jekana
Ističe se
- Poruka
- 2.074
Bas me zanima sta ce da izvodi na koncertu Mileta Kitica. hehe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onu snagu koju ima Nadal (pod uslovom da se ne dopinguje) nikada neće imati Novak..Ma kakav Novak, ni Federer kad je bio Bog i Batina nije imao takvu snagu..Čini mi se da igraju dubl Nole i Federer protiv jednog Nadala, opet bi dobio Nadal, jer fizička spremnost je fascinantna.
Eh sto ste neki...Ljudi,treningom se SKORO sve moze...Mozda NE da imas telo i brzinu kao Nadal,ali 90% njegove brzine & snage moze svako da ima,pod uslovom da baci jednu sezonu u kantu i pod uslovom da se navikne na nov nacin igre,treninga...A priznacete,tesko da se tako nesto moze uraditi u bilo koms sportu,jer ako te nema jedne sezone,to je kao da te nikad nije ni bilo...Sem ako se ne zovete Andre Agasi
A da ne pricamo da onda morate da menajte i navike,nacin igre...Mozda ipak preveliki rizik za bilo kog igraca.
ja ne znam sta izvodi pojavljivanjem tamo...Bas me zanima sta ce da izvodi na koncertu Mileta Kitica. hehe![]()
Steta za one koji nisu gledali ceremoniju,bila je Fenomenalna.
Ne znam sta da kazem.
Prenos sam gledao i nisam...pokuso sam ONLINE i bio krajnje uporan...gledao sam u prekidima ali nisam uspjeo.Pogledao sampar lijepih poena ali nista vise.
NOLE cestitam ti i nadam se da ce drugi put biti bolje.
Jedva cekam da te citiram za 4 -5 meseciPoceo je Djokovic da dere Nadala kako da ne........Lepo ja kazem da to nije moguce na sljaci.....
Jedva cekam da te citiram za 4 -5 meseci![]()
Evo,tesko mi je da kazem ali Rafa 2020. sigurno nece osvojiti Rim![]()
Evo,tesko mi je da kazem ali Rafa 2020. sigurno nece osvojiti Rim![]()
Dobro, videcemo...Stooooo???....Nece biti potrebe....
![]()
Dobro, videcemo...![]()
Nadal jednostavno ne gresi,ili veoma,veoma retko gresi.Tu se razlikuju.