Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole je uzor za sve normalne ljude koji zele da rade na sebi napreduju, nebitno da li neko voli tenis i prati,ga cak ne mora i svako da bude navijac Noleta.Nije obaveza svih da ga vole.Ali toliko mrznje i nepostovanja prema nekom ko vama svima i svakom Srbinu zeli sve najbolje iako mu mnogi od vas zelite poraze i smatrate ga folirantom itd.A u sustini tako samo pravdate sebe.Nole je primjer osobe koja se bori u zivotu,ima radnu etiku,spartanski trenira, radi na sebi duhovno,uci jezike,nikada se ne predaje,ima pobjednicki mentalitet sve te osobine bi bile korisne svima vama koji ga osporavate da unaprijedite i poboljsate svoje zivote.

Svako od vas treba kao Nole,da bude sampion u svojoj profesiji.A nijedan Srbin na planeti na djelu nije jaci od Noleta,na rijecima su mnogi.

Poslednja izmena:
Djokovic jedino na vatacinu i prekide zbog tzv kise i sudijsku pomoc, provokacije, zloupotrebu publike i svadjanje sa istom. Tu je najveci strucnjak. A na terenu, po kvalitetu, Alkaraz.

Kladionice rekle 1.50 za Alkaraza a za Djokovica 2.80 Ja se ne kladim nikada, ali eto, proverio sam ti pa ti kako hoces.

Neki idu toliko daleko da iz ciste mrznje, koja ih jede kao rdja gvozdje, zanemaruju cinjenicu da je Alkaraz svetski broj jedan i covek koga Djokovic nije do sada pobedio nijednom! Nazivaju ga projektom, umanjuju mu uspeh. Dok slepo navijaju za provokacije Djokovica i unosenje negativne energije na turnir(e). Eto kakvi su ljudi!
Ti brate patis od teske bolesti,i to od neizlecive.Svaki tvoj upis me iznenadi sve vise i vise,ocigledno je da si prosrpski orijentisan i da ne mozes da podneses da pricas o najboljem teniseru svih vremena,ti si na osnovu ovog kratkog perioda zakljucio da je jedan Alkaraz najbolji?Za tri zivota ne mogu da se porede indijancu jedan.Kvote su takve,jer Novak nije igrao odlicni na sljaci prethodnih turnira,da si pratio znao bi to,jeeeeebale te kvote kao merilo.Kazi mi jos samo jel ga bacas na Nadala?

Idi vrati se na taj prvi post koji si citirao, procitaj ponovo kontekst i shvatices o cemu je rec, i kako je tatin sin, Novak, dobijao meceve kroz istoriju. Malo na gurku, malo na politiku, a malo i na kvalitet. Kako je svo vitestvo u tenisu unisteno time sto sejete neobjasnjivu mrznju prema svima koji nisu Novak.

Jos jedanput molim, ne PRETIM, nego molim da ozbiljno shvatite tumacenje navijacke volje svetskih naroda koje ovde zastuoamo Mackoni i ja, a i poneki drugi gostujuci clan foruma.
Molim vas da ozbiljno shvatite. Ovo nije dobro sto vi radite. Ovo je put na koji vi hocete da izvedete Novaka Djokovica, ista onda autostrada pakla i vredjanja kojim su posli navijaci kada igra Srbija i Hrvatska. Nemojte da mislite da necete odvesti Novaka Djokovica u pakao, a njegove trofeje mozda u nestanak. Jer Djokovic ne moze da se odbrani ako Alkaraz krene svom silinom. Neka su velike reci. Veliki mecevi zahtevaju velike reci. Kako cete vi spreciti da svako na tribinama ne navija za Alkaraza!?

LOL Znaci ipak troll "Radovane" :D :D

Mediji su iskazali tako nepostovanje prema Noletu pred polufinale.Bukvalno samo sto ne kazu nece mu uzeti ni set.Daju motiv vise Noletu,plus bice da mu zvizde na mecu kao i uvijek a time samo rade u korist njegovu i motivisu ga max.

