Novi američki ambasador u Srbiji

Ja baš ne mislim da je dobra ideja.

Mnogo bolje je da je ambasador neki fini čovek protestant sa ženom koja obilazi humanitarne organizacije i jedu srpsku hranu po restoranima.

Ovo mi ne miriše na dobro, još ako je Dinarskog porekla, kuku lele :)
obuzdaj se...

Cim se procita to vređanje ljudi dinaroida odma ti je sve jasno

Poslednja izmena od moderatora:
Ukazuje mi se da će se ovaj pravoslaac previše familijarizovati sa vlastima ovde.. tj biće mu interesantno da vlada na srbljem kao prvi od ostalih :)

Dok neki protestant koji je jedva znao da nađe Srbiju na karti, bi bio nekako neutralniji i manje se mešao.
Kao da ti je prosto žao što je Srbin i dete čiji su roditelji proživeli Drugi svetski rat postao američki ambasador u Srbiji?

Ne može uvek po vašem, znaš.

Ukazuje mi se da će se ovaj pravoslaac previše familijarizovati sa vlastima ovde.. tj biće mu interesantno da vlada na srbljem kao prvi od ostalih :)

Dok neki protestant koji je jedva znao da nađe Srbiju na karti, bi bio nekako neutralniji i manje se mešao.
Kao da su Hil i Godfri bili nešto protiv vlasti. Nema tu promene ko god. :lol:

Наравно, овим поводом очекујемо општу паљбу из правца Друге Србије и авнојевског суседства, неки још увек жале због Бајденовог одласка у пензију у цвету младости.

Čekali su Kabalu Haris ko ozeblo sunce, ono moša. Sad, bensedin se jede kutlačom.

Back