Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato si na temi Novak Djokovic?
Zato sta je to moje pravo i niko mi ne moze zabraniti. Dokle god ne ostavljam neprimjeren ili uvredljiv komentar sve je 5.Da li sam bio jasan?

Ovo sta junac pise o hejterima me ne interesira i ne spadam u tu skupinu ljudi tako da @georgejune ne generaliziraj.
Ima covjek svoj zivot i neka ga zivi. Naletio sam na temu i moje je legitimno pravo napisati svoje misljenje.

Poslednja izmena:
Sada cu ti ispricati jednu kratku pricu pa se malo zamisli. Pred cca 15 godina usao sam u dnevni boravak na poslu. Na hitnom nismo imali posla i osoblje je gledalo televiziju. Kako sam usao vidio sam da su svi sa velikom zainteresiranoscu gledali neku zensku. Zapitao sam ih tko je ona? odjednom show i pitanja. Kako ne znas i takve price. Brzo sam se snasao i zapitao sam ih znate li tko je karikiram sada Ivan Ivankovic? Gledali su me i par njih mi je odgovorilo da ne znaju. U nastavku sam rekao da je on moj prijatelj i da on meni nesto znaci, a ova na televiziji mi ne znaci nista.

U ovom slucaju Novak Dokovic je vrh prema toj nemam pojma ni kako da je nazovem. Ti velicaj tj. glorificiraj neciji zivot, a covjek nema pojma ni tko si. Ako ti mislis da sam glup to je tvoje pravo i necu ti uskracivati misljenje. Da li sam malo bio jasniji sada i shvacas li mozda bit?

Kolega samo sam rekao da je glupo komentarisati na temi koja te ne interesuje.

Nista vise. Sve najbolje.

zadnjih 10 god AKTIVNOG IGRANJA

vala si kao svajcarci
:cool:
1522148046999

Izašla je nova ATP lista: Đoković ruši sve rekorde

novak_djokovic.jpg

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković započeo je danas svoju 376. nedelju u karijeri kao prvi teniser sveta na ATP listi.

Đoković se približio na samo jednu nedelju do apsolutnog rekorda koji drži Štefi Graf, što znači da će narednog ponedeljka izjednačiti apsolutni rekord po broju nedelja na prvom mestu. Gotovo je sigurno da će Novak za dve nedelje postati apsolutni rekorder, pošto ne postoji šansa da ga neko prestigne.

Đoković na prvom mestu liste najboljih tenisera sveta ima 7.070 bodova, drugi je Karlos Alkaras sa 6.730, a treći Stefanos Cicipas sa 5.940 poena. Četvrti je Norvežanin Kasper Rud sa 5515, a zatim idu, Andrej Rubljov, Rafael Nadal, Tejlor Fric, Feliks Ože-Alijasim, Holger Rune i Hubert Hurkač.

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima Miomir Kecmanović je ostao 33, Laslo Đere je napredovao za pet mesta i sada je 57, Filip Krajinović je 69, a Dušan Lajović je na poziciji broj 90.

SportskaCentrala.rs

Slavni trener "vratio direktora na fabrička podešavanja"​

Nije želeo da prećuti ovakve stvari o Novaku.
Bivši direktor kompanije "Najki" Majk Nakađima nedavno je rekao da je napravljena velika greška što nije nastavljena saradnja sa Rodžerom Federerom, a uz to je ozbiljno isprozivao najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

- Đoković je pogodio sudiju na US Openu i bio diskvalifikovan... Dešava se, ali zašto se to uvek dešava Novaku? Ili čitava kontroverza oko vakcine protiv korona virusa. Ja kao brend moram da mislim da li želim nekoga ko uvek donosi neku kontroverzu sa sobom - ili ću se odlučiti za sportistu koji je potpuno čist - kazao je Majk Nakađima i potom naterao i druge da se uključe u ovu polemiku.

Teniski trener Patrik Muratoglu, koji je najduže sarađivao sa Serenom Vilijams, i koji često staje u odbranu Novaka Đokovića, oglasio se na Tviteru i replicirao direktoru "Najkija" zbog ovih reči.

- Da odgovorim ovde Nakađimi o Najkiju i Novaku... Složili se ili ne, voleli ili ne Novaka Đokovića, lično sam za to pravo ljudsko biće sa svim svojim kvalitetima, verovanjima i manama umesto za lažnu perfekciju koja se potencira. Insistiranje na savršenstvu je je poricanje nas kao ljudi - napisao je Muratoglu i time je verovatno mislio i na brojne sportiste koje je američka kompanija sponzorisala, koji u stvarnosti nisu onakvi kakve ih pokazuju mediji.

Đoković dugo nosi etiketu lošeg momka na Zapadu, ali sve je više onih koji se bune protiv toga i staju na stranu srpskog tenisera.

