The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.145
ti si trolololololoKad igra nolo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si trolololololoKad igra nolo
Nije baš tako. Ima Evroliga, Bundes liga. Sport Klub je prenosio fudbalske kvalifikacije za sp. Prenosi košarkaške kvalifikacije za ep. Davao je i žensku košarku. Prenosi formulu 1.Prilicno glupo.
Dok No1e igra, Sport klub ce jos imati neku publiku.
To sto prenose tenis je jedino sto im je ostalo.
Pa sto Viskovic onda ne prenosi iz studija ako imaju toliko posla.Nije baš tako. Ima Evroliga, Bundes liga. Sport Klub je prenosio fudbalske kvalifikacije za sp. Prenosi košarkaške kvalifikacije za ep. Davao je i žensku košarku. Prenosi formulu 1.
Samo sam te korigovao koje kanale prenose. Imam Total tv najviše zbog Sport Kluba. Ranije su davali i NBA, engleski i španski fudbal. To im je uzela Arena i sad je ona bolji kanal. Ali i dalje na SK ima dosta dobrog sporta.Pa sto Viskovic onda ne prenosi iz studija ako imaju toliko posla.
Nego putuje za Novakom ko Goca sa Pinka za Vucicem.
I to bas u duhu sns kampanje protiv SBB-a. Ocekivano od tebeJa sam jedan od retkih koji gleda zensku kosarku, znam po jednog koji gledaju formulu i trke motora.
A cela Srbija gleda Novaka.
Tako da je jasno sta im je glavni izvor prihoda i da Novak jos drzi ljude na SBBu kad je sport u pitanju.
Da Novak sad prestane da igra ja bih presao na mts 14 meseci besplatno plus bolji internet.
A otkad je Srdjan Djokovic urednik sportskog programa? Mozda nisam dobro obavesten ali doticni se u sve mesa kao Dijamant majonezPrilicno glupo.
Dok No1e igra, Sport klub ce jos imati neku publiku.
To sto prenose tenis je jedino sto im je ostalo.
Ne lupetaj sreco. Kakav tvoj Vucic kakve gluposti.I to bas u duhu sns kampanje protiv SBB-a. Ocekivano od tebe
Jos to perfidno ovde reklamiras.
Bas rekoh kolegi, platio bih SBB i duplo samo da ne predjem na vasljivi mts nikad![]()
nije se desiloZvali su me 100 puta sa ponudom da predjem na skuplji paket i da placam vise.
Nece valjda od svojih para? Svaka cast, ipak je to trosak
nije on simpatican ovako generalnone znam za kapacitet, ali Novak mu iz nekog razloga nije simpatican!![]()
sudija je bio pristrastanDobar nivo tenisa na početku meča, Đoxona također baš ***** serva, ima 2 asa po gemu
Čini mi se da je podloga hebeno brza
kako kome. meni jeste..nije on simpatican ovako generalno
Nije to stvar para nego principa. Sustina vuciceve kampanje je da unisti SBB i da mts bude dominantan, makar i na ogromnu stetu svih gradjana koji placaju taj mts koji je drzavna firma. Znaci svako od nas ce placati debele direktore koji imaju po 5000 eur plate u MTS-u a od sad i besplatan tv i net za 18 meseci.Ne lupetaj sreco. Kakav tvoj Vucic kakve gluposti.
Kakva reklama, ovo je cista ekonomija.
SBB je prilicno bezobrazan. Zvali su me 100 puta sa ponudom da predjem na skuplji paket i da placam vise. Kakva je to ponuda.
Da ne pricam da su toliko bezobrazni da mi stari korisnici nismo dobili nista od promocija i akcija.
A da predjem na MTS ustedeo bih po mojoj racunici 63000 za 2 godine. Pa sto da ne. Plus optika.
Jedino sto me sprecava je jer prenose Novaka.
Sve ostalo sto valja gledam na youtube - mentalno razgibavanje, utisak nedelje, ivan ivanovic... Kesic je vise negledljiv. Pljizu su sami eliminisali. Dareta su isto sutnuli sad ima podkast.
A nije bila prica uopste oko toga.
Nego je Novak najznacajniji deo SK.
Salju Viska sa ekipom da ga prati po celom svetu.
Snimaju treninge, pa Nole izadje u susret da izjavu na treningu, pa reportaze sa navijacima Noletovim po gradu, pa sat vremena pre meca najave, studio, pa posle meca opet sat vremena analiza i opet Novak izadje u susret i da samo za SK izjavu na srpskom posle meca, plus sam mec. To je koliko 5-6 sati programa o Novaku na SK1 u jednom danu.
Sve to i onda prenos neutralan i neko seljacko prepucavanje sa caletom.
Ne ide to.
Ako ne mogu da budu profesionalni ne treba ni da rade.
Ti znas.nije se desilo
Nije to stvar para nego principa. Sustina vuciceve kampanje je da unisti SBB i da mts bude dominantan, makar i na ogromnu stetu svih gradjana koji placaju taj mts koji je drzavna firma. Znaci svako od nas ce placati debele direktore koji imaju po 5000 eur plate u MTS-u a od sad i besplatan tv i net za 18 meseci.
Znaci masovno tracenje para poreskih obveznika posto taj mts i ovako ima milijardu i nesto dolara gubitaka. Totalni promasaj od firme.
Viskovic je vrhunski novinar i, po mnogima, najbolji na ovim prostorima. I ponekad previse navija na Novaka, to mu zameram. Ali eto onom slepcu ni to nije dovoljno. Alav u svakom pogledu. Nek trazi od svog prijatelja vucica da donese zakon o zastiti Novaka Djokovica gde ce biti propisano kako voditelji moraju da se ponasaju kad prenose meceve. Naravno i zatvorske kazne ako neko ne navija za bozanstvo..Bez tog zakona moze samo da laje u prazno.
Visko je kulturan momak, ja bih mu rekao da ne jede go.vna.
Једини међед овдје си ти.Ajmo Međedeee!! Pokaži ovom Nadmenom što je želeo da uzme Britansko državljanstvo