Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Sto se tice razmisljanja, nije mu jaca strana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice razmisljanja, nije mu jaca strana
Sto se tice razmisljanja, nije mu jaca stranaUglavnom ponavlja floskule iz 90ih koje je negde cuo ili mu je tata Srdja pricao.
Ovim tražis pažnju koju nemas u pravom životu dok se forumasi pecaju na to kao som na bućku (tako to zovete kad želite energiju nepoznatih sa interneta zato sto vam treba neka makari negativna bila) ti uživasSto se tice razmisljanja, nije mu jaca stranaUglavnom ponavlja floskule iz 90ih koje je negde cuo ili mu je tata Srdja pricao.
naravno , zato je noletov uspeh kolosalanVecina igraca iz te generacije sto sad ima 25-30 godina nije ni blizu po kvalitetu Novaku, Nadalu, Federeru, Vavrinki, Mareju. Nisu oni imali sansu da se nametnu i zbace veliku trojku dok je postojala.
Jedini koga bih izdvojio je Medvedev ali i on nije konstantan. Ume da odigra maestralno pa na sledecem turniru pukne u drugom kolu![]()
Vise puta sam pisao pohvalno o njegovoj igri samo ti ne pratis.Nemas argumente za njegovu NEPRIKOSNOVENU IGRU i tu odmah se pojavi u abrovima tata Srdjan.
To sto mu je dao pare za Nemacki kamp ne znaci da je dobar covek niti da je pristojan i obrazovan. Ako ti je novac merilo za to ko je kakav covek onda bas gresis.Da li si Noletu obezbedio lovu da ide u Nemacku u kamp da trenira ili tata?
Njegov cale se vise puta pokazao kao veliki primitivac i neznalica i ja to pisem samo da bih samog Noleta opravdao. Mozda je pod uticajem caleta te neke gluposti usvojio kad vec skolu nije zavrsio redovno.Pogledaj u svoje dvoriste Macko, ne znas vise sta da pises i bez argumenata upires prstom u porodicu.
Jadno je to zar ne?
Preispitaj se koliko si ti nezadovoljan svojim zivotom bice ti malko lakse, veruj mi![]()
Veoma si pogresio u proceni. Ljubavi imam u zivotu sasvim dovoljno ali imam i pravo na svoje misljenje valjda?Ovim tražis pažnju koju nemas u pravom životu dok se forumasi pecaju na to kao som na bućku (tako to zovete kad želite energiju nepoznatih sa interneta zato sto vam treba neka makari negativna bila) ti uživasljubav neka ti da neko u pravom zivotu kao sto svi dajemo ljubav Novaku kad piše priča kako jeste
(kad ne ne al' ako je u pravu u pravu je.)
Ako je nesto van teme to moderator moze da obrise.jaooooo Macak ... ok sto bi rekla moja drugarica
"lazi lazi" ... al ajd da ti verujem.
Ja ne razumem da na temi o Novaku pise bilo ko , Ti precesto, o njegovoj porodici.
Sta je tema? Jel to tako tesko skapirati.
Znaci kad se udubis kakav je Srdjan kao covek i sl. izbijaju iz tebe frustracije i kompleksi hteo da priznas ili ne
Tako da drz se teme ako imas sta lepo za Novaka reci pisi ako ne idi napravi temu hejtumoNola i svi srecni.
Za tvoju info to sto nije zavrsio skolu nije ga sprecilo da tecno prica tri puta vise stranih jezika od tebe zar ne ?
Prokuvao si. Pokusaj da odmoris malo te preostale 2 vijugemoli se korisnik koji se blamira sa ovim roger"the king"federer goat
da menja potpis
jer je netacan\nikada nece biti
i samim tim sebe blamira za sve postove dubokoumne
koje je napisao na ovoj divnoj temi posvecenoj
NAJBOLJEM TENISERU na nasu srecu iz Srbije, brale, Novaku Djokovicu
jos par godina do penzije![]()
Bezobrazan si, zloban i nagao.Sve si slagao
A on što je slagao je super?Bezobrazan si, zloban i nagao.
A on što je slagao je super?
Jel vama nolo fetiš, šta vam je? Jel imate vi nekog drugog posla osim skupljanja nolinih sličica? Posao, žena, deca, crkva, izlet, piće sa priateljima, ništa to, samo nolo, a?
To je bre bolesno, slažeš se?
Ja sam lepo na tome cestitao. Ne znam sta pokusavas?sine proveri ko koga citira vise
ne znas vise sta pises tugice...znam da te boli federcic sto je No1e - ispisao noviju istoriju belog sporta
i to nije lako da se prihvati ako nisi navijac Novaka Djokovica
ja nemam vijuge ja sam supalj i tup i glup i neisklijao ... takoreci ne postojim ali
23 GS te srdacno pozdravljaju![]()
Е то је већ „терен” на ком има смисла и писати „против Новака” као необразованог буздована који можда ни средњу није завршио, наиме, та жеља да се постане „неко” код великог броја дјеце (а поготово њихових родитеља) може милионе дјеце повући на запостављање школе зарад спорта од ког ће тек понеко од њих моћи и живјети док ће огромна већина „успјети” само да запостави школу и тако себи упропасти живот. Посебна прича су и могуће повреде или штетне посљедице изузетно напорних тренинга који нису добри ни за један организам (па ни Новаков), али неки то могу издржати, други не. Но, све ово је једна озбиљна прича која никад није „под свјетлима рефлектора” па је не бих ширио на овој теми...Juce citam koliko je Djokovic zaradio (Federe Nadal poredjenja) zato sto nekog ko prati zanima te dobijem odgovor da "oni rade oni zarade" uz vredjanje mene.
To mnogo zabrinjava ~ kad osobe ne razumeju da je on izuzetak u svakom pogledu te se ne moze porediti sa obicnim osobama vec moze sa milionerima poput njega.
Tuzna sam zato sto ima onih koji na silu teraju decu na treninge tenisa kako bi imali para kao on te davali svima u porodici (otac majka braca) kao on.
To su mnogo tuzna deca mnogo tuzne osobe te je pretesko gledati takve scene na teniskom terenu.
А што да је уновчи? Није мајицу добио од Федерера па да она има само новчану вриједност.Mnogo ce vredeti ova majica jednog danasrecna sam zbog
deteta sto ce je unovciti tada
.
Ko bi rekao da cu se sa tobom 100% sloziti.Е то је већ „терен” на ком има смисла и писати „против Новака” као необразованог буздована који можда ни средњу није завршио, наиме, та жеља да се постане „неко” код великог броја дјеце (а поготово њихових родитеља) може милионе дјеце повући на запостављање школе зарад спорта од ког ће тек понеко од њих моћи и живјети док ће огромна већина „успјети” само да запостави школу и тако себи упропасти живот. Посебна прича су и могуће повреде или штетне посљедице изузетно напорних тренинга који нису добри ни за један организам (па ни Новаков), али неки то могу издржати, други не. Но, све ово је једна озбиљна прича која никад није „под свјетлима рефлектора” па је не бих ширио на овој теми...