Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne bese kise.......

Kako god,posle toga sasvim zasluzena pobeda Noleta koji je,za razliku od Federera,postao mnooooogo psihicki stabilniji.

Mom dragom Federeru ce opet trebati dobar psihijatar. Posle 6:4 i 2:0 onako pasti...To samo on moze.

Novi kondicioni trener Novaka Đokovića

184.jpg

Počev od turnira u Rimu, Novakov tabor biće pojačan za jednog člana, a on je Gebhard Fil Gric, bivši trener Tomasa Mustera, vlasnika 44 ATP titule i prvog mesta na svetskoj rang listi pre oko 13 godina.

Novak je Grica angažovao kao svog kondicionog trenera.

Saradnja između Srbina i Grica počela je nakon poraza Novaka u finalu Masters turnira u Monte Karlu prošle nedelje.

"Kondicija je ono što mi je potrebno u narednom periodu. Igraću tri nedelje za redom pre Rolan Garosa i svi znamo da je prilagođavanje sa šljake na travu veoma kratko", rekao je Novak.

Srpski teniser je branilac titule na turniru u Rimu, koji počinje sutra, a onda igra u Beogradu, pa u Madridu i Rolan Garosu, koji počinje 25. maja.

"Uvek se trudim da budem što bolji igrač. Osetio sam da više ne mogu ništa da naučim sa sadašnjim članovima mog tima i odlučio da nešto promenim", dodao je treći reket sveta.

Novak je naveo da je novi trener doneo novi program, sistem i mnogo novih stvari.

"Naravno, mi nismo sve promenili, jer bi to bilo previše riskantno", završio je Nole.

Trči za svakom loptom, igra pametno, kada se iznervira ume da se smiri, daleko je od nadala ali primećuje se znatno poboljšanje u njegovoj igri. :)

Ima veliku manu,kada zeli da skrati poen obicno izbaci u aut. Trebao bi smirenije da igra i da ne reaguje na publiku kako ume i nesme da dozvoli da ga to dekoncentrise,danas ga je kisa spasila u tome....Kada bi imao Nadalovu kondiciju bio bi najbolji i na tome bi trebao da poradi.

Ima veliku manu,kada zeli da skrati poen obicno izbaci u aut. Trebao bi smirenije da igra i da ne reaguje na publiku kako ume i nesme da dozvoli da ga to dekoncentrise,danas ga je kisa spasila u tome....Kada bi imao Nadalovu kondiciju bio bi najbolji i na tome bi trebao da poradi.

U pravu si, bolje se razumeš od mene... ali ovo danas sa zviždukom iz publike je bilo krajnje bezobrazno za turnir sa tradicijom kakav je Rim. Sudije bi trebale da oduzimaju poene, da vidiš kako bi se onda idioti ućutali, ne žele valjda da naškode njihovom favoritu.
Nije mi jedino jasno zašto to ne rade???????

U pravu si, bolje se razumeš od mene... ali ovo danas sa zviždukom iz publike je bilo krajnje bezobrazno za turnir sa tradicijom kakav je Rim. Sudije bi trebale da oduzimaju poene, da vidiš kako bi se onda idioti ućutali, ne žele valjda da naškode njihovom favoritu.
Nije mi jedino jasno zašto to ne rade???????

To nije prvi put da se na nekom turniru desava.Ne mogu se igraci kaznjavati poenima zbog publike,sudija da je video ko je tacno to uradio izbacio bi navijaca,a igrac se kaznjava kada se on ne ponasa dolicno.

Treba mu mnogo više snage i kondicije, popravio se, ali to još nije ono...

Onu snagu koju ima Nadal (pod uslovom da se ne dopinguje) nikada neće imati Novak..Ma kakav Novak, ni Federer kad je bio Bog i Batina nije imao takvu snagu..Čini mi se da igraju dubl Nole i Federer protiv jednog Nadala, opet bi dobio Nadal, jer fizička spremnost je fascinantna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back