Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
novak 99% kapira da to ne moze biti toliko zanimljivo kada je ponovljeno 100. put... ali cim mu traze- ili je mnogima to i dalje zanimljivo, ili mnogi jos nisu dovoljno upoznati sa ovim novakovim sposobnostima... :D

uostalom- on je (kao i ostali igraci) tu zbog publike koja voli da gleda tenis... ne vidim nista lose u tome da im ponudi i koju "4 free" imitaciju ako je i to ono sto bi voleli da vide.. :)

Nije tacno,Srle zna da nisam cemer :D

Ako majstor produzi ovu bajku jos par nedelja i osvoji nikada vidjeni peti uzastopni Rolan Garos izvolite u srce Sumadije na cast.. ko god zeli

Kako mi da znamo, kad nisi rekao, izvolite na palačinke.Moj teniser kad pobedi ima i večeru da vam spremim i tortu ako treba, a ti palačinke i Srle..On te još ne pohvali..Mora da mu je slabo pamćenje :P

Kako mi da znamo, kad nisi rekao, izvolite na palačinke.Moj teniser kad pobedi ima i večeru da vam spremim i tortu ako treba, a ti palačinke i Srle..On te još ne pohvali..Mora da mu je slabo pamćenje :P

Pa kad god dodje pita kako mi je bese ime :lol:

Palacinke su bile na stolu u vreme kuckanja,pojeo sam ih i to je to. A Srle i ja uvek jedemo karadjordjevu,nesto lepse ne postoji

A sta konkretno treba da osvoji tvoj teniser za tu veceru i tortu :mrgreen:

Uh,Rafi se sigurno osladilo gotovo nemoguce povezivanje Rolan Garosa i Vimbldona pa ga bez meca od 5 sati nece predati... a cisto sumnjam da ce Federer sebi dozvoliti da se i tamo obruka,to njegov ego ne bi podneo

Ne mogu zaista menjati tu veceru za tenisku slavu koju Vimbldon donosi ali cemo oko dva Mastersa u Severnoj Americi svakako pregovarati,to mi nece biti toliko vazno. Dakle,eto nas pocetkom avgusta :mrgreen:

Uh,Rafi se sigurno osladilo gotovo nemoguce povezivanje Rolan Garosa i Vimbldona pa ga bez meca od 5 sati nece predati... a cisto sumnjam da ce Federer sebi dozvoliti da se i tamo obruka,to njegov ego ne bi podneo

Ne mogu zaista menjati tu veceru za tenisku slavu koju Vimbldon donosi ali cemo oko dva Mastersa u Severnoj Americi svakako pregovarati,to mi nece biti toliko vazno. Dakle,eto nas pocetkom avgusta :mrgreen:

Tek početkom avgusta..Biće nešto valja i pre avgusta..

Pa ne znam.. pre avgusta je veliki ulog u igri,znajuci Nadala grisce i za Kvins kao da mu je zadnji turnir,o Madridu,Parizu i Londonu da i ne govorim. Mada,nista nije nemoguce

A okupljanja bi bila lepa,verujem da bi Beograd vecini odgovarao i da bi mogli da se utanacimo

Mogao je on da dobije Rafu u tajbrejku prvog seta, samo da je bio psihički stabilniji. Ali psiha je još jedna prednost nadala, pored kondicije, za koju će Novak morati da se oznoji više nego na terenu da bi parirao Rafi.

Nije tacno,Srle zna da nisam cemer :D

Kakav bre cemer,covek dobar lik,samo sto ljudi misle da si azdaja....To vam je kad ne izlazite iz vasih jazbina...Tu pre svega mislim na Medu,nejmu je njegova pecina najdraza ;)

Pa kad god dodje pita kako mi je bese ime :lol:

Palacinke su bile na stolu u vreme kuckanja,pojeo sam ih i to je to. A Srle i ja uvek jedemo karadjordjevu,nesto lepse ne postoji

Khm....Khm...(Kasljucam)... Ej bre JOV....nemoj tako ;)

Inace,ne menajm karadjordjevu ni za sta,moze kasnije nesto drugo,ali prvo pada karadjorjdeva,nista me ne interesuje ;)

e, a bilo bi lepo da se okupljamo poenkad, onako grupno... pa da caste oni ciji teniseri najbolje prolaze.. al... onda bi se se srle i grizli previse provlacili za ta cascavanja... :lol:

Ma nemojte molim vas :) :) :) Ajmo odmah da se nadjemo,taman da se izvucem pre nego sto ovaj moj veze RG i Vimbldon ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back