SD

Bivši direktor kompanije "Najki" Majk Nakađima nedavno je rekao da je napravljena velika greška što nije nastavljena saradnja sa Rodžerom Federerom, a uz to je ozbiljno isprozivao najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

- Đoković je pogodio sudiju na US Openu i bio diskvalifikovan... Dešava se, ali zašto se to uvek dešava Novaku? Ili čitava kontroverza oko vakcine protiv korona virusa. Ja kao brend moram da mislim da li želim nekoga ko uvek donosi neku kontroverzu sa sobom - ili ću se odlučiti za sportistu koji je potpuno čist - kazao je Majk Nakađima i potom naterao i druge da se uključe u ovu polemiku.
Овај меркетиншки генијА је веома јасно показао да тржиште може бирати између:
„Носите Најке као потпуно чисти!”
и
„Носите Асикс као најбољи откако је тениса!”​

Још јасније је показао зашто је бивши директор... :mrgreen:

Овај меркетиншки генијА је веома јасно показао да тржиште може бирати између:
„Носите Најке као потпуно чисти!”
и
„Носите Асикс као најбољи откако је тениса!”​

Још јасније је показао зашто је бивши директор... :mrgreen:
Ovog bi trebalo naci gde zivi i prebiti ga na mrtvo ime. I sve koji su retvitovali ovo njegovo napisano...
Marketinska budaletina.

Interesantna analiza kako Nadal 10 godina nije dobio Novaka van sljake, ima 10 uzastopnih poraza, u 9 meceva nije dobio ni set.

Federera nije dobio 8 godina van sljake. Ima 3 poraza bez osvojenog seta.

Ukupno 0-12 u poslednjih 10 godina od dva najveca rivala, bez osvojenog seta.

A poslednjih 5 godina ih je obojicu maksimalno izbegavao fejkujuci povrede i predajom meceva kolo pre meca sa Novakom ili Rodzerom.

U poslednjih 5 godina ima 0 pobeda, 3 poraza i 5 puta je predao mec kolo pre meca sa Novakom ili Federerom.

Interesantna analiza kako Nadal 10 godina nije dobio Novaka van sljake, ima 10 uzastopnih poraza, u 9 meceva nije dobio ni set.
Federera nije dobio 8 godina van sljake. Ima 3 poraza bez osvojenog seta.
Ukupno 0-12 u poslednjih 10 godina od dva najveca rivala, bez osvojenog seta.
A poslednjih 5 godina ih je obojicu maksimalno izbegavao fejkujuci povrede i predajom meceva kolo pre meca sa Novakom ili Rodzerom.
U poslednjih 5 godina ima 0 pobeda, 3 poraza i 5 puta je predao mec kolo pre meca sa Novakom ili Federerom.
За оне који неће гледати клип, да додам и ово:
– У посљедњих 10 година Рафа је 9 пута одустајао на турнирима (од тога само једном шљака, РГ)
– У 6 сезона у којима је одустајао због повреда, накупио је 17 (словима: СЕДАМНАЕСТ) титула на шљаци, од тога чак 5 РГ
– Од толиких одустајања због повреда, у посљедњих 18 година (словима: ОСАМНАЕСТ), на шљаци је одустао САМО ЈЕДНОМ

Добро, можда му је шљака љековита, а тврде подлоге му просто изазивају повреде... мож’ да бидне, мада...

Novak `Nadal` Federer imaju marketinske timove tako da je sve ovo o cemu pišemo ono o čemu žele da se piše` ono što je u javnosti.
Humanitarne fondacije su prica da daju manje poreza (ima negde objasnjeno kako to ide od onih koji se razumeju) tako to rade u svetu poznatih.
Odnos prema javnosti je marketinski potez sta god radili dal' sedeli na suncu planinskom dal' se potpisali nekome dal' zagrlili nekoga ` sta god.

Fanovi se druze medjusobno ` preporucuju jedni drugima sta je kome potrebno ` tako pobegnu od samoce usamljenosti medju drustvo istomisljenika.
Oni podrzavaju kriticari kritikuju`svaka reakcija je marketing (dobra losa nema veze) na to se racuna to dize popularnost.

Pravih pratilaca tenisa je veoma malo ` oni su ga pratili pre svega ovoga pratice posle ` nije im bitan teniser ni teniserka vec igra.

Kako nije bitan igrac.

Nekada su bili bitni klubovi/fransize/drzave, a sada je takvo vreme da je igrac veci i od kluba i od drzave.

Ronaldo igra u drzavama od 50 miliona stanovnika, a ima 300 miliona pratilaca na netu.

Srbija ima 6 miliona stanovnika, Novak ima 12 miliona.

Cuj nije bitno.

Neces da gledas najboljeg tenisera koji je ikada postojao Novaka Djokovica, ali bi da gledas neka dva indijanca.

Znaci nije ti bitna igra, nego hejt.

Juce sam gledao Mareja, covek igra sa vestackim kukom i operisanom kicmom i jos ponekim operisanim zglobom i dobija meceve! Kapa dole za legendu.
Mada to sto je tako rashodovan igrac u stanju da igra egal meceve sa top 20 igracima dosta govori i o snazi konkurencije u muskom tenisu danas... Da se kojim slucajem pojavi nadal iz 2010. prosao bi kroz sve njih kao kroz puter (ukljucujuci i Noloa).

Juce sam gledao Mareja, covek igra sa vestackim kukom i operisanom kicmom i jos ponekim operisanim zglobom i dobija meceve! Kapa dole za legendu.
Mada to sto je tako rashodovan igrac u stanju da igra egal meceve sa top 20 igracima dosta govori i o snazi konkurencije u muskom tenisu danas... Da se kojim slucajem pojavi nadal iz 2010. prosao bi kroz sve njih kao kroz puter (ukljucujuci i Noloa).
e sad sa ti ne kažem, da je baba imala to bila bi to , kada bi se Rafa sad pojavio, ajde Mačkoni, taj se raspada ko dečja zvečka , ako se pojavi par puta na turnirima biće dobro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back