- Poruka
- 51.813
sto se tice osvojenih GS ako samo njih gledamo da jeste
Nadal za sada GOAT
Nadal za sada GOAT
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам на то мислио, али ево сличице која све објашњава:sto se tice osvojenih GS ako samo njih gledamo da jeste
Nadal za sada GOAT
Свака ти част на уздржаности, мора да си једном руком куцао, а другом се ударао по прстима...napravio sam se fin ... teskom mukom sam docekao
da me Macka zaprati opet sta pisem![]()
И Новак је почео на шљаци, а и ја је највише волим... али нема ту шта, поштено је краљ шљаке, то му се мора признати и то је стварно засклужио.jbg spanija zemlja sljake
nemaju para za beton i travu i one tartane ili sta vec koriste kao
vestacke podloge![]()
a tek skor na RG.... dominacija totalnaИ Новак је почео на шљаци, а и ја је највише волим... али нема ту шта, поштено је краљ шљаке, то му се мора признати и то је стварно засклужио.
И то је тачно. Јбг, то ми омиљени турнир... пас матер и Вавринки и шта му би онај дан, ко да је доручковао обогаћени уран...a tek skor na RG.... dominacija totalna
E niko ne komentarise doping skandal Djokovica? Tema je skroz zamrla i kad ja ne bih povremeno dosao niko ne bi ni pisao![]()
U tvojoj imaginarnoj konstrukciji postoje ozbiljne rupe.Svi se teniseri dopinguju.Kako bi mogli tako dugo da traju i da Igraju svake nedelje tunire.
Ljudi su nisu masine.Al kad se nadopinguju onda lete po terenu.Igraju svake nedelje, likovi se ne zamaraju,daaaaj neprirodno.Igraju sa 37 kao da ima je 25.Kao fizicka sprema daaaj.Prije igrac do 34 max igrao i cao penzija.Danas doping i igrace dokle hoces.Sport profesionalni je previse prljav.Niko ne igra kao masina na terenu do 40 godine zato sto zivi zdravo jede voce,povrce,meso,jaja mit.Doping riješi sve
Ljudi ne vole da cuju tu pricu,jer im tako neko rusi idealizovanu sliku koju imaju o svojim idolima.Jel Tu imas armiju navijaca iza Fedexa,Rafe pa onda imas navijace Noleta itd
U tvojoj imaginarnoj konstrukciji postoje ozbiljne rupe.
Prvo, niko ne igra SVAKE sedmice.
Drugo, po terenu leti samo Nadal, ostali bas i ne.
Trecce, idole mogu imati samo klinci.
Mi ostali mozemo da razdvojimo mitove od realnosti.
A prava istina je da Novak zavrsava karijeru najkasnije za dve godine.
Sta ce do tada osvojiti, videccemo.
Sve i da nista ne osvoji, u sta ne verujem, nije vazno.
Jer on je Covek, sa velikim pocetnim slovom.
No1a vodi Sv.Reket Serbski IINolovi navijaci su ubedjeni da se svi dopinguju sem NJ. V. Djokovica. On ima neiscrpnu kondiciju zato sto je Srbin a ne zbog doping sredstava![]()
Jesi li ti pri zdravoj pameti? Srdjan Djokovic i Bogdan Obradovic su rekli da ce Nolo da igra jos 4-5 godina na najvisem nivou i da nece stati pre nego sto osvoji 30 GS titula. Valjda oni bolje znaju od tebe, ne?U tvojoj imaginarnoj konstrukciji postoje ozbiljne rupe.
Prvo, niko ne igra SVAKE sedmice.
Drugo, po terenu leti samo Nadal, ostali bas i ne.
Trecce, idole mogu imati samo klinci.
Mi ostali mozemo da razdvojimo mitove od realnosti.
A prava istina je da Novak zavrsava karijeru najkasnije za dve godine.
Sta ce do tada osvojiti, videccemo.
Sve i da nista ne osvoji, u sta ne verujem, nije vazno.
Jer on je Covek, sa velikim pocetnim slovom.
Apsolutno se slazem. Sve je igra sponzora i organizatora / vlasnika turnira i oni odredjuju pravila igre.Axaxaxaxaxa.Imaginarano je misliti da neko sa 35 godina ili 36 ... moze igrati 3 ili 4 ili 5 sati tenisa na top nivou ,samo zato sto je prirodno zdrav jak,sto se tobas nikad ne dopinguje.I sto mu snagu samo daju voce,povrce,sir i hljeb.U kom svijetu vi zivite.Kazes idole mogu imati samo klinci.Pa zar ne vidis da se ljudi od 30 ili 40 godina ponasaju kao klinci.Moderni sportisti su puni hemije svi.Naravno da i sponzorima Koji su iza njih to odgovara.Igraju tako bolji tenis, publike je vise na terenu,vece se pare okrecu.
Oni kazne za doping jednog da bi pokazali da se kobajagi bore protiv toga.A nece da kazne Igrace zbog kojih je tenis popularan i koji donose sponzorima cudo para.Tijelo sa 35 godina za profi sport je olupina ne moze da bude na top nivou bez hemije.Svako to zna
Plus tenis je individualni sport.Nije to timski Sport,pa da kad si umoran sa 35 godina i vise pa te trener salje na klupu da odmoris.Nego igras sam do kraja svaki mec.I u timskim sportovima ima dopinga.A najvise dopinga ima u pojedinacnim sportovima logicno.
I onda dodju ljudi pa Nole je poseban njemu to ne treba.To treba svakom veteranu za sport.Nole je veteran za tenis,kao i Cr 7 za fudbal koji ima blizu 40 godina taj se tek dopinguje
Hehe nece me mrzeti da sledeci put kad Nolo izgubi turnir prvi ovde dodjem i napisem 3 tipicna odgovora koje biste vi sigurno napisalidrago mi je da te zabavljamo...precutno si rekao da smo svako ponaosob pametniji od tebe. jer glup covek ne moze da zasmejava i zabavlja pametnog.
Pametni ljudi znaju sami da se zabave dok cekaju da No1e zaigra![]()
neces skoro gledati No1liv porazHehe nece me mrzeti da sledeci put kad Nolo izgubi turnir prvi ovde dodjem i napisem 3 tipicna odgovora koje biste vi sigurno napisali
Ko shvati da sam sarkastican, shvatice![]()
Hehe nece me mrzeti da sledeci put kad Nolo izgubi turnir prvi ovde dodjem i napisem 3 tipicna odgovora koje biste vi sigurno napisali
Ko shvati da sam sarkastican, shvatice![]()
Има ги разни, неки навијају ЗА неког, други ПРОТИВ неког... сасо манге...![]()
Manite to, Djokovic je GOAT jer je je.bo Ninu Senicar a Federer nije![]()