veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Zato pravis pauze od 15 minuta izmedju postova? Dok ne smislis neki odgovor a i on bude jadan (po obicaju)![]()
Ne, pravim pauze jer imam posla i danas, o čemu ti ne bi znao puno jer bi morao i sam da imaš posao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato pravis pauze od 15 minuta izmedju postova? Dok ne smislis neki odgovor a i on bude jadan (po obicaju)![]()
Aha, znaci prava, najbolja konkurencija pocinje od 2011, ni pre ni posle te godine?
Nadal i Djokovic su profesionalci od 2005 ako ne i od ranije. Objektivan si kao i uvek![]()
Pa imam posao od ponedeljka do petka. Vikend slobodanNe, pravim pauze jer imam posla i danas, o čemu ti ne bi znao puno jer bi morao i sam da imaš posao![]()
Сироти Енди је занимљив случај... Одличан теносер, врхунског нивоа, ал западе га вријеме у ком су царевала тројица ванземаљаца... Добро је ишта освојио, а у другачијим околностима, и он се могао накитити титулама... Јбг, тако му се заломило.
Pa imam posao od ponedeljka do petka. Vikend slobodan![]()
Ali kako je moguce da taj mladi Alkaraz od 19 godina pegla Djokovica koji je trenutno u top formi? To ti se opet ne uklapa u pricu bas najbolje?Da, ali ne može se porediti period kada je Đoković bio klinac sa onim kada je krenuo da gazi Federera gde stigne. Tako da, Alkaraz u konkurenciji tog Đokovića ne bi mogao da mu prismrdi, verovatno ni Nadalu, dok bi Federera pretpostavljam povremeno dobijao kao najslabijeg od te trojke![]()
Ali kako je moguce da taj mladi Alkaraz od 19 godina pegla Djokovica koji je trenutno u top formi? To ti se opet ne uklapa u pricu bas najbolje?
Bas mi je drago zbog tebe, iskreno. Ja dovoljno zaradim i za tih 5 dana. Ponekad bude neki freelance tokom vikenda ali retko.Baš lepo, a ja evo radim i vikendom jer tako zaradim više, plus je pogodno jer mogu i da učestvujem na forumu istovremeno. Doduše sa pauzama, ali nakon pauze sledi povratak![]()
Pa i da je na 90% forme, opet ga je Karlos unistio u jedinom mecu u kojem su se susreli, i to sa 19 godina.Odakle ti da je Đoković u top formi? Čovek ima duge pauze između turnira iz već poznatih razloga, a i te manje turnire sada igra samo da bi ostao u kakvoj - takvoj formi, što sigurno nije top.
Bas mi je drago zbog tebe, iskreno. Ja dovoljno zaradim i za tih 5 dana. Ponekad bude neki freelance tokom vikenda ali retko.
Treba covek malo i da se opusti i odmori, ali to shvati tek kad pretera...
Zaradio bih i ja dovoljno u pet dana, čak i više nego što mi treba, ali hoću još. Ide Mundijal, to mora da se posoli dobro![]()
Pa i da je na 90% forme, opet ga je Karlos unistio u jedinom mecu u kojem su se susreli, i to sa 19 godina.
Vodi Nick 2:1 h2h sto znaci da je on GOATAli nije ni na toliko, a da ne pričam kako Alkaraz uopšte nije konstantan igrač, jednom zasija i onda nekoliko meseci crne rupe. Takođe, jedan meč nije nikakvo merilo, tako se isto pričalo i za Kirjosa, pa evo kako se to završilo.
Vodi Nick 2:1 h2h sto znaci da je on GOAT![]()
Pa dobro, svasta je on lupetao. Ranije je rekao da je Djokovic budala a sad ga hvaliE, ali isti taj Kirjos nakon poraza u finalu Vimbldona izjavljuje da je Đoković "a bit of a God"![]()
Pa dobro, svasta je on lupetao. Ranije je rekao da je Djokovic budala a sad ga hvali![]()