Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A evo ko stvarno gradi na Kalemegdanu.

https://birn.rs/obnova-dorcola-programeri-u-novom-odelu/

Usce.png

Evo i da objasnim komsijama.

Levo gore je Kalemegdanska tvrdjava.

Skroz desno su tereni.

A izmedju sacuvaj Boze gradjevina od koje se cak tereni i ne vide sa Kalemegdanske terase. Ovo je nekoliko godina stara slika dok se gradilo. Ima jos toga.

U sredini su zeleznicke sine.

I sad sta je tu Novak mogao da trazi - da produzi terene ka Nebojsinoj kuli i da eventualno nesto napravi na sinama.

I skocili hejteri iz Hrvatske ua Novak.

A ova skalamerija im je sasvim ok sto je napravljena.

meni se Care place , pogotovo pre dva meseca kada sam prosao tuda kolima ...
pitam se samo da li je neko iz urbanistickog dosao da vidi kako se taj koncept zgrada
uklapa u svo okruzenje...

znaci HEBASE MI MOJ BEOGRAD neki uceni ljudi

e zato je krompircina otisao da se ne jedi vise ni manje

ae ne vuci me za jezik :lol:

No1e do kraja godine ispisuje ISTORIJU tenisa koji poznajemo !

zapamti moje reci... ako si rad mozemo da se javno kladimo i budi siguran da ukoliko izgubim
bice sve sto se dzentlmenski dogovorimo. Moze ?
Ne mogu da se kladim jer i ja tvrdim isto. Nolo osvaja preostala 3 GS i sva 4 GS u sledecoj sezoni. U 2025. ce osvojiti verovatno samo AO i WB. I u penziju ide sa 31 GS titulom.

A Nolo nema :D Kakav je to GOAT? Zar ne rece da drzi rekorde u SVIM kategorijama?
Не, написао сам да држи рекорде у свему осталом сем Гренд слемова у односу на КОНКУРЕНЦИЈУ. Али пошто теби треба цртати све у ситна цревца, и нису ти довољна једноставна објашњења (у ствари само тролујеш, али небитно) није мени тешко да напишем и сложену реченицу :D

Новак Ђоковић држи све рекорде за титулу GOAT, у односу на потенцијалне конкуренте, осим у категорији Гренд слемова, где је изједначен са Рафаелом Надалом; такође, не држи рекорд у броју медаља на олимпијским такмичељима, који држи Енди Мареј, али му он ни по једном другом параметру није конкуренција за титулу GOAT.

Јел сад јасније? :D

Не, написао сам да држи рекорде у свему осталом сем Гренд слемова у односу на КОНКУРЕНЦИЈУ. Али пошто теби треба цртати све у ситна цревца, и нису ти довољна једноставна објашњења (у ствари само тролујеш, али небитно) није мени тешко да напишем и сложену реченицу :D

Новак Ђоковић држи све рекорде за титулу GOAT, у односу на потенцијалне конкуренте, осим у категорији Гренд слемова, где је изједначен са Рафаелом Надалом; такође, не држи рекорд у броју медаља на олимпијским такмичељима, који држи Енди Мареј, али му он ни по једном другом параметру није конкуренција за титулу GOAT.

Јел сад јасније? :D
Nije zato sto spinujes. Izjednacen je sa Nadalom koji ima isti broj GS titula plus taj Nadal ima zlato sa olimpijada koje Nolo nema. Zar je to tako tesko napisati? :D

Nadal ima 14 RG titula a to nece NIKO NIKADA prestici. Pa ni Nolo :D

A evo ko stvarno gradi na Kalemegdanu.

https://birn.rs/obnova-dorcola-programeri-u-novom-odelu/

Pogledajte prilog 1344161

Evo i da objasnim komsijama.

Levo gore je Kalemegdanska tvrdjava.

Skroz desno su tereni.

A izmedju sacuvaj Boze gradjevina od koje se cak tereni i ne vide sa Kalemegdanske terase. Ovo je nekoliko godina stara slika dok se gradilo. Ima jos toga.

U sredini su zeleznicke sine.

I sad sta je tu Novak mogao da trazi - da produzi terene ka Nebojsinoj kuli i da eventualno nesto napravi na sinama.

I skocili hejteri iz Hrvatske ua Novak.

A ova skalamerija im je sasvim ok sto je napravljena.
Прекрасно насеље, онако баш отвара град у струку... само штрчи ова Необјшина кула, требало би то срушити да не смета... може и ноћу, с фантомкама...

Nije zato sto spinujes. Izjednacen je sa Nadalom koji ima isti broj GS titula plus taj Nadal ima zlato sa olimpijada koje Nolo nema. Zar je to tako tesko napisati? :D

Nadal ima 14 RG titula a to nece NIKO NIKADA prestici. Pa ni Nolo :D
Ма све јасно, немам примедби:

GOAT тениса : НОВАК ЂОКОВИЋ
...
...
GOAT олмпијских игара у тенису: Енди Мареј
GOAT Ролан Гароса: Рафаел Надал
...
...
GOAT челенџера у Бангалору: ...

можете увести још неку категорију ако желите :D

Ма све јасно, немам примедби:

GOAT тениса : НОВАК ЂОКОВИЋ
...
...
GOAT олмпијских игара у тенису: Енди Мареј
GOAT Ролан Гароса: Рафаел Надал
...
...
GOAT челенџера у Бангалору: ...

можете увести још неку категорију ако желите :D
Goat mastersa Nolo
Goat GS turnira Nadal i Nolo
Goat Wimbledona Federer
Goat AO Nolo
Goat RG Nadal
......

Pogledajte prilog 1344883

Ko se statistke lati, od nje i strada. Jos u Bibliji napisano, ali na zalost su mu alternativni ideolozi i samani uskratili ta znanja, inace bi se ovo izbeglo. Roger se povukao na vreme i ostavio Novaku ovo breme, khm khm li mu seme 🤣
:rotf:
Ово је стварно духовито, сваком ко се имало разумије у статистику.
Ај да се упитамо ко има највише асова након вађења гаћа из буље? Шта мислиш ко би то могао бити? Можда онај коме је и иначе најдуже прст у шупку? :lol:

Pogledajte prilog 1344883

Ko se statistke lati, od nje i strada. Jos u Bibliji napisano, ali na zalost su mu alternativni ideolozi i samani uskratili ta znanja, inace bi se ovo izbeglo. Roger se povukao na vreme i ostavio Novaku ovo breme, khm khm li mu seme 🤣
Jesi li isao ti u skolu?

Normalno da ce Novak imati najvise poraza kad je bio mnogo duze prvi.

A kad izracunas procente videces da bi Rodzer imao isto 70 poraza da je bio prvi 387 nedelja, a Nadal 81.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back