Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kost po prirodi ne trpi jaku misicnu masu jel je to unistava.Djokovic i Nadal vidis koliko Djokovic djeluje svjezije i mladje.Djokovic i kada je imao povredu zgloba vratio se za 2 mjeseca da igra,ovi drugi znaju po godinu da pauziraju,spor proces oporavka.Inace Djokovic primjetices nema jak servis,udara servis kao da igra zenski tenis,al on to nadmjesti trcanjem.Karl Luis je bio vegan onda Majkl Dzonson cini mi se
Karl Luis i Dzonson su bili svakako puni steroida kao i svi ostali profi atleticari tako da veganstvo tu i ne igra neku ulogu. Verovatno su se kljukali biljnim proteinima i sa jos 100 suplemenata.

Inace apropo misica, kost manje trpi ako je misic oko nje jaci, isto kao i zglobovi. Tu govorim o nekoj normalnoj misicnoj masi a ne o naduvanim bilderima.

Hahahahahahahaha 52 prekrsaja za 10 godina? :cepanje:
Ja sam pisao u sadasnjem vremenu, sada se pridrzavam pravila i ne izbacuju me sa foruma. Kad sam pisao svojevremeno sa Carlijem i Bokicom tu je bilo kazni i banova na sve strane jer je na taj nacin vodjena kafana, kao pljuvaonica. I meni je bilo zanimljivo da se krpimo na taj nacin :D

Novak sam psuje kao kocijas tako da mu niko drugi nije ni potreban :lol:
:eek::eek:
31.08 2022g @Mačkoni - spamovanje, vrijedjanje, neprikladno ponašanje.. lažeš... sam sebe, izgleda. :mrgreen:Slaba ti utjjeha.. ali, nikad nije kasno da se popraviš. :rtfm: :mrgreen:

..a ti bi sad da se ugledaš na Novaka, psuje on pa šta fali onda i tebi :rotf:
A da, psuje Novak, kako da ne..

:eek::eek:
31.08 2022g @Mačkoni - spamovanje, vrijedjanje, neprikladno ponašanje.. lažeš... sam sebe, izgleda. :mrgreen:Slaba ti utjjeha.. ali, nikad nije kasno da se popraviš. :rtfm: :mrgreen:

..a ti bi sad da se ugledaš na Novaka, psuje on pa šta fali onda i tebi :rotf:
A da, psuje Novak, kako da ne..

Ne mogu da se ugledam na neobrazovanog balavca, to sebi ne bih mogao da dopustim.
Ima dovoljno tipova poput tebe koji bi sutra skocio s krova kuce na glavu ako to Nolo prvi uradi :lol:

To je Obradovic objasnjavao nedavno da moze i Novak da servira 210-220 da hoce, ali namerno nece.
Da li zbog zdravlja nece da zapinje ili misli da mu to nije potrebno ili talticki ne zeli brze poene nego da lomi protivnika.
Sta god.
Uglavnom moze.

Ne znam jesu li ljudi svjesni koliko je glupo biti bilo ciji idolopoklonik,a tek koliko je glupo biti idolopoklonik nepismenog tenisera,jos ovdje Noletovi sledebenici pominju neko psovanje,a idolopoklonici su Noletovi koji psuje koliko hoces.Nolizam nazovimo tako kult obozavanja Noleta.Nolisti 21 vijeka.

Ne znam jesu li ljudi svjesni koliko je glupo biti bilo ciji idolopoklonik,a tek koliko je glupo biti idolopoklonik nepismenog tenisera,jos ovdje Noletovi sledebenici pominju neko psovanje,a idolopoklonici su Noletovi koji psuje koliko hoces.Nolizam nazovimo tako kult obozavanja Noleta.Nolisti 21 vijeka.
Ih, da vidiš ti kako se ovde obožavao Federer u vreme kad je imao 16 GS trofeja a Novak 1. Neki navijači RF su pisali kako navijaju za Novaka u mečevima protiv RN jer Novak ''ima manje šanse da sruši Rodžerovu imperiju''.

