ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
U kancelariji Marka Brnovica crnogorska zastava 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ona sotona Hil?Ja baš ne mislim da je dobra ideja.
Mnogo bolje je da je ambasador neki fini čovek protestant sa ženom koja obilazi humanitarne organizacije i jedu srpsku hranu po restoranima.
Ovo mi ne miriše na dobro, još ako je Dinarskog porekla, kuku lele![]()
Ko ona sotona Hil?
samo ne znam odakle ti znas da ce odluke vasingotona da budu lose.mozda budu bile lose samo za drugosrbe i komunjareSad kreće loženje kako će da bude dobar prema nama jer je Srbin. A kad krene da sprovodi odluke Vašingtona onda će da krene pljuvačina. Standardno. Ovo je dobar marketinški potez Trumpa, mora se priznati.
Realno. Ako bi to gledali tako, tako bi I bilo...
Kakve on veze ima sa Vučićem?Baš će ti on skinuti Vučića.Šta fali piculi? Sve što radi ispravno je...ja mu zameram što nije odlučniji pa da se rešimo žvaljonje
Majko mila zemljo otvori se.Vi M*ilogorci ste postali ludji i od bošnjaka...Ne citiraj pogresno
Rekao je “ja sam pravoslavni srbin po vjeri” dakle pripada srpskoj crkvi, ali nije srbin po nacionalnosti.
“Ja sam veoma ponosan na moje etničke korene. Porodica mog oca je došla iz Crne Gore, a Brnovići su pleme iz Lješanske nahije. Porodica moje majke je došla iz Dalmacije i ja sam pravoslavni Srbin po veri, tako da možete da se kaže da sam pokupio ono najbolje od celog Balkana!”
Dakle sam tvrdi da je on iz mjesovitog braka - otac Crnogorac, majka Srpkinja iz Hrvatske
Pa “pokupio ono najbolje od celog balkana”. Dakle miks, nije Srbin.
Četnički vojvoda iz Arizone.![]()
Ima i u kancelariji vojvode Mandića. I nije to zastava, nego knjiga, sa grbom jedne od srpskih zemalja.
SLICICO ovaj ima sve vrline koje ti nemasSrpsko dinarsko poreklo i vernik SPC, reference i po.![]()
Aljbanez, kaze mi Stef na zidicu da je dosao da resi kosovsko pitanjeSigurno ce ga interesovati zbog cega je narod na ulicama…
Ima i u kancelariji vojvode Mandića. I nije to zastava, nego knjiga, sa grbom jedne od srpskih zemalja.
zabole trampa za srbiju![]()
Nadam se da je dobio instrukcije od Trampa, da pomogne obnovu monarhije, što istovremeno znači oslobođenje srpskog naroda i Srbije!