Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko ne pominje da Noletovu dominaciju na Wimbldonu.To je od 2014 e njegov najaci turnir pa do danas.Na svakom Gs on ima igrace koji mogu da ga pobijede.

Pa cak i Wawrinka koji ga je znao dobijati u finalima Gs.Bio je jako los igrac na travi.Jedino su Marej i Federer bili jaki na travi da pariraju Noletu a sada niko
Sve to stoji šta si rekao, ali povući se kao šampion je prilika koja se retko pruža.

Nole o tome ne prica,ali mislim da mu je u glavi kljucni cilj da uzme jos 2 Wimbldona i tu bude najveci igrac Ikada.Kralj trave,to je i neka simbolika za njega.A zna da je na travi neunistiv dokle god bude igrao tenis i sa 40 na Wimbldonu je on uvijek favorit.Sve ove ostale tunire da mu ovi klinci uzmu i kazu ajde mici se.Na Wimbldonu ga nece micati do 40 e sigurno.Jer nema puno tunira na travi,a mladi igraci uvijek najbrze napreduju na betonu i sljaci.Trava trazi vrijjeme i to Nole moze do 40 da iskoristi da se nakupi Wimbldona

Fizicki je najzahvalnja podloga uzima najmanje vremena i znoja.Sto Noletu takodje odgovara.

Wimbldon sampioni od 2011

2011 Nole
2012 Fedex
2013 Marej
2014 Nole
2015 Nole
2016 Marej
2017 Fedex
2018 Nole
2019 Nole
2020 Nole
2021 Covid zabrana
2022 Nole
2023 ...
2024...
2025...
2026...
2027...

Znaci Nole 2027 puni 40 godina dotada ce on odigrati 5 Wimbldona,i od kojih ce sigurno 4 odigrati pa neka mu taj jedan i zabrane zbog Covida.On ce minimum jos 2 uzeti

Sigurno ce smanjiti broj tunira koji ce igrati, masterse skoro da nece ni igrati eventualno jedan na betonu i jedan na sljaci,i vjerovatno ce igrati ovih godina Queens pred Wimbldon da se malo navikne na travu.Tu on trazi sanse za nove titule.Jednostavno ce ga beton i sljaka previse trositi.Treba biti mudar a Nole o tome sigurno razmislja.

Moguce da ce narednih godina i preskakati Roland Garos da bi isao svjeziji na Wimbldon,tunir na travi jedan pred Wb,trening samo na travi zadnjih godina karijere i to je recept

Poslednja izmena:
Sve to stoji šta si rekao, ali povući se kao šampion je prilika koja se retko pruža.

Nema potrebe i glupo je samo zbog Wimbldona,njemu tu fale 2 titule da prestigne Federera.A na tom turniru moze do 40 e da vlada.On ce se povuci kao najveci svakako

On ce se povuci kada vise ni na jednom Grendslemu ne bude mogao vise nijednu titulu osvojiti.A za Wimbldon mu do 40 ima fore.Jos najveci tunir u tenisu.Pa Federer ga je jurio do kraja karijere sa nije bilo Noleta sa 40 bi ga osvojio.Al ce Nole to sada,sto vise titula to bolje,jer ce njegov rekord kada se on povuce juriti novi igraci sto vecu razliku napravi bolje.Koga briga za publiku i oce li se povuc na vrhuncu ili ne,to je nebitno.Ta publika ga zvizdi svakako cijelu karijeru ko ih sisa.Koga briga za bilo sta u tenisu sem rezultata.Sto veca razlika to bolje.

Nemas u novoj genraciji tenisera nekog majstora za travu,sve su igraci za sljaku i beton.Vremenom ce se neko od njih uvjezbati na travi al to su godine i godine.

A kada odluci da se povuce fino sa 40 na Bg open pred njegovom publikom i cao.

Poslednja izmena:
Nema potrebe i glupo je samo zbog Wimbldona,njemu tu fale 2 titule da prestigne Federera.A na tom turniru moze do 40 e da vlada.On ce se povuci kao najveci svakako
Ali on će sa još dva glen slema (i ja se nadam da će jedan bar biti ovaj Rolan Garos) imati 24 glen slem titule. Više neće biti bitno ko je koliko titula osvojio na nekom glen slemu, već će se gledati ukupan broj titula. Pa Rafu nikada niko neće moći dugo da stigne na Rolan Garosu. Pele, Mesi i Džordan, nije mala stvar biti u ovakvom društvu. Šta bi imao više bilo kome da se dokazuje?

Ali treba osvojiti još dva gren slema.

