Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.187
Pa zato sto me niko ne slusa kad kazem da ce da tresne o pod ko zveckazasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato sto me niko ne slusa kad kazem da ce da tresne o pod ko zveckazasto?
Nećemo se spuštati na njihov nivo.. fer plej je nešto što nema baš svako.Sto je steta? Ko mu j*be mater. Kao da su oni zalili Noleta.
Samo da ga G.O.A.T.ne ponizi,ode karijera.Nećemo se spuštati na njihov nivo.. fer plej je nešto što nema baš svako.

Nećemo se spuštati na njihov nivo.. fer plej je nešto što nema baš svako.
Zao mi malog jbg
Nije dobro,ne znam sta ce biti.Moli se korisnik @rechner27 da se javi. Administracija foruma Krstarica je zabrinuta za njegovo fizicko i mentalno stanje.
Hvala.

PrljavePosto su mi hejteri na ignore.
Nek mi javi neko ako promole njuske iz rupe.

Mozda daju umetno disanje,jedno drugom.
Nadala je dobio u cetvrtfinalu, a onda sa Marejem igrao 5 setova 2 dana - petak i subotu.Фантастични Новак. Побједа против тренутно првог на тениској листи, најтежа могућа препрека. Алкарас ако није ниво Надала на шљаци из најбољих дана, веома је близу. Остала је још једна препрека, Руд или Зверев. Биће то још један тежак меч за Новака, претежак, и због квалитета ривала који год да западне и због чињенице што овакви мечеви против надолазећег шампиона и најтежа могућа препрека имају за посљедицу огромно емотивно пражњење, ту се ваља за два дана вратити у менталну нормалу а то није лако. Наравно и ривал који дође у финале имаће сличне муке, али ипак не као кад премостите најтежег противника.
Уосталом, Новаку се то десило већ 2015-е године на Ролан Гаросу када је у полуфиналу савладао Надала у најбољим данима, импресивна побједа на шљаци гдје је Надал то тог меча дјеловао непобједиво, но и није се успио емотивно опорацити за финале гдје је изгубио од Вавринке.
Наравно, надати се да се такав сценарио неће поновити и да ће Новак за два дана исписати историју.
Пуно среће великом Новаку у том финалу.
Мора се признати и да је тај дан Вавринка играо као да је доручковао плутонијумске радиоактивне колачиће. Тад и никад више. Јбг, тако се заломило...Nadala je dobio u cetvrtfinalu, a onda sa Marejem igrao 5 setova 2 dana - petak i subotu.
Dok je Vavrinka igrao protiv Conge prvo polufinale i onda odmarao 2 dana.
Novak dobio prvi set u finalu. Da je bio malo manje umoran dobio bi i to finale.
Јбг, ај ти стани пред оног лудог антиваксера па да те видим како ти се не тресу ноге!povrijedio se djecak..nije jos naucio kako stojati na nogama..