Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onu snagu koju ima Nadal (pod uslovom da se ne dopinguje) nikada neće imati Novak..Ma kakav Novak, ni Federer kad je bio Bog i Batina nije imao takvu snagu..Čini mi se da igraju dubl Nole i Federer protiv jednog Nadala, opet bi dobio Nadal, jer fizička spremnost je fascinantna.

Ne moze svako telo da prihvati misice, a da ne izgubi osecaj brzinu itd(eto JJ kao primer, usrala pola sezone zbog toga u off sezoni)! svako ima drugaciju konstituciju tela.
Nole mora polako sa trenerom na tome da radi.

Eh sto ste neki... :) Ljudi,treningom se SKORO sve moze...Mozda NE da imas telo i brzinu kao Nadal,ali 90% njegove brzine & snage moze svako da ima,pod uslovom da baci jednu sezonu u kantu i pod uslovom da se navikne na nov nacin igre,treninga...A priznacete,tesko da se tako nesto moze uraditi u bilo koms sportu,jer ako te nema jedne sezone,to je kao da te nikad nije ni bilo...Sem ako se ne zovete Andre Agasi :)

A da ne pricamo da onda morate da menajte i navike,nacin igre...Mozda ipak preveliki rizik za bilo kog igraca.

Eh sto ste neki... :) Ljudi,treningom se SKORO sve moze...Mozda NE da imas telo i brzinu kao Nadal,ali 90% njegove brzine & snage moze svako da ima,pod uslovom da baci jednu sezonu u kantu i pod uslovom da se navikne na nov nacin igre,treninga...A priznacete,tesko da se tako nesto moze uraditi u bilo koms sportu,jer ako te nema jedne sezone,to je kao da te nikad nije ni bilo...Sem ako se ne zovete Andre Agasi :)

A da ne pricamo da onda morate da menajte i navike,nacin igre...Mozda ipak preveliki rizik za bilo kog igraca.

Slažem se.. Samo to automatski znači da ovaj naš nikada neće pobediti Nadala na šljaci... Auuu al ga ja pretera...:rumenko:

Sve mogu da razumem ali bes koji sam osetila kad sam čula da "gospodinTijanić" po drugi put neće dati ceremoniju dodele pehara ne mogu da opišem..Pitam tog istog "gospodina" zašto mi plaćamo pretplatu? Da bi gledali reprize tamo nekih nebitnih emisija jer zaboga da ima prenos dodele pehara probili bi termin..Valjda je Novak ne bitan je "gospodinu" ne donosi nikakvu materijalnu dobit..Nije nego..Kakva država takav i program..Iako je Nole izgubio draže mi je njega da gledam nego neki tamo "obrazovni program". Ako nisu sposobni da isprate od početka do kraja, neka kupi ko može i isprati kako treba..

Ne znam sta da kazem.
Prenos sam gledao i nisam...pokuso sam ONLINE i bio krajnje uporan...gledao sam u prekidima ali nisam uspjeo.Pogledao sampar lijepih poena ali nista vise.
NOLE cestitam ti i nadam se da ce drugi put biti bolje :ok:.

Ne moze se uvek sve konpletno odgledati,koliko toliko dovoljno;) Ima jos turnira i imaces jos mnogo cega da se nagledas. Bitno da imamo koga da gledamo i da pratimo. Naravno cestitke i vise srece drugi put.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back