Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
statistički gledano, Fed može vrlo lako da dobije Nadala.
statistički gledano, Fed igrače poput Novaka i Mareja redovno dobija bez izgubljenog seta.

to što ovo nema veze sa realnošću nije bitno (jer tu vezu je Fed odavno izgubio, kao i deo njegovih fanova), bitno je da Švajcarac svakim odigranim mečom tu statistiku demantuje...

@Fency_Killer
Mozda si ti i u pravu...

Ali znam samo jedno...
I Novaku i Mareju je cast da dobiju Federera...a nijesam siguran da je njemu cast da dobije njih...njemu je to bila svakodnevica i kad tad bi bilo kome dosadilo...

Federeru je cast kada dobije Nadala na Roland Garros-u...
Federeru je cast kada dobije Samprasa...

Znam samo da je Federer los zato sto gubi finala a Novak je odlican zato sto i ne ulazi u finala...

Stvarno je veza sa stvarnoscu relativna...

da ne davimo... samo hocu da kazem da smatram da novak trenutno pruza bolje partije od federera (a za trenutno uzimam poslednjih 3-6 meseci) i da verujem da ce ga do kraja godine preskociti na atp listi (sto se verovatno nece desiti mareju zbog slabe igre na sljaci)... :)

mozda gresim, mozda ne... to niko ne zna...
mislim... zna milan tarot... al' nikako da me ukljuce u program.... :(

da ne davimo... samo hocu da kazem da smatram da novak trenutno pruza bolje partije od federera (a za trenutno uzimam poslednjih 3-6 meseci) i da verujem da ce ga do kraja godine preskociti na atp listi (sto se verovatno nece desiti mareju zbog slabe igre na sljaci)... :)

Stvarno je suludo ocekivati da Novak preskoci Federera ove godine...

Postoji mogucnost da Novak prestigne Federera,ali samo zato sto nema sta da brani,zato mu je bilo bitno da pode dobro na sljaci,ako nastavi da igra ovako kako igra moze biti drugi,Samo pored dobrih partija koje treba da ima treba da ima i dobru psihu koju jos uvek nema. Marej nema sanse.

Postoji mogucnost da Novak prestigne Federera,ali samo zato sto nema sta da brani,zato mu je bilo bitno da pode dobro na sljaci,ako nastavi da igra ovako kako igra moze biti drugi,Samo pored dobrih partija koje treba da ima treba da ima i dobru psihu koju jos uvek nema. Marej nema sanse.

I ta mogucnost je i vise nego realna :klap:

ne smatram ja da ce ga novak preskociti do kraja godine samo zato sto bi to zeleo... ako u ostatku sezone bude i za trunku bolji od federera- novak je 2. na svetu (osim ako marej ne poludi, posto mu je to potrebno posle ovakve igre na sljaci)! :)

ne smatram ja da ce ga novak preskociti do kraja godine samo zato sto bi to zeleo... ako u ostatku sezone bude i za trunku bolji od federera- novak je 2. na svetu (osim ako marej ne poludi, posto mu je to potrebno posle ovakve igre na sljaci)! :)

Moze Medo Marej da poludi, ali on ipak brani mnogo vise poena od Novaka posle RG, tako da svoj saldo ne moze puno da popravi... Njegova sansa je bila do RG, i bitno je da nije puno odmakao Novaku ;)

@Fency_Killer
Mozda si ti i u pravu...

Ali znam samo jedno...
I Novaku i Mareju je cast da dobiju Federera...a nijesam siguran da je njemu cast da dobije njih...njemu je to bila svakodnevica i kad tad bi bilo kome dosadilo...

Znam samo da je Federer los zato sto gubi finala a Novak je odlican zato sto i ne ulazi u finala...

Da fed tako cesto dobija Mareja............

A koje na proteklih 4 turnira bio u finalu??? hmmm Novak!!!!!! A koga je dobija za to hmm ?? Rogera!

@polarni meda
A tek Roland Garros...
Tek ces ti da se jedis...:D

Sto se tice treniranja...Novak mora vise jer on vec dugo vremena ne napreduje(ili mu je tempo napretka prespor)...

Lijepo igra Novak...ali to nije dovoljno...
Ne moram da ti pricam da sam navijao za njega...

Ајде сада поново прочитај шта си написао.
НОЛЕ је накантао Федерера као почетника у задња два меча и по чему онда он то споро напредује :think:.
НОЛЕ је сада уз Надала али још мало ВРХ тениса...све у зависности колико ће НАдал још моћи да игра.
Још сам ДАВНО помињао Надалове проблеме са кољенима који ће да га СПУТАЈУ.
Као што медо рече ако Федерер напредује онда НОЛЕ стагнира :rotf::rotf::rotf:.

@Jankovic Fan
Onda sam ja slijep...
Ali sam komentatora dobro cuo...rekao je da je Novak izgubio...a dan nakon toga komentator je rekao da je Rodzer osvojio Madrid...
Ali nema pogovora Novak je najbolji igrac svih vremena...i to je maksimalno objektivno...

I Nadalu ce da krcnu koljena...I Federer ce da se penzionise...I Marej ce da dozivi saobracajnu nesrecu...
I Jelenu ce da premjeste u ATP, a ostale tenisere ce da izbace iz ATP...i onda ce Novak stalno da igra protiv Jelene i postace najbolji igrac svih vremena ako vec nije(posto ja nijesam procitao tu informaciju)...

I da dodam...Novak je naravno najbolji na sljaci...i ako ko moze da pobijedi Nadala na sljaci, to je Novak...i tako dalje...

Напокон један ПАМЕТАН пост :worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

@Fency_Killer
Mozda si ti i u pravu...

Ali znam samo jedno...

Колико се ја сјећам задња два финала је Федерер изгубио од НОЛЕТА ;).
Гдје је онда смисао ове твоје изјаве???

Poslednja izmena:
Ovde ispada ako neko da neki negativan komentar ili misli suprotno da nije uz Novaka. Svako ima neko svoje misljenje i pravo na to.
Novakov je problem sto ume da se digne kao sto igra u poslednjih par turnira,ali ume i da padne. Ako ostane u ovakvom izdanju i sredi jos neke sitnice i psihu onda moze biti i br1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back