Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neki konflikti se nikada ne okončavaju, a jedan je postao pravi mit u našoj zemlji. Pozadinu verovatno mnogi znaju i bez detaljisanja, a dobili smo poslednji nastavak.

Srđan Đoković, otac osvajača 21 grend slem pehara, nije bio zadovoljan kako je Nebojša Višković prenosio finale turnira u Parizu u kom je Holger Rune sa savladao Novaka Đoković.

Srđan je insistirao da bi Novaka trebalo oslovljavati sa „Naš Nole, naša dika“, a ne pokušati da se zadrže neki novinarski postulati i barem objektivnost.
„Svi oni ljudi, koji je bilo mnogo, i koji su gledali sa mnom pre neki dan meč u finalu Pariza… Kao da gledamo dansku televiziju, tako je prenosio taj komentator, pa je Novaka zvao Đoković“, rekao je, između ostalog, otac srpskog tenisera prilikom gostovanja na televiziji K1.

Tokom godina je Višković pronašao svoj jedinstveni komentatorski izraz, a njegovo „Divno“ i „Sjajno“ postalo je neraskidivo vezano za mečeve Đokovića.
Srpski komentator je tokom godina postao za teniske mečeve Đokovića ono što je Slobodan Šarenac za mečeve košarkaša Srbije ili Aleksandar Stojanović kada su u pitanju fudbaleri.

I daleko od toga da emocija nema, ali je sve u skladu sa zahtevima profesije.

Na komentar starijeg Đokovića, Višković je odgovorio u svom maniru tokom meča Rubljova i Đokovića u trenutku kada je Novak osvojio prvi set.

„Divno! Kakav ritern, kakav način da se završi set. Evo čujem i kolegu sa danske televizije – oduševljen je“, poručio je Višković i tako poslao jasan odgovor.

Ja sam jedan od retkih koji gleda zensku kosarku, znam po jednog koji gledaju formulu i trke motora.
A cela Srbija gleda Novaka.
Tako da je jasno sta im je glavni izvor prihoda i da Novak jos drzi ljude na SBBu kad je sport u pitanju.
Da Novak sad prestane da igra ja bih presao na mts 14 meseci besplatno plus bolji internet.

Ja sam jedan od retkih koji gleda zensku kosarku, znam po jednog koji gledaju formulu i trke motora.
A cela Srbija gleda Novaka.
Tako da je jasno sta im je glavni izvor prihoda i da Novak jos drzi ljude na SBBu kad je sport u pitanju.
Da Novak sad prestane da igra ja bih presao na mts 14 meseci besplatno plus bolji internet.
I to bas u duhu sns kampanje protiv SBB-a. Ocekivano od tebe :mazipsa:
Jos to perfidno ovde reklamiras.
Bas rekoh kolegi, platio bih SBB i duplo samo da ne predjem na vasljivi mts nikad :)

I to bas u duhu sns kampanje protiv SBB-a. Ocekivano od tebe :mazipsa:
Jos to perfidno ovde reklamiras.
Bas rekoh kolegi, platio bih SBB i duplo samo da ne predjem na vasljivi mts nikad :)
Ne lupetaj sreco. Kakav tvoj Vucic kakve gluposti.

Kakva reklama, ovo je cista ekonomija.

SBB je prilicno bezobrazan. Zvali su me 100 puta sa ponudom da predjem na skuplji paket i da placam vise. Kakva je to ponuda.

Da ne pricam da su toliko bezobrazni da mi stari korisnici nismo dobili nista od promocija i akcija.

A da predjem na MTS ustedeo bih po mojoj racunici 63000 za 2 godine. Pa sto da ne. Plus optika.

Jedino sto me sprecava je jer prenose Novaka.

Sve ostalo sto valja gledam na youtube - mentalno razgibavanje, utisak nedelje, ivan ivanovic... Kesic je vise negledljiv. Pljizu su sami eliminisali. Dareta su isto sutnuli sad ima podkast.

A nije bila prica uopste oko toga.

Nego je Novak najznacajniji deo SK.

Salju Viska sa ekipom da ga prati po celom svetu.

Snimaju treninge, pa Nole izadje u susret da izjavu na treningu, pa reportaze sa navijacima Noletovim po gradu, pa sat vremena pre meca najave, studio, pa posle meca opet sat vremena analiza i opet Novak izadje u susret i da samo za SK izjavu na srpskom posle meca, plus sam mec. To je koliko 5-6 sati programa o Novaku na SK1 u jednom danu.

Sve to i onda prenos neutralan i neko seljacko prepucavanje sa caletom.

Ne ide to.

Ako ne mogu da budu profesionalni ne treba ni da rade.

Ne lupetaj sreco. Kakav tvoj Vucic kakve gluposti.

Kakva reklama, ovo je cista ekonomija.

SBB je prilicno bezobrazan. Zvali su me 100 puta sa ponudom da predjem na skuplji paket i da placam vise. Kakva je to ponuda.

Da ne pricam da su toliko bezobrazni da mi stari korisnici nismo dobili nista od promocija i akcija.

