JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Haahha pjer wtfEvo jednog humoristickog poredjenja Noloa i naseg PreCednika
Ovaj post nema nameru da bilo koga vredja nego je samo u svrhu humora i shale.
Pogledajte prilog 1215679
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haahha pjer wtfEvo jednog humoristickog poredjenja Noloa i naseg PreCednika
Ovaj post nema nameru da bilo koga vredja nego je samo u svrhu humora i shale.
Pogledajte prilog 1215679
Ako ne i svih 6Nolo sledece godine osvaja 5 slemova !
Pisem na vise od 5 tema u ovom momentu. A ti i dalje toliko malo toga znas..Ali na milion različitih tema, genije. Dok si ti ovde da pljuješ po Đokoviću, to ti je motiv života. Što se ne ubiješ, realno niti ćeš kome da nedostaješ, niti si koristan za bilo šta?![]()
Pisem na vise od 5 tema u ovom momentu. A ti i dalje toliko malo toga znas..![]()
Jos jedna laz u nizu. Gazio sam te i na drugim temama samo si to potisnuo...Pet tema, neverovatno! Četiri poruke na četiri teme, i ostalo o Đokoviću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema šta da se ne zna, niko nije ovde od juče pa da ne vidi koliko si iskompleksiran njime, evo i sad kada ne igra, ti opet ponavljaš iste priče kao i godinama ranije, biće da su kompleksi monumentalne prirode.
Jos jedna laz u nizu. Gazio sam te i na drugim temama samo si to potisnuo...![]()
Zakljucak:Nije njemu lako.Ma naravno, uopšte ne komentarišeš Đokovića, a što se drugih tema tiče, tamo kao da i ne postojišKompleksi su čudo
![]()
https://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-australian-open-2023/
Britanske novine javljaju da je vec odluceno da se Novaku ukine trogodisnja zabrana ulaska.
Novak treba da podnese zvanican zahtev, a kako javljaju vec je dogovoreno da mu se zahtev odobri.
Zakljucak:Nije njemu lako.
Nego kako mu pomoci?![]()
Sad se vidi ko je opterecen...Pada mi na pamet naučni metod koji uključuje psa i njegovu mamu![]()
Sad se vidi ko je opterecen...Pa vama na forumu sam glavna tema ja a ne Nolo.
To je bas lepo od vas![]()
Daleko si od istine...jednom se desilo da sam napravio pauzu od foruma cca pola godine nisam se logovao. I dodjem da vidim sta se desava na Mec Lopti (dok je jos postojala) i na poslednjoj stranici su 3 posta napisana o meniZapravo, kada bi ovoga momenta odskakutao nazad u svoju rupu, ljudi bi jednostavno nastavili da pričaju o normalnim stvarima. Nemoj precenjivati sebe![]()
Daleko si od istine...jednom se desilo da sam napravio pauzu od foruma cca pola godine nisam se logovao. I dodjem da vidim sta se desava na Mec Lopti (dok je jos postojala) i na poslednjoj stranici su 3 posta napisana o meniNe pomerio se s mesta
Nakon nekog GS koji je Nolo osvojio pola ljudi je pisalo da sam ja umro, kako sam pobegao u rupu, sta bih sad ja napisao i slicno...
Rekoh ljudi, nisam bio svestan svog znacaja do tog momenta...
Ako su me spomenuli nakon pola godine, nakon nedelju dana ce pisati neprekidno o meniPa i nisam, evo možeš da napraviš eksperiment. Ako ti kompleksi dozvole, probaj da napraviš pauzu od nedelju dana, videćeš kako te niko neće ni pomenuti![]()
Ako su me spomenuli nakon pola godine, nakon nedelju dana ce pisati neprekidno o meniNema tu sta da se dokazuje.
Ne precenjuje on sebe,nego jadan ne razumeZapravo, kada bi ovoga momenta odskakutao nazad u svoju rupu, ljudi bi jednostavno nastavili da pričaju o normalnim stvarima. Nemoj precenjivati sebe![]()
Nisi napravio pauzu,nego te supermod banovao,mislim da je to rekordni Ban na krstariciDaleko si od istine...jednom se desilo da sam napravio pauzu od foruma cca pola godine nisam se logovao. I dodjem da vidim sta se desava na Mec Lopti (dok je jos postojala) i na poslednjoj stranici su 3 posta napisana o meniNe pomerio se s mesta
Nakon nekog GS koji je Nolo osvojio pola ljudi je pisalo da sam ja umro, kako sam pobegao u rupu, sta bih sad ja napisao i slicno...
Rekoh ljudi, nisam bio svestan svog znacaja do tog momenta...
Ma da, a ostali teniseri kao i da ne igraju...Ako Bog da, Nole sljedeće godine uzima AO i Vimbldon. Rafa osvaja RG a US open neko od mlađarije.
Ma da, a ostali teniseri kao i da ne igraju...![]()
Samo da ga doceka prestrasni Beretini ili Kirgios, uzece jos jednu tituluŠto se AO i Vimbldona tiče, da, kao i da ne igrajuA da je sreće, ne bi ni Đoković igrao u Australiji.
Samo da ga doceka prestrasni Beretini ili Kirgios, uzece jos jednu tituluSve sama elita.