- Poruka
- 22.428
Na sta se napravi Marijana. Idi bre zeno. Ne mogu da gledam ovo drugo polufinale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu sam.Moli se korisnik @rechner27 da se javi. Administracija foruma Krstarica je zabrinuta za njegovo fizicko i mentalno stanje.
Hvala.
Tu sam.Neki od nas imaju i popodnevne smene.
Dakle, jos jednom se pokazalo ono sto sam vec juce ponavljao. Sudijski kriminal i zdravstvene poteskoce Alkaraza su odlucile. Kada su se Novaku tako oduzimali gemovi? Nikada. Jednog dana kada se bude povela ozbiljna istraga o saradnji Novaka sa sudijama i budu se oduzeli nelegalno steceni trofeji, saznacemo kolicinu nepravde koju je pretrpeo tenis, a i sport generalno. Eurosport komentator se ozbiljno potrudio da opravda uticaj vetra i peska na Novakova sociva, a nije uzeo u obzir to isto za neke druge prenose i tenisere. Degutantno, krajnje degutantno. I sve to da bi se Novak izjednacio po broju pobeda sa 16 godina mladjim teniserom!
Ma bitno je da si ti dobro kolega cuti...ko bi prezivao ovaj masakr.
Nego jesi video da ste je dobra srpska dusa, jos mu pokloni set da jadni spanski inkvizitor ne padne u depresiju.
Novak dusa od coveka to se vise ne radja...nego neka si ti dobro. Selam.
Tu sam.Neki od nas imaju i popodnevne smene.
Dakle, jos jednom se pokazalo ono sto sam vec juce ponavljao. Sudijski kriminal i zdravstvene poteskoce Alkaraza su odlucile. Kada su se Novaku tako oduzimali gemovi? Nikada. Jednog dana kada se bude povela ozbiljna istraga o saradnji Novaka sa sudijama i budu se oduzeli nelegalno steceni trofeji, saznacemo kolicinu nepravde koju je pretrpeo tenis, a i sport generalno. Eurosport komentator se ozbiljno potrudio da opravda uticaj vetra i peska na Novakova sociva, a nije uzeo u obzir to isto za neke druge prenose i tenisere. Degutantno, krajnje degutantno. I sve to da bi se Novak izjednacio po broju pobeda sa 16 godina mladjim teniserom!
Promeni dileraTu sam.Neki od nas imaju i popodnevne smene.
Oduzece mu se te titule stecene na kriminalu. Bice privi u istoriji sa tim podatkom.Pojma nemas moj kolega. Iz prve ruke znam da su ruski snajperisti drzali malog Karlitosa na nisanu. Nije bilo sanse da pobedi.
Putin brat.
Uvijek najbolji svih vremena u nekom sportu ima specijalan tretman.Tu sam.Neki od nas imaju i popodnevne smene.
Pa ne znam o cenu pricas? Federer takav tretman nije imao. I Federer nije svetlosnu godinu daleko od Nadala.Uvijek najbolji svih vremena u nekom sportu ima specijalan tretman.
Sta ces covjek je svjetlosnu godinu daleko od Nadala tj.drugog svih vremena.
Могу и заједно, није проблем.Koga prizeljkujete u finalu? Ruda ili Zvereva?
Ozbiljno pitanje.

Oduzece mu se te titule stecene na kriminalu. Bice privi u istoriji sa tim podatkom.
Karlitosa i samo njega.Koga prizeljkujete u finalu? Ruda ili Zvereva?
Ozbiljno pitanje.
Ko god dodje pobedjuje Novaka,u potpisu experti krstarice Mackoni end 0Koga prizeljkujete u finalu? Ruda ili Zvereva?
Ozbiljno pitanje.

Ko god dodje pobedjuje Novaka,u potpisu experti krstarice Mackoni end 0
![]()
Godina?2027? ili gresim,ne poznajem situaciju kao Mackoni i jadeKarlitosa i samo njega.

Ma spiskao maminu peMziju na spanskog sampiona@Mačkoni se jos nije javio nemoj tako, ja sam zabrinut.

Е јбг, сад кад га је обогаљио...Karlitosa i samo njega.

Koga prizeljkujete u finalu? Ruda ili Zvereva?
Ozbiljno pitanje.
Alooop __________Puce Alkaraz***********![]()
Зато што ********Zasto je Karlitos*******Ozbiljno pitanje.