Prvo,covek je veoma predan poslu kom radi,a vidi se da uziva i emotivno dozivlajva gomilu svojih poena,sto ja jako cenim.
Potpisujem, i zameram Noletu sto nije takav... poenta mog prvog posta...
Onda,ako postoji sumnja u sudijsku odluku,prvi dotrci da pokaze gde je pala loptica-cesto i na svoju stetu.
Sami ste sebe u to ubedili. NIKAD, podvlacim, NIKAD nije priznao da je neka lopta bila na njegovu stetu, iako su to celendzima protivnici dokazivali, a i sudije kad sidju sa stolice... Dakle, imam potpuno suprotno misljenje o tome.
Onda,i kad pobedi protivnika,cak i ako ga ponizi-kao Rozea na RG,nijednog momenta ga ni na terenu,ni posle u intervjuu nije prozivao ili sebe stavljao iznad njega,sto je jako,jako posteno,i retko u sportu! Svestan je i on da je Roze jos uvek iznad njega,makar samo u poenima,ali jos uvek iznad njega. I kako god da saberes,oduzmes,ne mogu a da ga ne cenim-iako je realno,najveca pretnja mom omiljenom teniseru.
Kao sto vec rekoh, poenta je U SAMOM MECU. Opet procitaj prvi post: ako hoce POSLE da idu da jure ribe, neka ih; dok traje mec, NE POZNAJU SE. To je ono sto Nadal ima, a nas maneken jos nema... Jedna je stvar ne potceniti protivnika, a sasvim deseta diviti se njegovim potezima u toku meca?! Meni je taj detalj zasmetao. Kao sto rekoh, jesi li ikad igde video da na kosarkaskoj utakmici neko cestita protivniku ako ga nekim potezom napravi magarcem? Ili u bilo kojem sportu? Posle meca OK; ne i za vreme meca...
Uostalom,da nije takav,ih,pljuvao bi ga 10 puta vise nego recimo sto pljujem nadmenu JJ ili nenormalnog Janka.
Oni su posebna tema...
Tako da mislim da si se malo zeznuo u oceni da Nadal nije pravi sportista.Izuzetan je.
Uostalom,ako i mislis da je nikakav sportista,reci nam zasto tako mislis?Ako je zbog njegove namrgodjene face tokom meca,covek tako igra,koncentrise se.Pa pogledaj Federera,covek ne menja izraz lica tokom meca.
Evo, navedoh sta je u pitanju. Isuvise ste neobjektivni po pitanju Nadala, daleko je on od toga da je ljudina kakvim ga zamisljate... Nakon SVAKOG poraza se jedva pozdravi sa sudijom... Rekao sam zasto tako mislim, ali ovde cete vi u klin, a ja u plocu...
Uostalom, tema je Novak Djokovic, i to jedna konkretna stvar koja meni bode oci, a Nordic je to odmah licno shvatio: ne daj Boze da mu neko dirne u Nadala... Iako je ovde tema NOVAK, pa se moze o njemu raspredati...