A da predjem na MTS ustedeo bih po mojoj racunici 63000 za 2 godine. Pa sto da ne. Plus optika.

Jedino sto me sprecava je jer prenose Novaka.

Sve ostalo sto valja gledam na youtube - mentalno razgibavanje, utisak nedelje, ivan ivanovic... Kesic je vise negledljiv. Pljizu su sami eliminisali. Dareta su isto sutnuli sad ima podkast.

A nije bila prica uopste oko toga.

Nego je Novak najznacajniji deo SK.

Salju Viska sa ekipom da ga prati po celom svetu.

Snimaju treninge, pa Nole izadje u susret da izjavu na treningu, pa reportaze sa navijacima Noletovim po gradu, pa sat vremena pre meca najave, studio, pa posle meca opet sat vremena analiza i opet Novak izadje u susret i da samo za SK izjavu na srpskom posle meca, plus sam mec. To je koliko 5-6 sati programa o Novaku na SK1 u jednom danu.

Sve to i onda prenos neutralan i neko seljacko prepucavanje sa caletom.

Ne ide to.

Ako ne mogu da budu profesionalni ne treba ni da rade.
Nije to stvar para nego principa. Sustina vuciceve kampanje je da unisti SBB i da mts bude dominantan, makar i na ogromnu stetu svih gradjana koji placaju taj mts koji je drzavna firma. Znaci svako od nas ce placati debele direktore koji imaju po 5000 eur plate u MTS-u a od sad i besplatan tv i net za 18 meseci.

Znaci masovno tracenje para poreskih obveznika posto taj mts i ovako ima milijardu i nesto dolara gubitaka. Totalni promasaj od firme.

Viskovic je vrhunski novinar i, po mnogima, najbolji na ovim prostorima. I ponekad previse navija na Novaka, to mu zameram. Ali eto onom slepcu ni to nije dovoljno. Alav u svakom pogledu.
Visko je kulturan momak, ja bih mu rekao da ne jede gurabije

Poslednja izmena od moderatora:
Ti znas.

Nemas sigurno ni SBB.

Ponuda je bila da predjem na skuplji paket, a da placam po istoj ceni dok mi ne istekne ugovor par meseci, a onda po vecoj ceni.

Pa su posle zvali da dodaju jos koji mesec, pa mozda i neki paket itd. Nisam pristao ni na sta ako nema smanjenja cene.

A zvali su me ako ne 100 onda 120 puta, ujutru, uvece, vikendom, na mobilni, na fiksni....

Sve to zato sto je MTS dosao u moju zgradu pocetkom godine. I jer su gubili korisnike. A gube jer nemaju ponudu.

A dosli su prvi kod nas jer sam ja sa upravnikom organizovao da njima damo dozvolu da udju kad je posta net prestao sa radom. A nismo inicijalno dali MTS-u, tek posle 2 godine.

I eto koliko su nezahvalni i neprofesionalni.

A MTS je nudio prvo 6, pa 9, pa 12, pa sad 14 meseci besplatno. I oni su me zvali jedno 50 puta. A sad me smara yetel ali njih sigurno necu.

Nije to stvar para nego principa. Sustina vuciceve kampanje je da unisti SBB i da mts bude dominantan, makar i na ogromnu stetu svih gradjana koji placaju taj mts koji je drzavna firma. Znaci svako od nas ce placati debele direktore koji imaju po 5000 eur plate u MTS-u a od sad i besplatan tv i net za 18 meseci.

Znaci masovno tracenje para poreskih obveznika posto taj mts i ovako ima milijardu i nesto dolara gubitaka. Totalni promasaj od firme.

Viskovic je vrhunski novinar i, po mnogima, najbolji na ovim prostorima. I ponekad previse navija na Novaka, to mu zameram. Ali eto onom slepcu ni to nije dovoljno. Alav u svakom pogledu. Nek trazi od svog prijatelja vucica da donese zakon o zastiti Novaka Djokovica gde ce biti propisano kako voditelji moraju da se ponasaju kad prenose meceve. Naravno i zatvorske kazne ako neko ne navija za bozanstvo.. :lol: Bez tog zakona moze samo da laje u prazno.

Visko je kulturan momak, ja bih mu rekao da ne jede go.vna.

U principu se slazem.

Ali za mnoge ljude je to stvar para.

Ja na primer tv ne gledam uopste sem ponekad sport.

A ove emisije koje pratim na SBB gledam na youtube.

Internet mi mnogo vise znaci.

Ne moze SBB da zasniva poslovanje na tome da ljudi ne vole SNS i nista vise. Moraju nesto i da rade za korisnike.

Srdjan ne mora da trazi nista. Dovoljno je da Novak okrene curak naopako, pa kaze da nece vise da daje izjave za SK, da nece da saradjuje sa njima.

A to im je glavni program.

To sto prenose zensku kosarku 2 utakmice godisnje je nista. Novak 5 sati svaki drugi dan. Ne mogu bas da mu psuju caleta u programu uzivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back