Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada bi se racunala polifinala, Novak bi imao 23 slema do sada, ali to samo u tvojoj glavi tako ide. Broji covek finala pre finala kao finale, i jos trofej daje! Samo mali i zavidni ljudi mrze najbolje. Ali kao sto je Le Bron rekao, to je znak da si najbolji kada te mrze! Zato ce Alkaraz sutra pobediti.

Pogledajte prilog 1355895

Na aparartima kolega :D :D

P.S. To je rekao Kobe a ne LeBron genije :D :D :D

Cenim da niko ne zna bolje od tebe kako mrznja jede ;)
IMG_7134.jpeg

Ceo svet ce biti uz Alkaraza. I to na teniskom forumu! I veci forumi od krstarice su priznali Alkarazovu vlast!

2022. Sad svi vole Noleta. Jbga.

Ne voli ga niko sem 70 posto Srba.Pa dobar dio Srba ga mrzi.To Noletu samo daje motiv vise da vise i vise osvaja.Pa da nije bilo tolike mrznje prema njemu i nepostovanja tokom cijele karijere ne bi on ovoliko daleko gurao sa trofejima.Neka mrze veceg motiva od toga nema.Vidjeces sjutra publiku svi za Alkaraza.Al super tako bolje neka bude vuka u njemu tako,kao sto rade tokom cijele karijere hejteri

Mackoni i slicne pojave kao on sirom svijeta su u sustini najveca pomoc Djokovicu.To je prirodni doping.Bude vuka u njemu.Tako samo neka mrze,trofeji ce padati za Noleta kao kisa

Ne voli ga niko sem 70 posto Srba.Pa dobar dio Srba ga mrzi.To Noletu samo daje motiv vise da vise i vise osvaja.Pa da nije bilo tolike mrznje prema njemu i nepostovanja tokom cijele karijere ne bi on ovoliko daleko gurao sa trofejima.Neka mrze veceg motiva od toga nema.Vidjeces sjutra publiku svi za Alkaraza.Al super tako bolje neka bude vuka u njemu tako,kao sto rade tokom cijele karijere hejteri

Mackoni i slicne pojave kao on sirom svijeta su u sustini najveca pomoc Djokovicu.To je prirodni doping.Bude vuka u njemu.Tako samo neka mrze,trofeji ce padati za Noleta kao kisa

Ma znam brate lozim budalu :D

Najgora stvar sto se moze desiti Noletu je da svi navijaju za njega.

Znas koliki su samo strucnjaci sirom svijeta,pred ovo polufinale iskazali nepostovanja prema Djokovicu.Potcjenjivanja a ovoga dizali bolji je,lako ce ga dobili,kraj Noletove dominacije,cak nece ni da kazu najveci ikada.Nego moguce jedan od najvecih ikada,a neki kazu jedan od najvecih ikada.Nije iskljiceno da ce ubrzo biti i zvanicno najveci.Pazi koja mrznja je to.Tako da Nole ima motiv.Pred mec nije puno pricao,rekao je samo spreman sam

To kada kaze car tenisa,a cuti i ne prica puno,pazi ga se

Talozi u sebi sve Nole

Posvećen, vredan, istrajan u svom poslu-igri.
Pored svih obaveza savladao je nekoliko stranih jezika, postao vešt govornik, zbog čega ima moje poštovanje.
Ne pratim tenis, ne bih izdržao da sagledam jedan teniski meč da mi neko plati, te ne mogu ništa reći o njemu kao teniseru.
Kao čoveka ga ne poznajem, ni tu ne mogu doneti sud.
Kao pojava mi nije harizmatičan, te poprilično me je razočarao posle sapunice u Australiji, kada se u zmijarniku uvlačio ološokratiji.

