Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:heart: Drugari moji svi koji obozavate NOVAKA DJOKOVICA,da postavimo realan odnos snaga.Trenutno po mom misljenju NOVAK je broj jedan ,evo i zasto...
Ko je dva puta pobijedio Rodzera Federera ne tako davno?
NOVAK
Ko je pobijedio Rafaela Nadala?
RODZER
Ko je u svim segmentima igre nadigrao Nadala?
NOVAK
Drugari moji radujte se vremenu koje dolazi,nagledacete se dobrog tenisa,i biti svjedoci ,
pobjeda i titula naseg dragog NOVAKA DJOKOVICA:heart:

:klap::hahaha::klap::hahaha:

ljudi.. novak je odigrao mec karijere i nije uspeo da savlada nadala na toj famoznoj sljaci, ali takvoj da nadalu najmanje odgovara.... po meni- atp trka pokazuje pravilan poredak... rafa, novak, fed, marej... jedino sto mislim da fed ne zasluzuje da bude tako blizu novaka, ali tome je ponajvise doprineo splet dogadjaja na madridu i novakova slaba fizicka forma na AO...

ono cemu se ja radujem... je novak na betonu posle sezone sljake... pa mozda cak i na travi... e tu ima sanse da nadoknadi titule koje su mu do skora za mrvicu promicale... samo neka on igra sa onoliko zara sa koliko je do skora... nek sve oko njega i u njemu bude u redu- i nama ce ostati mnogo razloga za radovanje... pa ni momenti iz madrida nisu za tugu... al ne mozes odoleti....

:heart: Drugari moji svi koji obozavate NOVAKA DJOKOVICA,da postavimo realan odnos snaga.Trenutno po mom misljenju NOVAK je broj jedan ,evo i zasto...
Ko je dva puta pobijedio Rodzera Federera ne tako davno?
NOVAK
Ko je pobijedio Rafaela Nadala?
RODZER
Ko je u svim segmentima igre nadigrao Nadala?
NOVAK
Drugari moji radujte se vremenu koje dolazi,nagledacete se dobrog tenisa,i biti svjedoci ,
pobjeda i titula naseg dragog NOVAKA DJOKOVICA:heart:

Е за ово бих те сада пољубио :).

Ako je razlog za radovanje poraz...onda Noletovi navijaci imaju cemu da se raduju...nema price...:D

Novak je sjajan...ali mora jos da trenira...:D
svako mora da trenira. :)
a nije poraz razlog radovanju, nego prikazana igra...

e sve mora da ti se crta.. :P

al cestitam ti kao rodzerovom navijacu.. do polufinala sam bio ubedjen da nece uzeti nijedan masters na sljaci vise nikada... al eto- iscupa jos i madrid. :)

@polarni meda
A tek Roland Garros...
Tek ces ti da se jedis...:D

Sto se tice treniranja...Novak mora vise jer on vec dugo vremena ne napreduje(ili mu je tempo napretka prespor)...

Lijepo igra Novak...ali to nije dovoljno...
Ne moram da ti pricam da sam navijao za njega...

Pa realno ako Roger dobije u polufinalu Mareja kao protivnika icice u finale, a ako bude sa Noletom tu ima da izgubi, samo da Nole i Rafa nisu na istom delu zreba!!!!!!

Zamislite Nole odvede Rafu u 5 setova mucenja, pa Roge dobije Rafu izmorenog u finalu :)

Sto se tice treniranja...Novak mora vise jer on vec dugo vremena ne napreduje(ili mu je tempo napretka prespor)...

već dugo vremena ne napreduje :dontunderstand:
ne znam za ostale, al' ja jasno vidim drastičan napredak...dovoljno je uporediti prošlogodišnje finale Rima i bilo koji meč na šljaci ove sezone...mnogo raznovrsnija igra, bolje kretanje, kondicija u stalnom porastu...meni se čini kao napredak...

već dugo vremena ne napreduje :dontunderstand:
ne znam za ostale, al' ja jasno vidim drastičan napredak...dovoljno je uporediti prošlogodišnje finale Rima i bilo koji meč na šljaci ove sezone...mnogo raznovrsnija igra, bolje kretanje, kondicija u stalnom porastu...meni se čini kao napredak...

Kako jedan momak koji tako napreduje moze da pada na ATP listi?
Tu nesto nije u redu...
To je neki cudan napredak...

Kako jedan momak koji tako napreduje moze da pada na ATP listi?
Tu nesto nije u redu...
To je neki cudan napredak...

E Grizli sad ga i ti..... znas dobro da je novak izgubio dosta bodova na betonu gde je kao baba igrao.... Sad na sljaci je bio odlican, ali branio je dosta bodova od prosle sezone, a Marej nije nista branio, i jos poeni iz Madrida ce mu se tek u oktobru oduzeti.
Ko kaze da Nole nije napredovao mora da je slep.

@Jankovic Fan
Onda sam ja slijep...
Ali sam komentatora dobro cuo...rekao je da je Novak izgubio...a dan nakon toga komentator je rekao da je Rodzer osvojio Madrid...
Ali nema pogovora Novak je najbolji igrac svih vremena...i to je maksimalno objektivno...

I Nadalu ce da krcnu koljena...I Federer ce da se penzionise...I Marej ce da dozivi saobracajnu nesrecu...
I Jelenu ce da premjeste u ATP, a ostale tenisere ce da izbace iz ATP...i onda ce Novak stalno da igra protiv Jelene i postace najbolji igrac svih vremena ako vec nije(posto ja nijesam procitao tu informaciju)...

I da dodam...Novak je naravno najbolji na sljaci...i ako ko moze da pobijedi Nadala na sljaci, to je Novak...i tako dalje...

Problem sa Federerom je da je on dosao do granice kada ne moze biti bolji...a nije se lako zadrzati na tome...
I zbog toga je izgubio svoje mjesto...

Ne bih rekao da se slucaji Novaka i Rodzera mogu poredjivati...
pa, ono sto ja vidim... je da novak igra bolje nego prethodnih godina... a da je sa federerom slucaj obrnut.. koji god razlozi bili (makar to bio i moj vid ili mozak :))...

@Jankovic Fan
Onda sam ja slijep...
Ali sam komentatora dobro cuo...rekao je da je Novak izgubio...a dan nakon toga komentator je rekao da je Rodzer osvojio Madrid...
Ali nema pogovora Novak je najbolji igrac svih vremena...i to je maksimalno objektivno...

I Nadalu ce da krcnu koljena...I Federer ce da se penzionise...I Marej ce da dozivi saobracajnu nesrecu...
I Jelenu ce da premjeste u ATP, a ostale tenisere ce da izbace iz ATP...i onda ce Novak stalno da igra protiv Jelene i postace najbolji igrac svih vremena ako vec nije(posto ja nijesam procitao tu informaciju)...

I da dodam...Novak je naravno najbolji na sljaci...i ako ko moze da pobijedi Nadala na sljaci, to je Novak...i tako dalje...

o moj boze....................................... trazi pomoc.

@polarni meda
Lijepo je da Novak tako napreduje a Rodzer tako nazaduje a da je razlika i dalje nedostizna...mora da je razlika na pocetku bila astronomska...:D
I ta razlika se topi i topi...
A pojedini teniseri cak toliko napreduju da uskoce i izmedju ove dvojice(Marej)...
Nijesam pametan i definitivno sam slijep...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back