Ali on će sa još dva glen slema (i ja se nadam da će jedan bar biti ovaj Rolan Garos) imati 24 glen slem titule. Više neće biti bitno ko je koliko titula osvojio na nekom glen slemu, već će se gledati ukupan broj titula. Pa Rafu nikada niko neće moći dugo da stigne na Rolan Garosu. Pele, Mesi i Džordan, nije mala stvar biti u ovakvom društvu. Šta bi imao više bilo kome da se dokazuje?

Ali treba osvojiti još dva gren slema.

Kako nece biti bitno, pa zbog rezultate i sto vece razlike se igra.Kako sto ima kome da se dokazuje xaxaxxaxaxa.Pa svim novim igracima koji budi jurili njegove GS titule lakse ce im biti da prestignu rekord od 23 gs nego od npr 25 gs.

Dok god bude mogao da osvaja grendslemove on ce da igra upravo zbog toga.Da ne dozivi 60 godina a neko mu vec obori rekorde,Sampras je to mnogo mladji dozivio i Fedex.Zato sto vise,nije pitanje dokazivanja.Nego jacanje Goat pozicije.Da ga niko makar za narednih 100 godina ne dostigne.Ne postaje se Goat svaki dan nego jednom u 100 godina.Cus da se povuce kakve besmislice slusam.To je kao rat predajes se kada si na vrhuncu nego kada vise nemas snage i na zemlji si nepomican,i dao si sve od sebe.Tako i u tenisu dok god bude mogao i makar 1 gs godisnje da osvaja on je ce da igra.Razumno i mudro

U ratu ako na jednu nogu ides,zavoj inekcija i ides na drugu do kraja se boris,pa sta ti Bog i istorija daju.

Federer se povukao kada je vidio da vise ne moze da osvoji Wimbldon koji mu je bio zadnja sansa izgubio sva finala tu od Noleta.Shvatio je da je kraj i digao bijelu zastavicu.Mogao je mnogo ranije da se povuce al se borio do kraja za rekord da proba jos koji Wimbldon da uzme.Samo sto je on imao azdaju za rivala na Wimbldonu a Nole nema jakog rivala sada tamo.Ej bre jack pot,i da ide u penziju axxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Njemu je Tenis sve dao u zivotu sjajan zivot, uspjehe,slavu itd i sada tek tako da se povuce.On igra dokle god moze da osvaja pa makar i sa 40 imao sansu da juri 1 gs godisnje.To bi bilo nezahvalno jako.On ima drugaciji mentalitet od tebe i vecine obicnih ljudi.

On se sada takmici sam sa sobom i gleda da obara svoje rekorde dokle god moze kada vidi nema ni Wimbldon sansu vise da osvoji onda ce se povuci.

Poslednja izmena:
Kako nece biti bitno, pa zbog rezultate i sto vece razlike se igra.Kako sto ima kome da se dokazuje xaxaxxaxaxa.Pa svim novim igracima koji budi jurili njegove GS titule lakse ce im biti da prestignu rekord od 23 gs nego od npr 25 gs.
Ja sam rekao bar 2 glen slema a to je ukupno 24. Drugo vreme drugačiji uslovi. Ali retko će se desiti da 3 dominantna igrača budu istovremeno na sceni. Aj odluči se ko je najveća igračica u ženskom tenisu, Serena Vilijams, Štefi Graf ili Martina Navratilova? Nemoguće je doneti objektivnu procenu.

Ja sam rekao bar 2 glen slema a to je ukupno 24. Drugo vreme drugačiji uslovi. Ali retko će se desiti da 3 dominantna igrača budu istovremeno na sceni. Aj odluči se ko je najveća igračica u ženskom tenisu, Serena Vilijams, Štefi Graf ili Martina Navratilova? Nemoguće je doneti objektivnu procenu.

Axaxxxaxaxaxaxxa Margaret Kort je najveca sa 24 gs titule u singlu i 40 gs titula u dublu ukupno 64 gs titule u singlu i dublu

Znas kada ce je neko stici nece ni za hiljadu godina niko.

E sada zamisli da si ti licno unuka te gospodje pa da se ponosis i imas smisao zivljenja znas cija si.To kada izgubis taj rekord cao, pare dodju i potrose se.

I koga boli uvo sta mislis ti ili ja ko je najveci za 100 godina kada ljudi budu gledali ko je najveci nece slusati nasa misljenja,nego ce samo pogledaji rezultate i tu ce pisati ko je najveci.Nece voditi debate kao mi.

Axaxxxaxaxaxaxxa Margaret Kort je najveca sa 24 gs titule u singlu i 40 gs titula u dublu ukupno 64 gs titule u singlu i dublu

Znas kada ce je neko stici nece ni za hiljadu godina niko.

E sada zamisli da si ti licno unuka te gospodje pa da se ponosis i imas smisao zivljenja znas cija si.To kada izgubis taj rekord cao, pare dodju i potrose se.

