako da obratiti paznju
Npr ovako nesto u ovom paketu opreme ledi ..
https://www.polovniautomobili.com/a...0-inscriptionpanoawd?attp=p3_pv0_pc1_pl1_plv0

Kod tih novijih Volvoa obratiti paznju ako ima siber na keder koji ima tendenciju vremenom sa se skupi pa krene voda da ulazi to moze biti skupa zajebacija ako se ne otkrije na vreme..Vidi se izvana a I greska je dosta poznata kod njih tako da se on menja ali treba opet proveriti da nebi bilo iznenadenja

Poslednja izmena:
Da taj MG se dobro probio ovde kod mene ima ih ko salate ..imaju jako povoljne cene za ono što daju ..Nzn taj 1,5 motor odakle je mada vidim da neki Kinezi koriste Toyota i Michubishi motore..Verovatno su kupili licencu za 1 generaciju starije motore ..I ovaj sa 1,5 mi mirise na tako nesto ili je kopija ili su dobili da ga prave
Toliko je dobar da ih odmah prodaju :kafa:

Screenshot_2024-12-13-21-56-21-061-edit_com.infostud.android.pa.jpg

Back