Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o ovome se radi..gradi novak pa moze i hotel, da gradi neko drugi rekao bi..strasno, ruglo, kao sto i govoris za ove zgrade koje se grade..drugacije bi govorio da novak zida te zgrade i tu je problem ovog drustva..sto su novakovi umislili da mogu sve.
sad im je blokirano i povlace se.
Upravo to. Ja sam malo karikirao da bi pojedinci podrzali da Nole uzme masinku i krene da ubija prolaznike. Naslo bi se neko opravdanje jer je to Nole :)

Pa nije trebalo do toga da dođe. Šteta što je došlo do toga da se Novak povuče. Ali kad krenu ovi sa halabukom svakom bi se smučilo i povukao bi se.
Наравно да је штета, али не за Новака, већ за Београд и Србију. Новак је у све ушао из најбоље намере да учини нешто добро за тенис у својој земљи, али кад је видео да треба да се хвата у коло са политичарима, и да ће бити попљуван шта год да уради, схватио је да му је најпаметније да се повуче.
А сад ће ови који су га пљували како је заузео тај простор, да га пљују што је из њега изашао :mrgreen:

Наравно да је штета, али не за Новака, већ за Београд и Србију. Новак је у све ушао из најбоље намере да учини нешто добро за тенис у својој земљи, али кад је видео да треба да се хвата у коло са политичарима, и да ће бити попљуван шта год да уради, схватио је да му је најпаметније да се повуче.
А сад ће ови који су га пљували како је заузео тај простор, да га пљују што је из њега изашао :mrgreen:
Bolje da stavi pare u neku banku i da živi samo od kamate. Ako da dohvate ovi naši lešinari ima da ga očerupaju kao kokošku.

Pa videćeš kako će raditi centar pa ćeš se uveriti.
znam kako je radio.
nisam novokomponovan koji je zavoleo tenis kad se pojavio novak.
tenis sam pratio i igrao jos pre djokovica.
i igrao sam na tim terenima dok nisu bilo vlasnistvo djokovica..
bilo je super, dodjes, platis i jedina obaveza je bila da posle onim platnenim plocama predjes preko sljake da pripremis teren za sledece igrace.
a znas koliko puta sam igao kad je nole postao vlasnik?
nijednom.
digli cene u nebesa, lista cekanja od novokomponovanih ljubitelja tenisa, sve u svemu strasno.

Pa Novaku su bitni Gren slemovi zbog trke GOAT. Ovo ostalo je manje bitno.
Cekaj znaci osvoji najvise grend slemove i to je to,najbolji je ikada jel?To je jedini parametar koji se gleda?Ne kazem da nije bitan ali ima i ostalih rezultata,ti gledas po principu hvataj se za najvecu stvar,a ove manje koje i donose ta prva mesta,formu za te grend slemove to nikom nista jel?Citam i ne verujem sta pises,saberi se burazeru.

znam kako je radio.
bilo je super, dodjes, platis i jedina obaveza je bila da posle onim platnenim plocama predjes preko sljake da pripremis teren za sledece igrace.
nijednom.
digli cene u nebesa, lista cekanja od novokomponovanih ljubitelja tenisa, sve u svemu strasno.
Tenis je uvek bio skup sport za igranje, ne znam šta se čudiš.

Cekaj znaci osvoji najvise grend slemove i to je to,najbolji je ikada jel?To je jedini parametar koji se gleda?Ne kazem da nije bitan ali ima i ostalih rezultata,ti gledas po principu hvataj se za najvecu stvar,a ove manje koje i donose ta prva mesta,formu za te grend slemove to nikom nista jel?Citam i ne verujem sta pises,saberi se burazeru.
Pa nije jedini ali to prvo bode oči.

naravno da nije imali smo temu o tome.
da budes goat treba jos neke stvario da iams i zato je on treci na vecnoj listi iza nadala i federera jer novaka publika ne voli.

neki kazu jer je srbin, obicna gloopost, ima srbina koje vole u svetu..on je prosto antipatican jer mu sve smeta, evo i sad kad je ispao je pravio sr.anja na terenu i svadjao se i urlao i nervirao i brate..jedan je mekenro kome su te stvari prolazile i bio simpa..

Наравно да није једини параметар. По свим осталим параметрима Новак је ДАЛЕКО испред конкуренције, једино је још по Гренд слемовима изједначен са Рафом. Кад га и ту претекне, више не постоји ни један параметар у коме Ноле није најбољи, осим уметничког дојма код извлачења гаћа из гујце :mrgreen:

Nadal objavio da zavrsava karijeru sledece godine.

Verovatno ce da se fokusira na RG i OI u Parizu na sljaci za kraj.
Може он да се фокусира на шта год жели.
Тако је и Федерер најављивао паузу, па онда повратак, па још једном повратак.
У тим годинама, пола године паузе је крај.
Бар што се тиче игре на врхунском нивоу.

znam kako je radio.
nijednom.
To je uradio za dobrobit Beogradjana, ne zbog sebe :)

naravno da nije imali smo temu o tome.
da budes goat treba jos neke stvario da iams i zato je on treci na vecnoj listi iza nadala i federera jer novaka publika ne voli.

neki kazu jer je srbin, obicna gloopost, ima srbina koje vole u svetu..on je prosto antipatican jer mu sve smeta, evo i sad kad je ispao je pravio sr.anja na terenu i svadjao se i urlao i nervirao i brate..jedan je mekenro kome su te stvari prolazile i bio simpa..
Pa gde si ti na ovoj temi ranije? Sve ono sto inace pisem i bivam napljuvan sad si ti napisao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back