Nole je rekao za taj mec.Spreman sam.A to kada Goat kaze vidjecemo na terenu ko je jaci.Jer na prici je Alkaraz vec osvojio Roland Garos.
Racunaj da ako ga Carlos olupa posteno da ce glumiti povredu i reci da je igrao ceo turnir sa puknutom zadnjom lozom / bolnim laktom / dva sociva u jednom oku :D

Zamisli koliko je Zapadna publika ocajna i sva balkanska publika koja je anti Nole.Kada vise ne ulazu nade u Fedexa i Rafu nego u Alkaraza mladog klinca koji je tek poceo da igra Tenis.Vjeruju uzece preko 30 gs.
Pa samo ako ga zdravlje posluži (Alkaaraza), odnosno ako ga zaobiđu povrede, biće on jedan od najvećih u ovom sportu. Onakva dominacija i sigurna igra protiv Cicipasa, koji je jedan od najboljih igrača trenutno, mora se respektovati.

Nole je uzor za sve normalne ljude koji zele da rade na sebi napreduju, nebitno da li neko voli tenis i prati,ga cak ne mora i svako da bude navijac Noleta.Nije obaveza svih da ga vole.Ali toliko mrznje i nepostovanja prema nekom ko vama svima i svakom Srbinu zeli sve najbolje iako mu mnogi od vas zelite poraze i smatrate ga folirantom itd.A u sustini tako samo pravdate sebe.Nole je primjer osobe koja se bori u zivotu,ima radnu etiku,spartanski trenira, radi na sebi duhovno,uci jezike,nikada se ne predaje,ima pobjednicki mentalitet sve te osobine bi bile korisne svima vama koji ga osporavate da unaprijedite i poboljsate svoje zivote.

Svako od vas treba kao Nole,da bude sampion u svojoj profesiji.A nijedan Srbin na planeti na djelu nije jaci od Noleta,na rijecima su mnogi.
A jesi trol, i to vrhunski :ok: Skidam kapu!

Pa samo ako ga zdravlje posluži (Alkaaraza), odnosno ako ga zaobiđu povrede, biće on jedan od najvećih u ovom sportu. Onakva dominacija i sigurna igra protiv Cicipasa, koji je jedan od najboljih igrača trenutno, mora se respektovati.
Kakav respekt, mrzece ga ovi hejteri koji patoloski mrze Federera i Nadala i pljuju ih i dan danas iako nisu u konkurenciji :D

Pogledajte kako je Đoković čestitao Jokiću na novom tripl-dablu​

Nole podržao srpskog centra​

Foto-kolaž: Tanjug/AP
Poslednjih nedelja imamo tu privilegiju da na najvećim smotrama svetskog sporta pratimo dva velikana iz naše zemlje.
Nikola Jokić je u noći između srede i četvrtka novim tripl-dabl učinkom oborio brojne rekorde i doneo Denver Nagetsima prednost u seriji NBA finala.
Sa druge strane, Novak Đoković koristi dane odmora posle pobede nad Karenom Hačanovim u četvrtfinalu Rolan Garosa kako bi se odmorio, ali i pogledao srpskog centra.
Svoje zadovoljstvo Jokićevom partijom srpski teniser iskazao je na Instagramu.

Screenshot_20230609-083901~2.png

Na stori je podelio objavu NBA lige u kojoj se konstatuje da je najbolji košarkaš Denvera došao do tripl-dabl učinka uz jednostavnu poruku "Idemo" i seriju emotikona.
Četvrti meč NBA finala na programu je u noći između petka i subote, dok će Đoković svoj duel polufinala sa Karlosom Alkarazom igrati u petak tokom dana.
izvor Telegraf.rs

Ti brate patis od teske bolesti,i to od neizlecive.Svaki tvoj upis me iznenadi sve vise i vise,ocigledno je da si prosrpski orijentisan i da ne mozes da podneses da pricas o najboljem teniseru svih vremena,ti si na osnovu ovog kratkog perioda zakljucio da je jedan Alkaraz najbolji?Za tri zivota ne mogu da se porede indijancu jedan.Kvote su takve,jer Novak nije igrao odlicni na sljaci prethodnih turnira,da si pratio znao bi to,jeeeeebale te kvote kao merilo.Kazi mi jos samo jel ga bacas na Nadala?
Djokovic mu nije ni do kolena . Rasturi svakog ko mu pade na zrebu. Niko mu ne moze nista. Razara Novaka u celini. Izaziva Novakove navijace da ga osudjuju zbog nepostovanja protivnika, vodi se deset tema o tome na forumu. I nista mu se ne moze! Jer je i moralno i intelektualno i fizicki nadmocniji od Djokovica. Protiv njega leka nema. Mozete samo da ga ubijete a onda ce se i njegovi navijaci boriti protiv vas.

