koliko kosta u srbiji, a ovde
MSRP
$27,980–$34,780
https://www.caranddriver.com/subaru/crosstrek
otkljucava na prilazak, mada suvozaceva vrata malo kasne
pali na dugme, gasi se na semaforu, a to ne bih ni znao da nisam naglo ukocio, jer ako se normalno koci i drzi kocnica blago dok se stoji na semoforu, nece da se ugasi, malo jace se nagazi i smanje se obratji sa 800 na 650 i samo se ugasi... ako se naglo krece, kresne i zgazi, mislim da skracuje vek svega, jer se motor jos nije posteno ni zavrteo...
a on sam je nejak, citiram:
The base model's 2.0-liter mill makes a tepid 152 horsepower, while all other trims get a 2.5-liter with 182 ponies. Neither engine provides eager forward momentum,...
to znaci da mora bas da se zgazi, ako se hoce ubrzanje, da se bude prvi na zelenom, a takodje i na ukljucivanju na autopuit, normalno mu je da ide preko 3000 obrtaja kada se ubrzava, pa tek posle spadne na 1100-1500... ima dugme za sport mode, ali ono samo drzi obrataje iznad nekih 1800, tu oko 2000
If you're someone seeking the finer things—and if responsive handling is on your wish list—you'd be better off shopping other offerings such as the Mazda CX-30 or Volkswagen Taos. Nonetheless, the Crosstrek is one of our favorites in its segment and has earned a spot on our Editors' Choice list for 2
inace je mekan, ali u krivinama tvrd i nevidjeno siguran, zbog niskog bokser motora
We'd called its on-road personality "relaxed." It's a soft-riding crossover, and while its cornering capabilities are likely far more than its intended buyer will ever exploit, it doesn't offer the same level of driving enjoyment as the Mazda CX-30 or the Volkswagen Taos.The Crosstrek can probably do more off-roading than those crossovers though,
ima neko dugme za blato i jos neke zafrkancije, ali ja nisam silazio sa puta...daje oko 30mpg kombinovane voznje
mnogo bolja mu je asistencija, ne izlazi iz svoje trake kao moja imprezza, vec tera po sredini trake, i bas lepo skrece kako put ide, naravno opomene kada sklonis ruke sa volana
ukupna ocena: odlican za penzionere i za vozikanje, sediste je super podesivo da tacno podupire gde sve treba