Eto kako si naivan. Nije to za sutra uradjeno, vec za finale. Da mu postavi nogu kad vec on ne moze u finale. Da je ovo bilo gde nego u Francuskoj, pa i da pricamo. a zna se da u Francuskoj Djokovic korupcijom preko Lakosta i ostalih kupuje uticaj. Nadam se da je Alkaraz bio pametan da izbegne vecinu obroka koje je Novak dogovarao sa kuvarom. (Jos mu se i potpisao, krajnje providno ali navikli smo vec mnogo puta) Otac mu voli Putina a zna se ko trovanjem unistava protivnike.
Au covece sta si ti napisao,druze saberi se bre pogledaj sta pises.Ti znas sta se Novak dogovarao sa kuvarom?Posto vidim da si upucen o njemu i znas sve,bilo bi dobro sa nam kazes jel dobija Novak sutra?Jer ako dobija daj da ljudi sa ovog foruma uzmu pare,lepa je kvota na Novaka,a ipak ti znas sve,pa ajde kazi nam i tu indormaciju 😁

Au covece sta si ti napisao,druze saberi se bre pogledaj sta pises.Ti znas sta se Novak dogovarao sa kuvarom?Posto vidim da si upucen o njemu i znas sve,bilo bi dobro sa nam kazes jel dobija Novak sutra?Jer ako dobija daj da ljudi sa ovog foruma uzmu pare,lepa je kvota na Novaka,a ipak ti znas sve,pa ajde kazi nam i tu indormaciju 😁
Djokovic jedino na vatacinu i prekide zbog tzv kise i sudijsku pomoc, provokacije, zloupotrebu publike i svadjanje sa istom. Tu je najveci strucnjak. A na terenu, po kvalitetu, Alkaraz.

Kladionice rekle 1.50 za Alkaraza a za Djokovica 2.80 Ja se ne kladim nikada, ali eto, proverio sam ti pa ti kako hoces.

Neki idu toliko daleko da iz ciste mrznje, koja ih jede kao rdja gvozdje, zanemaruju cinjenicu da je Alkaraz svetski broj jedan i covek koga Djokovic nije do sada pobedio nijednom! Nazivaju ga projektom, umanjuju mu uspeh. Dok slepo navijaju za provokacije Djokovica i unosenje negativne energije na turnir(e). Eto kakvi su ljudi!

Djokovic jedino na vatacinu i prekide zbog tzv kise i sudijsku pomoc, provokacije, zloupotrebu publike i svadjanje sa istom. Tu je najveci strucnjak. A na terenu, po kvalitetu, Alkaraz.

Kladionice rekle 1.50 za Alkaraza a za Djokovica 2.80 Ja se ne kladim nikada, ali eto, proverio sam ti pa ti kako hoces.

Neki idu toliko daleko da iz ciste mrznje, koja ih jede kao rdja gvozdje, zanemaruju cinjenicu da je Alkaraz svetski broj jedan i covek koga Djokovic nije do sada pobedio nijednom! Nazivaju ga projektom, umanjuju mu uspeh. Dok slepo navijaju za provokacije Djokovica i unosenje negativne energije na turnir(e). Eto kakvi su ljudi!

Genije, teren ima krov ;)

Nego sta je jos rekao LeBron? :D

Genije, ima ovaj gde igraju sutra...kakve veze imaju ostali tereni?
Idi vrati se na taj prvi post koji si citirao, procitaj ponovo kontekst i shvatices o cemu je rec, i kako je tatin sin, Novak, dobijao meceve kroz istoriju. Malo na gurku, malo na politiku, a malo i na kvalitet. Kako je svo vitestvo u tenisu unisteno time sto sejete neobjasnjivu mrznju prema svima koji nisu Novak.

Jos jedanput molim, ne PRETIM, nego molim da ozbiljno shvatite tumacenje navijacke volje svetskih naroda koje ovde zastuoamo Mackoni i ja, a i poneki drugi gostujuci clan foruma.
Molim vas da ozbiljno shvatite. Ovo nije dobro sto vi radite. Ovo je put na koji vi hocete da izvedete Novaka Djokovica, ista onda autostrada pakla i vredjanja kojim su posli navijaci kada igra Srbija i Hrvatska. Nemojte da mislite da necete odvesti Novaka Djokovica u pakao, a njegove trofeje mozda u nestanak. Jer Djokovic ne moze da se odbrani ako Alkaraz krene svom silinom. Neka su velike reci. Veliki mecevi zahtevaju velike reci. Kako cete vi spreciti da svako na tribinama ne navija za Alkaraza!?

