Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A štefi graf i muškom i u ženskom...kalendarski slem i zlato na olimpijadi...neponovljivoNavratilova je najbolja u zenskom tenisu ikada a Novak je najbolji u muskom ikada.
Nisam ljubitelj Grafove ona ne bi ni upola postigla da joj nije bio Ginter Gras.A štefi graf i muškom i u ženskom...kalendarski slem i zlato na olimpijadi...neponovljivo
Istina. Ja sam nekolicinu drzao na ignore zbog toga. Ali sam se posle sazalio i vratio ih bas da vidim sta pisuEngleeski list The Guardian je mala maca sta od Balkanerosa ovde moze da se procita.
Pfuj.
Dogovoreno, ali moras stati uz mene na politici kada pisem litanije Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy.Dodji mada realno i ja sam se sprdam sa buljukom nolobotova bez problema
Bice zanimljivije ovako.
ovaj biser ide u legendarne postove na Krsti )))Мој друг Грга је једном три пута за редом освајао плишаног медведића на рингишпилу на вашару у Обреновцу
Тај рекорд никад нико неће оборити у том броју
Никад се не би сјетио Грге да ја не поменух Јасну Шекарић. Признај!Мој друг Грга је једном три пута за редом освајао плишаног медведића на рингишпилу на вашару у Обреновцу
Тај рекорд никад нико неће оборити у том броју
Ео признајемНикад се не би сјетио Грге да ја не поменух Јасну Шекарић. Признај!![]()
Пошто си признао, и Навратилов ти се прашта!Ео признајем
Мада овај Навратилов више личи![]()
Najbolji znak da je neko superioran je kad sagovornici pocinju da ga oponasaju. Toliko od menema ti si genije ovog univerzuma nama poznatom.
kako si me samo spustio ne znam da li cu moci da rucam danas![]()
Najbolji znak da je neko superioran je kad sagovornici pocinju da ga oponasaju. Toliko od mene![]()
Ti si se vec izlanuo, dzabe sad gifovi....tako je
![]()
Теби фрка да се Ноле на заљуби у Карлиту јер има већу буљу, а и сисе од Јелене? Не знам, могуће... ај да видимо па ћемо знати. Свакако, Карлита би имала велике шансе да уради нешто, наиме, на 2 добијена сета ипак има више шанси да му (опс, пардон, да ЈОЈ) не откажу ноге.Pazi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Taj nit je gospodin nit je moj predsednik.
On je preCednik![]()
..Теби фрка да се Ноле на заљуби у Карлиту јер има већу буљу, а и сисе од Јелене? Не знам, могуће... ај да видимо па ћемо знати. Свакако, Карлита би имала велике шансе да уради нешто, наиме, на 2 добијена сета ипак има више шанси да му (опс, пардон, да ЈОЈ) не откажу ноге.![]()
Извини, тешко капирам да је са доскорашњим бр. 1 свака зајебанција болесна ако се он зове Алкарас, али кад се доскорашњи са скоро 400 седмица стажа зајебава онда је то здрав хумор.Haha koliko si ti bolestan covek...Upravo ponizavas najboljeg mladog tenisera danasnjice i doskorasnjeg broja 1. Patoloski.