комшија, за мене је Тито био комунистичко ђубре и злочинац, али морам да признам да је знао да се бори против национализма. Да је мени циљ да се поразим национализам, ја бих користио његове методе.
Комунисти су казнили само неке најпознатије националисте, а некима су допустили да побегну и дозволили су им да умру у дијаспори.
Комунисти и Тито су злочине националиста увек гурали под тепих, заташкавали, крили и нудили неки свој комунистички патриотизам као замену, јер да то нису радили и да су черечили Србе као хашки суд и нво, па то би им се вратило као бумеранг.
Данас нво наступају са позиције власти и они су највећи потпиривач не само национализма, већ и неонацизма у Србији, јер и после 20 година они нас врађају у време рата, национализма и посипају пепелом овај народ.
Од помирења нема ништа, степен толеранције је све нижи и све оно што они наводно желе да постигну је немогућа мисија.
Комшија ти и сви попут тебе су корисне будале. Можда вашим деловање врбујете једног бољшевика, али створите бар још десет националиста или већ постојеће радикализујете.
Што је најгоре можда је овај Милан Лукић стварно психопата и ратни злочинац, али вашим поступцима од њега стварате српског хероја.