- Poruka
- 22.360
Pobedio No1e.
Sledeci je Minaur.
Marej izgubio, Agut ide dalje i verovatno se Novak srece sa njim u 1/4.
Sledeci je Minaur.
Marej izgubio, Agut ide dalje i verovatno se Novak srece sa njim u 1/4.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce je poredjenje po broju osvojenih trofeja zato i kazem da je Navratilova najveca svih vremena a u muskoj konkurenciji Djokovic je na tom putu.Najbolja teniserka. Đoković najbolji teniser. Jasno kao dan, a nikakvo poređenje nije moguće.
Mene cudi kako ovi spricani jos uvek igraju.Sva sreca pa se nije vakcinisao....da jeste, ko zna u kakvom bi mu stanju sad bilo telo.
Ne, nije moguće. Jedna igra u ženskoj konkurenciji, drugi u muškoj i nije moguće napraviti međusobna poređenja.Moguce je poredjenje po broju osvojenih trofeja zato
Kako bre igraju? Pomrli su skoro svi, krv im se zgrusala od djavoljeg PfizeraMene cudi kako ovi spricani jos uvek igraju.
Mačkoni ti si protiv Noleta ili PfizeraKako bre igraju? Pomrli su skoro svi, krv im se zgrusala od djavoljeg Pfizera![]()
Ja podrzavam Noloa oduvek, samo sam ponekad kritican prema njemu. A masoni i vatikanski demoni su zatrovali sve tenisere djavoljom vakcinom...dobro ne sve, naseg heroja nisu uspeliMačkoni ti si protiv Noleta ili Pfizera![]()
imenjak, ćuti leba ti , vidiš da polako ali sigurno postaje deo većinexaxa folirant se polako izvlaci
Nemoj tako o Nolu da pises. Stvarno je povredjen ali i dalje igraxaxa folirant se polako izvlaci
Ja predvidjam 40+ GS do kraja karijere. Sad je tek na pola, do 45-46 godine taman ce toliko da osvojiNole će osvojiti Australiju sa samo jednim izgubljenim setom na celom turniru.. Ove godine uzima još 2 GS .. do kraja karijere mu predviđam oko 30 GS i preko 120 osvojenih turnira tako da će porušiti sve moguće rekorde koji postoje u tenisu!