Srbi gledaju kako da prezive ~ jedan od nacina je pracenje Novaka kao vedre teme za pricu ~ ono nesto pozitivno sto vuce napred u zivotu.
Mali broj onih koji je gleda tenis gleda ga zbog igre ~ ti ce nastaviti da gledaju kad Novak ode u sportsku penziju.
Najveci deo ce zaboraviti ovaj sport te se prebaciti na neki drugi da lakse prezive ~ imam kraj sebe ljubitelje tenisa kao igre koji ga prate od Mekinroa Zivojinovica do danas te znam o cemu pisem.

14:45 sutra finale ako nesto ne promene.

Poslednja izmena:
IMG_7139.jpeg

Mocna forografija! Najgrofejniji igrac i rekorder na sljaci na slici koji drzi trofej, i covek koji je dva puta osvajao Pariz. Zamisljen, verovatno o sledecem turniru misli. :ceka: Tako bih rekao po slici. Tuzna faca. A nema razloga. Imao je bogatu karijeru.

Srbi gledaju kako da prezive ~ jedan od nacina je pracenje Novaka kao vedre teme za pricu ~ ono nesto pozitivno sto vuce napred u zivotu.
Mali broj onih koji je gleda tenis gleda ga zbog igre ~ ti ce nastaviti da gledaju kad Novak ode u sportsku penziju.
Najveci deo ce zaboraviti ovaj sport te se prebaciti na neki drugi da lakse prezive ~ imam kraj sebe ljubitelje tenisa kao igre koji ga prate od Mekinroa Zivojinovica do danas te znam o cemu pisem.

14:45 sutra finale ako nesto ne promene.

Nece u toj mjeri,jer ce mnogi mladi igraci srpski dolaziti da igraju tenis,imace u Noletu inspiraciju,tako da ce uvijek biti zelja nacije da se pojavi naslednik Noleta.E sada to se najvjerovatnije nece nikada desiti.Ali stvoren je kult tenisa u Srbiji.Mnogi mladi igraci koji ce igrati tenis ce imati vise samopouzdanja kao igraci iz Srbije nego sto su ga imali kada Srbija skoro da nije imala nikakvu tradiciju u tenisu.

Imas mladih talenata sve vise.Stvoren je kult.A tacno je da je vecina pocela zbog Noleta tenis da prati,individualni sport nikada nije imao popularnost, prije Noleta,jer nije bilo uspjeha a posebno i zbog tradicije ekipnih sportova.Al mlade generacije totalno gledaju tenis na jedan razlicit nacin.Oce starije generacije prestati da prate tenis,ali mlade nece.One su rodjene i odrastale u fazonu da je Srbija teniska sila,ima najveceg ikada.Njih boli uvo sto je bilo prije Noleta,oni tada nisu ni rodjeni.A oni mnogo vise treniraju tenis nego generacije prije njih.

Uspjeh i povlaci popularnost to nije samo tako u zemlji Srbiji.Fudbal u Americi nije popularan jer nisu imali uspjehe,da Amerika makar jednom osvoji Mundijal bio bi u top 3 sporta.Znaju Ameri tezinu fudbala al znaju tu smo losi,nece plakati zbog toga.Imaju hokej,basket

Ko je ikada ocekivao da ce Srbija biti jaka u tenisu i Imati najveceg ikada.Niko nikada.Evo zamisli sada da se pojavi Srbin vozac motora koji ce da obori rekorde Rosija.Pa svi bi pratili Moto Gp.Ali svi su i prije Noleta znali tezinu tenisa kao sporta.Iako nisu pratili,cijela planeta je znala za Borga koji je bio zvijezda

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back