Pa nije ni chudo, dali su im polovne, imaju ih oko 3000, sad ne znaju shta ce s njima.
A Hrvatska josh nije ni u NATO!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije ni chudo, dali su im polovne, imaju ih oko 3000, sad ne znaju shta ce s njima.
pa ja sam i napisao da su polovni a za bana zemlje poput Srbije ,Hrvatske ili Albanije su i polovni E16 vise nego dovoljni ,pogotovo jos ako su dzabe
Netreba nam ni jedan ,sada je vreme za drugacije nacine ratovanja.
De nama da daju avione pa radikali odma polude, da lete i pucaju![]()
Cuti i ne brukaj to sveto mesto gde zhivish.
sve je to lepo o cemu raspravljate... ali na kraju nas dragi boris ce doneti odluku da se kupi "taj i taj" avion bez obzira ako neka bruga ponuda bude bolja... mi smo supak sveta, sa malo para uzece i najvece *****, kadzna da on nece morati u njega da seda.
nista licno protiv gore pomenutog ali istorija je puna takvih primera. avioni f-104 u nemackom vazduhoplovstu... politicka odluka, koja je kostala zivote ko zna koliko pilota... ali su ameri uzeli kes!!
sve je to lepo o cemu raspravljate... ali na kraju nas dragi boris ce doneti odluku da se kupi "taj i taj" avion bez obzira ako neka bruga ponuda bude bolja... mi smo supak sveta, sa malo para uzece i najvece *****, kadzna da on nece morati u njega da seda.
nista licno protiv gore pomenutog ali istorija je puna takvih primera. avioni f-104 u nemackom vazduhoplovstu... politicka odluka, koja je kostala zivote ko zna koliko pilota... ali su ameri uzeli kes!!
Ja sam glasala za Mig!![]()
SU 34 će da nalupa 16 F16-ica?Mislio sam na SU-34.
Po procenam ruskih naučnika i avio-experata avion sasvim ravnopravno može da se nosi sa najmanje 4 eskadrile znači 16 aviona F-16.
SU 34 će da nalupa 16 F16-ica?
Majko mila. :headbang:
Hoće, hoće.LJUDI, MOLIM VAS PREKINIMO RASPRAVU O "STRUCHNOM" ASPEKTU OVE TEME, PREDJIMO NA POLITICHKI. MODERATOR CE MI ZATVORITI TEMU.
Slobodno objasni zasto...
Ne, to treba vi koji ste glasali za SU da objasnite, koliko sam shvatila, a ne ja...!
Chudno mi je da si ti kao anglofil protiv Borisa.![]()
E sad bih pitao ovih 9 sto su glasali za SU30, da objasne zasto![]()
Hoće, hoće.![]()
niti sam anglofil niti sam rusofil... ali mislim da treba uzeti nabolja ponudu koja ce biti i u politickom i u ekonomskom pogledu dobra za nas!!
evo da cu primer finaca... avioni su americki ( f/a 18 )... sistem PVO ( BUK m1 ) je ruski, da ne duzim sta je tamo jos rusko a sta zapadno, ali treba praviti kompromis, koji omogucuje da ofset od tih kupovima ovo zemlji donese tehnoloski napredak i nova radna mesta!!
@ tex
gde tu to letece koplje da se zaljubis!?![]()