Alkarazova i Novakova i Nadalova karijera nije vazna. Ziva je ideologija i zivece godinama nakon njihove karijere. A vidis da bi jedna takva ideologija bila jaka i mocna, njen autor, njen kreator mora pokazati spremnost da strada za tu ideologiju. I ja sam zahvalan forumu krstarica sto mi je pruzio mogucnost da stradam za tu ideologiju.

Pogledajte kako je Đoković čestitao Jokiću na novom tripl-dablu​

Nole podržao srpskog centra​

Foto-kolaž: Tanjug/AP
Poslednjih nedelja imamo tu privilegiju da na najvećim smotrama svetskog sporta pratimo dva velikana iz naše zemlje.
Nikola Jokić je u noći između srede i četvrtka novim tripl-dabl učinkom oborio brojne rekorde i doneo Denver Nagetsima prednost u seriji NBA finala.
Sa druge strane, Novak Đoković koristi dane odmora posle pobede nad Karenom Hačanovim u četvrtfinalu Rolan Garosa kako bi se odmorio, ali i pogledao srpskog centra.
Svoje zadovoljstvo Jokićevom partijom srpski teniser iskazao je na Instagramu.

Pogledajte prilog 1356181

Na stori je podelio objavu NBA lige u kojoj se konstatuje da je najbolji košarkaš Denvera došao do tripl-dabl učinka uz jednostavnu poruku "Idemo" i seriju emotikona.
Četvrti meč NBA finala na programu je u noći između petka i subote, dok će Đoković svoj duel polufinala sa Karlosom Alkarazom igrati u petak tokom dana.
izvor Telegraf.rs

Jokara je najbolji srpski sportista! :)

Djokovic mu nije ni do kolena . Rasturi svakog ko mu pade na zrebu. Niko mu ne moze nista. Razara Novaka u celini. Izaziva Novakove navijace da ga osudjuju zbog nepostovanja protivnika, vodi se deset tema o tome na forumu. I nista mu se ne moze! Jer je i moralno i intelektualno i fizicki nadmocniji od Djokovica. Protiv njega leka nema. Mozete samo da ga ubijete a onda ce se i njegovi navijaci boriti protiv vas.

Alkarazova i Novakova i Nadalova karijera nije vazna. Ziva je ideologija i zivece godinama nakon njihove karijere. A vidis da bi jedna takva ideologija bila jaka i mocna, njen autor, njen kreator mora pokazati spremnost da strada za tu ideologiju. I ja sam zahvalan forumu krstarica sto mi je pruzio mogucnost da stradam za tu ideologiju.
Ja bih zamolio sve ljude sa ovog foruma,koji citaju ovu temu,da isto tako procitaju ovaj upis na koji ti ja sada odgovaram.Koje lekove ti uzimas druze?Djokovic nije ni do kolena Alkarazu?Ti si klasican prosrpski ...... onaj najgori,koji mrzi sve oko sebe iz dna duse i ti si onaj koji se sladi na svaki poraz nasih pa tako i Novaka.Za tebe nema leka,ti si bolestan pa si bolestan.Samo bih te zamolio da prestanes da pises na ovu temu barem,trujes ljude indijancu.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja bih zamolio sve ljude sa ovog foruma,koji citaju ovu temu,da isto tako procitaju ovaj upis na koji ti ja sada odgovaram.Koje lekove ti uzimas druze?Djokovic nije ni do kolena Alkarazu?Ti si klasican prosrpski ..... onaj najgori,koji mrzi sve oko sebe iz dna duse i ti si onaj koji se sladi na svaki poraz nasih pa tako i Novaka.Za tebe nema leka,ti si bolestan pa si bolestan.Samo bih te zamolio da prestanes da pises na ovu temu barem,trujes ljude indijancu.
Не трчи пред руду. Прочитај пажљиво шта је написао још једном па ако ти ни тада не „сине”... онда имаш одређених пропуста у просрпско и ......... српском образовању... Могло би се то попунити понеким клипом, ал ајд сад... нећемо о томе. Бар ја нећу на овој теми. ;)

Poslednja izmena od moderatora:
Novak ako osvoji ovaj ili neki naredni Rolan Garos (bolje ovaj, što čekati neki naredni) biće jedini teniser u istoriji koji je svaki prestižni turnir (gren slem) osvajao bar po tri puta. Nije mala stvar mora se priznati.

