Jeste da Nadal ne gresi,ili veoma retko gresi,ali Novak se dobro nosi sa tim,jos malo korekcije i bice jos bolji nego sto je. Ne moze se uvek pobedivati,bitno je pruziti maksimum.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
пс. волео бих да престане са имитацијама
Idi jedi palačinke.... Kad već nećeš da častiš..barem nemoj da nam ide voda na usta...
![]()
a jel smemo da zovemo i drugare.. i njihove drugare?Nije tacno,Srle zna da nisam cemer
Ako majstor produzi ovu bajku jos par nedelja i osvoji nikada vidjeni peti uzastopni Rolan Garos izvolite u srce Sumadije na cast.. ko god zeli
a jel smemo da zovemo i drugare.. i njihove drugare?![]()
Nije tacno,Srle zna da nisam cemer
Ako majstor produzi ovu bajku jos par nedelja i osvoji nikada vidjeni peti uzastopni Rolan Garos izvolite u srce Sumadije na cast.. ko god zeli
Kako mi da znamo, kad nisi rekao, izvolite na palačinke.Moj teniser kad pobedi ima i večeru da vam spremim i tortu ako treba, a ti palačinke i Srle..On te još ne pohvali..Mora da mu je slabo pamćenje![]()
Uh,Rafi se sigurno osladilo gotovo nemoguce povezivanje Rolan Garosa i Vimbldona pa ga bez meca od 5 sati nece predati... a cisto sumnjam da ce Federer sebi dozvoliti da se i tamo obruka,to njegov ego ne bi podneo
Ne mogu zaista menjati tu veceru za tenisku slavu koju Vimbldon donosi ali cemo oko dva Mastersa u Severnoj Americi svakako pregovarati,to mi nece biti toliko vazno. Dakle,eto nas pocetkom avgusta![]()
Nije tacno,Srle zna da nisam cemer![]()
Pa kad god dodje pita kako mi je bese ime
Palacinke su bile na stolu u vreme kuckanja,pojeo sam ih i to je to. A Srle i ja uvek jedemo karadjordjevu,nesto lepse ne postoji
e, a bilo bi lepo da se okupljamo poenkad, onako grupno... pa da caste oni ciji teniseri najbolje prolaze.. al... onda bi se se srle i grizli previse provlacili za ta cascavanja...![]()
Ovo je tema o Novaku, nadam se da ne grešim...![]()