I koga boli uvo sta mislis ti ili ja ko je najveci za 100 godina kada ljudi budu gledali ko je najveci nece slusati nasa misljenja,nego ce samo pogledaji rezultate i tu ce pisati ko je najveci.Nece voditi debate kao mi.
Pa mene ako pitaš rekao bih ti da je Serena Vilijams najveća. Verovatno zato što sam je gledao pa zbog toga. A bila je dominantna, uvek za klasu bolja od rivalki.

A Džordan nije rekorder po statistici, a mislim ni po broju NBA titula pa ga većina smatra najboljim košarkašem svih vremena.

Pa mene ako pitaš rekao bih ti da je Serena Vilijams najveća. Verovatno zato što sam je gledao pa zbog toga.

A Džordan nije rekorder po statistici, a mislim ni po broju NBA titula pa ga većina smatra najboljim košarkašem svih vremena.

Ali koga briga sta ti mislis ili ja.Nije to vazno jer tvoje i moje misljenje imaju rok trajanja kao mlijeko kada kupis.Jedino mjerilo su rezultati a ne misljenja svih ljudi na planeti.Kada bude 2200 godina znas ko ce znati od tih ljudi za tvoje misljenje ili moje.E bas ce tada ljudi reci znas li ti da je prije 200 godina Meliot na forumu rekla Analitickom da je Serena najveca axaxxxaxaxaxaxxa.Shvatas li koliko su nasa misljenja nebitna kada traju koliko jedan jogurt.Ljudi za 200 godina nece voditi debate o herojima naseg vremena,nego ce vidjet rezultate ko ima najvise Gs i nedelja kao broj 1 i cao djaci.Taj je najveci i vidimo.Samo brojevi na kraju ostaju.

Zasto igra Nole tenis i pravi rekorde zbog para,zbog publike ili mog ili tvog misljenja.Zeli slavu istoriju,da se pamti makar narednih 100 godina kao najveci.Pare dodju i odu,mozda ce kroz 100 godina njegovi potomci sve pare potrosit al legat najveceg ikada to je nesto sto ce nadzivjet vrijeme okolnoste i nase nebitne stavove

Napoleon,Aleksdar Makedonaki nisu isli da pokore svijet zbog para ili liepog zivota njima toga nije falilo kada si osvajac imas sve novac, more Zena itd.Nego su htjeli istoriju slavu da se pamte za 1000 godina kao najveci osvajaci ikada to ih je lozilo

Ali koga briga sta ti mislis ili ja.Nije to vazno jer tvoje i moje misljenje imaju rok trajanja kao mlijeko kada kupis.Jedino mjerilo su rezultati a ne misljenja svih ljudi na planeti.Kada bude 2200 godina znas ko ce znati od tih ljudi za tvoje misljenje ili moje.E bas ce tada ljudi reci znas li ti da je prije 200 godina Meliot na forumu rekla Analitickom da je Serena najveca axaxxxaxaxaxaxxa.Shvatas li koliko su nasa misljenja nebitna kada traju koliko jedan jogurt.Ljudi za 200 godina nece voditi debate o herojima naseg vremena,nego ce vidjet rezultate ko ima najvise Gs i nedelja kao broj 1 i cao djaci.Taj je najveci i vidimo.Samo brojevi na kraju ostaju.
Pa ja nigde ne vidim da se vodi polemika ko je GOAT u ženskom tenisu. Ali vidim da se ne samo ovde nego svigde drugde vodi polemika ko je GOAT u muškom tenisu. Verovatno jer mnogi shvataju da se sada upravo o tome odlučuje. Ti misliš da je Margaret Kort, ja mislim da je Serena Vilijams, neko misli drugačije.

Pa ja nigde ne vidim da se vodi polemika ko je GOAT u ženskom tenisu. Ali vidim da se ne samo ovde nego svigde drugde vodi polemika ko je GOAT u muškom tenisu. Verovatno jer mnogi shvataju da se sada upravo o tome odlučuje. Ti misliš da je Margaret Kort, ja mislim da je Serena Vilijams, neko misli drugačije.

Ja ne mislim da je Kort najveca,to misli Matematika i istorijska sportska statistika.

Kort ima 24 Gs a i 40 u dublu ukupno 64.

Tu cifru niko nikada nije dostigao vec pola vijeka a nece u narednih 200 godina sigurno.Pa misli ti sta hoces,ja znam sta kaze jedna egzaktna nauka koja se zove matematika.