Ja bih zamolio sve ljude sa ovog foruma,koji citaju ovu temu,da isto tako procitaju ovaj upis na koji ti ja sada odgovaram.Koje lekove ti uzimas druze?Djokovic nije ni do kolena Alkarazu?Ti si klasican prosrpski smrad onaj najgori,koji mrzi sve oko sebe iz dna duse i ti si onaj koji se sladi na svaki poraz nasih pa tako i Novaka.Za tebe nema leka,ti si bolestan pa si bolestan.Samo bih te zamolio da prestanes da pises na ovu temu barem,trujes ljude indijancu.
Znog ovakvih ljudi ja pratim ovu temu 🤣

https://www.novosti.rs/sport/tenis/...-stream-uzivo-dzon-milman-kolumna-srbin-heroj

Milman je otkrio koliko je ustvari Novak veliki i koliko pomaže drugim teniserima, ali i "običnim" ljudima.

- U suštini smo bili primorani da se vratimo na turneju da bismo održali naš svetski rang, u nadi da će doći bolja vremena. Igrali smo u strogim karantinskim uslovima za 80 odsto manje nagrade. Finansijski smo padali svake nedelje, dok je Novak o svom trošku finansirao čelendžer i dva ATP turnira na stopostotnom nivou nagrade kao pre pandemije. Nije bilo ništa u tome za njega, ali kao što je radio tokom svoje karijere, bio je tu kada je ljudima bilo potrebno. Bio je jedan od prvih igrača koji je donirao novac kada je Australija gorela, bio je nacionalni ambasador UNICEF-a, donirao je preko milion evra za medicinsku opremu tokom pandemije korone, ali je ponovo često je primao kritike medija dok je iza kulisa pomagao onima kojima je to bilo potrebno.

Australijanac je na kraju poentirao.

- Novak će uvek biti povod za sukob mišljenja. On sigurno ima čvrsta uverenja i nepokolebljive principe koji možda nisu prihvatljivi. Za neke će on uvek biti neko za koga se nadamo da neće uspeti. Verujem da će vremenom sve više ljudi shvatiti ono što njegove kolege već znaju, Novak je heroj obučen kao negativac. A to je bilo upravo ono što je našem sportu bilo potrebno - zaključuje australijski teniser.

Da ljudi to malo shvate bolje u tenisu su vecinom sampioni dolazili iz Amerike,Spanije,Belgije,Njemacke itd i svih bogatih zemlja zapada manje vise.

Onda odjednom dolazi lik koji nije sa Zapada,iz zemlje za koju znaju da nije Zapad,pa cak iako su prvi put culi za nju.Normalno je da zbog toga nece voljeti Noleta.

Zamislite sada neki zapadnjak se bavi sumorvanjem i pobjedi sve Japance toliko dominira da postane najveci ikada pored toliko Japanaca pa svi bi ga u Japanu mrzjeli

Zamislite u fudbalu da sada pocne da dominira neka reprezentacija koja nije sa Zapada,tipa Iran,Koreja ili neka sa Balkana i ta reprezentacija osvoji 6 ili 7 Mundijala ,bude ispred Njemacke, Brazila ,Spanije u fudbalu po titulama itd.

Cijeli svijet bi takvu reprezentaciju mrzio,zvizdao.Jer svi oce da vide finala izmedju zapadnih reprezentacija koje su tradiconalne sile.

Ljudima su takve reprezentacije mile kada naprave senzaciju na nekom turniru ili cak osvoje super svi vole.Al ako takva reprezentacija godinama dominira uzima svako takmicenje veliko svi ce je mrziti

Juzna Koreja npr bude najveca ikada pa svi bi je mrzjeli.

Srbija odnosno srpski igraci su u Tenisu prije Noleta imali tradiciju kao Indija u fudbalu,plus nisu zapad

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back