Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pisem na vise od 5 tema u ovom momentu. A ti i dalje toliko malo toga znas.. :mazipsa:

Pet tema, neverovatno! Četiri poruke na četiri teme, i ostalo o Đokoviću :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: Nema šta da se ne zna, niko nije ovde od juče pa da ne vidi koliko si iskompleksiran njime, evo i sad kada ne igra, ti opet ponavljaš iste priče kao i godinama ranije, biće da su kompleksi monumentalne prirode.

Pet tema, neverovatno! Četiri poruke na četiri teme, i ostalo o Đokoviću :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: Nema šta da se ne zna, niko nije ovde od juče pa da ne vidi koliko si iskompleksiran njime, evo i sad kada ne igra, ti opet ponavljaš iste priče kao i godinama ranije, biće da su kompleksi monumentalne prirode.
Jos jedna laz u nizu. Gazio sam te i na drugim temama samo si to potisnuo... :cepanje:

https://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-australian-open-2023/

Britanske novine javljaju da je vec odluceno da se Novaku ukine trogodisnja zabrana ulaska.

Novak treba da podnese zvanican zahtev, a kako javljaju vec je dogovoreno da mu se zahtev odobri.

Kada bi poštovao sebe dovoljno, u vreme odigravanja AO okačio bi na Tviteru ili kojoj god društvenoj mreži sliku kako sa ženom i decom uživa na nekoj plaži i ne razmišlja o tenisu uopšte :kafa:

Zapravo, kada bi ovoga momenta odskakutao nazad u svoju rupu, ljudi bi jednostavno nastavili da pričaju o normalnim stvarima. Nemoj precenjivati sebe :kafa:
Daleko si od istine...jednom se desilo da sam napravio pauzu od foruma cca pola godine nisam se logovao. I dodjem da vidim sta se desava na Mec Lopti (dok je jos postojala) i na poslednjoj stranici su 3 posta napisana o meni :cepanje: Ne pomerio se s mesta :cepanje:
Nakon nekog GS koji je Nolo osvojio pola ljudi je pisalo da sam ja umro, kako sam pobegao u rupu, sta bih sad ja napisao i slicno...
Rekoh ljudi, nisam bio svestan svog znacaja do tog momenta...

Daleko si od istine...jednom se desilo da sam napravio pauzu od foruma cca pola godine nisam se logovao. I dodjem da vidim sta se desava na Mec Lopti (dok je jos postojala) i na poslednjoj stranici su 3 posta napisana o meni :cepanje: Ne pomerio se s mesta :cepanje:
Nakon nekog GS koji je Nolo osvojio pola ljudi je pisalo da sam ja umro, kako sam pobegao u rupu, sta bih sad ja napisao i slicno...

Pa i nisam, evo možeš da napraviš eksperiment. Ako ti kompleksi dozvole, probaj da napraviš pauzu od nedelju dana, videćeš kako te niko neće ni pomenuti :kafa:

Kako je Nole upoznao kraljicu Elizabetu​

Glavna svetska vest je smrt kraljice Elizabete Druge. Elizabeta II bila je monarh Velike Britanije i 14 drugih kraljevskih zemalja Komonvelta i vrhovni poglavar Crkve Engleske, a na presto je stupula davne 1952. godine.

Sedamdeset godina kasnije je izdahnula, pa se tim povodom sećamo svega što je bitno za kraljicu Elizabetu. Naravno, nezisotavno je bilo da se setimo prvog susreta Novaka Đokovića i kraljice Elizabete. Njihov susret se desio 2010. godine na Vimbldonu, a tada je pored Đokovića privilegiju da upozna Elizabetu i Jelena Janković.

Upravo je srpska teniserka pričala o tom susretu na čuvenom turniru. Te 2010. godine kraljica Elizabeta II posetila je Vimbldonski turnir prvi put od 1977. godine i u tu čast organizovan je prijem kome je imalo priliku da prisustvuje, upozna se i razgovara sa kraljicom samo sedam igrača koji nisu iz zemlje domaćina, a među njima su bili Serena Vilijams, Rodžer Federer, Karolina Voznjacki, Rafael Nadal, Endi Rodik, Novak Đoković i Jelena Janković.

Inače, Đoković je te godine izgubio u polufinalu Vimbldona od Čeha Tomaša Berdiha i nije uspeo da izbori prvo finale na ovom prestižnom turniru. Bio je ovo prvi poraz Đokovića u duelima sa Berdihom.

Objektiv

Nisi napravio pauzu,nego te supermod banovao,mislim da je to rekordni Ban na krstarici:rotf:.Lepa vremena,na mec Lopti.:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back