Platu ne mozes da primis bez matematike niti posao da dobijes,ni da platis bilo sta

Pa misli ti sta hoces.Ako matematika kaze da sam ja bolji od tebe npr to ce tako uvijek biti a ako ljudi misle da si ti bolja ti ce ljudi svi jednog dana pocrkati i bice nebitno sta misle doce neki novi ljudi koji ce citati istorijske knjige,gledati statistiku,rezultate i hladno mjeriti.Koji nece znati za moje i tvoje misljenje al ce znati da otvore wiki i vide vjecnu listu i statisticke podatke

Poslednja izmena:
Meni licno omiljena teniserka je bila Enan ,mislim da je to najveci nivo igre koji jedna teniserka moze da prikaze,al to je samo moje misljenje i nema tezinu kao sto nema tezinu ni misljenje svih drugih ljudi na svijetu

Jer niko za 200 godina nece gledati kako je ona imala magican bekend nego broj 12 ce pisati pored nje i to je broj gs koji je osvojila,nije 12 vece od 24 tako da je moje misljenje nebitno.

Jer shvatas sada zasto je Noletu bitno da osvaja dokle god moze tunire jer on ne igra za moje i tvoje misljenje ili ljubav ovog za koji dolar vise jer on para ima koliko hoce,igra za istoriju a to nema cijenu.Vjecnost je najvisa vrijednost.Mocart nisu ljudi proslavili i njihova misljenja nego vrijeme,nikada ga vrijeme nije bacilo u zaborav

Ja ne mislim da je Kort najveca,to misli Matematika i istorijska sportska statistika.

Tu cifru niko nikada nije dostigao vec pola vijeka a nece u narednih 200 godina sigurno.Pa misli ti sta hoces,ja znam sta kaze jedna egzaktna nauka koja se zove matematika.
Sve to stoji u vezi matematike, ali open era je počela 1968. godine u sred karijere Margaret Kort. Drugi tada tenis i ovaj tenis u 21. veku neuporedivo. Serena Vilijams je osvajala titule u konkurenciji Žastin Enan, Kim Klajsters, Marije Šarapove, Venus Vilijams i drugih. Ne samo što je osvajala, nego je snagom i igrom odudarala od konkurencije. Opet kažem da ne mislim da sam sigurno u pravu jer je to moj subjektivni osećaj a Margaret Kort, Štefi Graf i Martinu Navratilovu nisam gledao uopšte.

Wimbldon sampioni od 2011

2011 Nole
2012 Fedex
2013 Marej
2014 Nole
2015 Nole
2016 Marej
2017 Fedex
2018 Nole
2019 Nole
2020 Nole
2021 Covid zabrana
2022 Nole
2023 ...
2024...
2025...
2026...
2027...

Znaci Nole 2027 puni 40 godina dotada ce on odigrati 5 Wimbldona,i od kojih ce sigurno 4 odigrati pa neka mu taj jedan i zabrane zbog Covida.On ce minimum jos 2 uzeti

Sigurno ce smanjiti broj tunira koji ce igrati, masterse skoro da nece ni igrati eventualno jedan na betonu i jedan na sljaci,i vjerovatno ce igrati ovih godina Queens pred Wimbldon da se malo navikne na travu.Tu on trazi sanse za nove titule.Jednostavno ce ga beton i sljaka previse trositi.Treba biti mudar a Nole o tome sigurno razmislja.

Moguce da ce narednih godina i preskakati Roland Garos da bi isao svjeziji na Wimbldon,tunir na travi jedan pred Wb,trening samo na travi zadnjih godina karijere i to je recept
Sledece godine tesko da ce da preskoci RG, posto su i OI u Parizu.

A igrace kako sam rekao ranije do OI u Los Angelesu.

Platu ne mozes da primis bez matematike niti posao da dobijes,ni da platis bilo sta

Pa misli ti sta hoces.Ako matematika kaze da sam ja bolji od tebe npr to ce tako uvijek biti a ako ljudi misle da si ti bolja ti ce ljudi svi jednog dana pocrkati i bice nebitno sta misle doce neki novi ljudi koji ce citati istorijske knjige,gledati statistiku,rezultate i hladno mjeriti.Koji nece znati za moje i tvoje misljenje al ce znati da otvore wiki i vide vjecnu listu i statisticke podatke
Kort ima samo 11 GS u open eri.

Ostale su amaterske titule.

Ne moze da se meri sa Novakom.

@analiticki 12
Serena Vilijams je po meni najbolja teniserka svih vremena. Ona je mogla da se oproba i u muškoj konkurenciji koliko je bila dominantna i snažna. Baš sam sad gledao snimke na inernetu Serene Vilijams, Štefi Graf i Margaret Kort. Serena Vilijams po meni je GOAT u ženskom tenisu.

Pitanje za Analnog ili kako se vec zove, jesi li ti koristio nekad ranije forum? Znas kako kretenski izgleda kad sam pises po 3 spojena posta? Ako vec nisi koncizan onda udahni, razmisli pa napisi sazeto a ne ovako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back