Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ja sam svakako iznad tog primitivizma oduvek, tako sam vaspitan.eheee , lako je reći sa strane , nego promene ne treba tražiti kod drugih ako nisi počeo od sebe, znači počni prvo ti da se menjaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam svakako iznad tog primitivizma oduvek, tako sam vaspitan.eheee , lako je reći sa strane , nego promene ne treba tražiti kod drugih ako nisi počeo od sebe, znači počni prvo ti da se menjaš
pa povraćaj ko ti braniNaravno da ne postoji jer na ovoj temi ne smeju odredjene stvari da se pisu, cak iako su licna iskustva. Zato ce biti zakaceno 10 postova u kojima se navodi kako je Nolo dao pare prosjaku na ulici sa sve slikama a mogao je samo da prodje pored njega. Za povracanje.
Ja sam svakako iznad tog primitivizma oduvek, tako sam vaspitan.

Bravo za moderisanje, pravi si primer!pa povraćaj ko ti brani

hvala na komplimentuBravo za moderisanje, pravi si primer!![]()

A mislio sam da gori od Nenoa niko ne moze da bude... Iznenadio si mehvala na komplimentu![]()
i na ovo hvala tiA mislio sam da gori od Nenoa niko ne moze da bude... Iznenadio si me![]()

Sta mu je odgovorio Bajden i zasto nije?“Otišao bih po Novaka brodom na Bahame, samo da dozvole”
Guverner Floride, Ron De Santis uradio je sve, što može da Novak Đoković igra na Mastersu u Majamiju.
Poznato je da je De Santis poslao lično pismo predsedniku SAD Džou Bajdenu u kojem je zatražio da američkia administracija ukine postojeće mere i dozvoli svetskom broju jedan ulaz u zemlju.
“Ostavite pandemijsku politiku na stranu i dajte američkom narodu ono što želi.
Ova zabrana je nije fer, nije zasnovana na nauci i neprihvatljiva je.
Dozvolite Đokoviću da igra”, napisao je De Santis.
Nedugo posle toga, guverner Floride je rekao da bi išao i korak dalje, ako je potrebno, samo da Novak igra na drugom mastersu sezone.
Kako prenosi portal “Florida politiks”, De Santis je rekao da bi Novak u zemlju mogao da ude “pomorskim putem” ali da postoji problem.
“Novak predstavlja nulti rizik za SAD, državu Floridu i Majami. Sada, iznajmio bih čamac na Bahamima i doveo ga ovde.
Uradio bih to sto odsto ali mislim da ljudi iz njegovog tima sve to razmatraju i nisam siguran da bi želeli na taj način da uđe u zemlju, što svakako razumem.
Mislim da bi bilo sjajno, ali razumem”, rekao je De Santis.
On je takođe dodao da veruje da bi “ulazak brodom bio u redu čak i pod važećim propisima administracije Džoa Bajdena”.
“Zato sam napisao to pismo u kom sam zatražio da ga puste da uđe.
Ako mu ne dozvoljavate da uđe u zemlju avionom, barem nam to potvrdite.
Ne zato što se ja brinem, već zato što bi njegov kamp želeo da zna da ulazak u zemlju brodom ne bi bio kršenje propisa.
Tako da ću čekati na taj odgovor”, poručio je De Santis.
On je prethodno u pismu Bajdenu poručio da je “Đoković najuspešniji teniser u istoriji i trenutno prvi igrač sveta”, a citirao je i američkog šampiona Džona Mekinroa koji je odluku da se Novak ne pusti u zemlju ranije nazvao “apsurdnom”.
B.info

