Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 80.637
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kiše jesenje! Šta li će sada velika nada Tome Mone i PriGlasa, Gđa Dolovac?Nikad cuo.
obuzdaj se...Ja baš ne mislim da je dobra ideja.
Mnogo bolje je da je ambasador neki fini čovek protestant sa ženom koja obilazi humanitarne organizacije i jedu srpsku hranu po restoranima.
Ovo mi ne miriše na dobro, još ako je Dinarskog porekla, kuku lele![]()
Tacno...Ukazuje mi se da će se ovaj pravoslavac previše familijarizovati sa vlastima ovde.. tj biće mu interesantno da vlada na srbljem kao prvi od ostalih
Dok neki protestant koji je jedva znao da nađe Srbiju na karti, bi bio nekako neutralniji i manje se mešao.
Kao da ti je prosto žao što je Srbin i dete čiji su roditelji proživeli Drugi svetski rat postao američki ambasador u Srbiji?Ukazuje mi se da će se ovaj pravoslaac previše familijarizovati sa vlastima ovde.. tj biće mu interesantno da vlada na srbljem kao prvi od ostalih
Dok neki protestant koji je jedva znao da nađe Srbiju na karti, bi bio nekako neutralniji i manje se mešao.
Bol u avnojevskim predelima? Ma daj, pa ovo je tek početak.Užas, od 320 miliona ljudi čija prezimena se ne završavaju na ić, on nam postavi ovog čukustera
Kao da su Hil i Godfri bili nešto protiv vlasti. Nema tu promene ko god.Ukazuje mi se da će se ovaj pravoslaac previše familijarizovati sa vlastima ovde.. tj biće mu interesantno da vlada na srbljem kao prvi od ostalih
Наравно, овим поводом очекујемо општу паљбу из правца Друге Србије и авнојевског суседства, неки још увек жале због Бајденовог одласка у пензију у цвету младости.
Nije mogao da ižica kintu za avionsku kartu,Stani, a sta bese sa Rodom 'korumpiranom lopurdom' Blagojevicem?
Druga Srbija hiperventilira. Poraz do poraza.
Druga Srbija hiperventilira. Poraz do poraza.
Stani, a sta bese sa Rodom 'korumpiranom lopurdom' Blagojevicem?
Čekali su Kabalu Haris ko ozeblo sunce, ono moša. Sad, bensedin se jede kutlačom.
Lepo se slažeš sa izvesnima…obuzdaj se...
Cim se procita to vređanje ljudi dinaroida odma ti je sve jasno
Skraćeno, četničko poreklo....komunjjjare na novoj terapijiSrpsko dinarsko poreklo i vernik SPC, reference i po.![]()