..vi trazhite dlaku u jajetu i pljujete dechka bez potrebe..lepo kazhu da niko nije prorok u svom selu...Novak je fenomenalan igrach, najbolji sa ovih prostora ikada i cheka ga lepa buducnost..smeshni ste..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pridruzujem se slaganju.
na kraju prosle sezone, svima je bilo jasno da ce fantasticno biti da se novak i ove godine plasira na masters kup- a on je to uradio iste nedelje kada i nadal i federer- koooo zna koliko pre narednog ucesnika. uzeo je GS, osvojio 2 mastersa i imao jos nekoliko odlicnih rezultata na najvecim turnirima... pa, novak je za sada 2. igrac sveta ove godine, i gotovo da je osigurao BAREM 3. mesto na atp listi na kraju godine. novak je nadmasio proslogodisnja ocekivanja, a ko je ocekivao vise od ovoga (i stvarao suluda ocekivanja posle samo 2 turnira sa starta sezone)... ima ozbiljnijih problema...
mislim da je Novakov najveci neprijatelj umor. verovatno ste primetili koliko je u mecevima koje je spomenuo Srle, Novak delovao umorno...s druge strane kruze mnoge price da ima privatnih problema sa porodicom, sto je cista spekulacija mada kada odgledah neke meceve pomislio sam da je tako nesto moguce....nadam se da je samo trac,ali sve je moguce...
Eto ja imam 16 god i gledam tenis 3 godine, ali to neznaci da neznam sve o selefovoj, graff, navratilovoj, sabatini..... i ostale tenisere i teniserke. Sve sam ja to nadoknadio internetom![]()
da se "ne" pise odvojeno od glagola . Dakle --
ne znam , ne znaci itd itd ...., i onda ce ti postovi lepse izgledati ...
Ih,Sabatini nikako nisi mogao da nadoknadis Internetom veruj mi![]()
![]()
![]()
Ih,Sabatini nikako nisi mogao da nadoknadis Internetom veruj mi![]()
![]()
![]()