pa, trpeo je posledice, zna on kako to kod njih ide, ali makar ima svoj stav!... i da trpi posleeice svojih odluka, bez da bude postedjen zbog svog statusa, imovinskog stanja, i broja ljudi koji ga poznaju.
ne bih rekla da kuka, to novine prenose bombasticne naslove..Ali nema pravo da kuka zbog posledica nevakcinisanja, zar ne? Pravila su pravila i to vazi za sve.
Stav mu je sasvim razuman (nece da primi experimentalnu vakcinu), a i sta ga briga vec je najbolji! Jedan turnir manje-vise..Stav kao stav ima svako, pa i klosar sa ulice, i Hitler, i Ivica Dacic, i Rafa Nadal. Koliko je taj stav razuman, drugo je pitanje.
Novak bi da sa svojim takvim nekim stavom udje u SAD, gde se jasno kaze da NE MOZE. On moli, hoce, iako zna da ga pustiti nece, oni naravno ne uvazavaju molbe. Pravi cirkus od sebe, sve zbog svog stava da lubenicu progura kroz nos, svima.
I trpi posledice, a navijaci satro zgranuti mrznjom zapada prema svemu srpskom.
Ulaze im americki drzavljani nevakcinisani. Ali stranci nepolitika ko u australiji..ulaze im svaki dan nevakcinisani...al dobro, vas dva bota volite takve vijesti...
379 idemo noleeeee.
Sem tih glupih kontatacija mogao bi da navedes i neki argument? Ili da makar pokusas?ulaze im i stranci samo tako..veze ti nemas..
Suvise si zelen da bi shvatio![]()
E pa ti si onda neutralan navijac sto je skroz ok.
Ali ovi ostrasceni skacu kao opareni ako neko dovede u pitanje njegove nadrilekarske i kvazinaucne stavove koje promovise na primer. Nisu u stanju kriticki da ga posmatraju nego ga posmatraju kao idolopoklonici bez sopstvenog misljenja.

Ma navlaci ga matori podlacVilander dao prijateljski savet Đokoviću, ovo je način da osvoji kalendarski gren slem
Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander izjavio je da bi najbolji igrač sveta Novak Đoković mogao ove sezone da osvoji sva četiri gren slem turnira. Đoković se u ponedeljak povukao sa mastersa u Indijan Velsu pošto nije dobio dozvolu da uđe u SAD, jer nije vakcinisan protiv korona virusa. Srpski teniser se nada da bi mogao da učestvuje na mastersu u Majamiju, koji počinje 22. marta.
Vilander tvrdi da je odluka američkih vlasti da ne dozvole srpskom teniseru da igra u Indijan Velsu možda "sreća u nesreći".
- Đoković će biti svež za sezonu na šljaci, za Rolan Garos. On je broj jedan na ATP listi. Već je oborio sve rekorde kao prvoplasirani na čelu liste najboljih tenisera sveta. Kakva je razlika ako osvoji još jedan Indijan Vels ili Majami - zapitao se Vilander, koji je stručni komentator na Jurosportu.
On je istakao da Đoković nema problema sa samopouzdanjem.
- Đokoviću nije potrebno samopouzdanje da bi se vratio u krug šampiona i ponovo počeo da pobeđuje. Verujem da će mu pauza pomoći da se odmori i osvoji kalendarski gren slem. Đoković je već osvojio Australijan open. On mora da trijumfuje na Rolan Garosu, jer mislim da mu je možda ovo poslednja šansa da osvoji kalendarski gren slem - dodao je Vilander.
Đoković i Španac Rafael Nadal su osvojili po 22 gren slem trofeja. Vilander ističe da bi Đoković u nastavku sezone trebalo da igra samo na velikim turnirima.
- Što manje igra tenis, bolje je za njega, jer može da osvaja velike turnire. Mislim da je ovo savršena situacija za porodičnog čoveka, kao što je Đoković. Ima priliku da trenira kod kuće i koliko želi, večera sa porodicom, provodi vreme sa dragim ljudima - istakao je Vilander.
SD
Odlično zapažanje.. a i savjet.![]()
Mogao bi da lekarske savete primas na primer od... lekara?Kolega nisu u pravu, ja svoje lekarske savete primam samo od Bill Gates-a. Sta cemo sad?

Mogao bi da lekarske savete primas na primer od... lekara?![]()