A koliko je glupo biti optereceni hejter tenisera.

Ceo dan visiti na forumu i pljuvati, prosipati zuc i jed.

Jad, beda i totalni nedostatak zivota.

Hejter je floskula kao jeretik il djavo u srednjem vijeku,time samo potvrdjujes koliki si idolopoklonik.Plus umisljas zavjeru protiv svog Idola.Idolopoklonstvo je teski grijeh.Govoris o zivotu,a ni sam ne znas sta to znaci,mijesas zivot sa zivotarenjem.Svi koristite iste rijeci svi vi pobornici Nolizma tipa nebitan sie,hejter si itd.Pa to su idolopoklonici radili u srednjem vijeku.Samo tada nisu govorili hejter, nego bilo je sinonima.Tako su i srednjem vijelu zigosali neistomisljenike,a idolopoklonici su dobrodosli u svim vremenima ,drzavama i u svim poredcima

Poslednja izmena:
Hejter je floskula kao jeretik il djavo u srednjem vijeku,time samo potvrdjujes koliki si idolopoklonik.Plus umisljas zavjeru protiv svog Idola.Idolopoklonstvo je teski grijeh.Govoris o zivotu,a ni sam ne znas sta to znaci,mijesas zivot sa zivotarenjem.Svi koristite iste rijeci svi vi pobornici Nolizma tipa nebitan sie,hejter si itd.Pa to su idolopoklonici radili u srednjem vijeku.Samo tada nisu govorili hejter, nego bilo je sinonima.Tako su i srednjem vijelu zigosali neistomisljenike,a idolopoklonici su dobrodosli u svim vremenima ,drzavama i u svim poredcima
Ti si jedini koji umislja nesto ovde - idolopoklonstvo, kultove i ostale gluposti.

Ljudi vole sport i imaju favorite. Da neces mozda da im zabranis.

A ti si ovde neki religiozni fanatik koji nema sta pametno da radi u zivotu.

I da hejteri jesu nebitni.

Analitički si došao do saznanja da su Novakovi navijači glupi.
Analitički si takodje došao do saznanja da je on "nepismen teniser".

Uz sve to, mudro i preciznom analizom si zaključio da mi nismo ni svjesni koliko smo glupi, što navijamo za Novaka i generalno za sport??

Analitički si došao do saznanja da su Novakovi navijači glupi.
Analitički si takodje došao do saznanja da je on "nepismen teniser".

Uz sve to, mudro i preciznom analizom si zaključio da mi nismo ni svjesni koliko smo glupi, što navijamo za Novaka i generalno za sport??

Nisam rekao da su glupi,rekao sam jasno da su idolopoklonici.I ne pricam da su svi ljudi koji vole Novaka idolopoklonici al velika vecina jeste.Navijat za nekoga i imati odnos realan to znaci biti simpatizer a kad nemas realni odnos nikakav prema nekom nema kritike nikakve to su onda idolopoklonici.Naravno da Djokovic ima hejtere niko to ne spori,al nisu svi koji iznose kritike ili neke analize cak i bez jasne kritike hejteri Noleta.Ja prvi nisam hejter Noletov nego navijac,pa Srbin sam naravno da mi je milo kada on pobjedi.Ja u svakom postu govorim da je najbolji teniser Ikada,a pratim tenis bas dugo,jos od 90 ih.I kada izgubi Nole mec nikad nisam likovao na njegov poraz,a mnogi ti veliki sledbenici Noleta (koji za svakog ko ima i jednu kritiku o Noletu, sve takve oni nazivaju Hejterom).Isti ti veliki sledbenici kada Nole izgubi neki mec,ti veliki pratioci mu preko drustvenih mreza psuju sve po spisku.Ja to nikad nisam radio npr.Al takodje nikad nisam pravio od njega Idola.Najbolji je ikada,jos nas Srbin to je ponos u sportskom smislu.Al ne volim kad od Noleta prave velicinu van tenisa,porede ga sa Teslom to ne moze da se podredi.Ljekari i naucnici su milion puta vrijedniji za drustvo jedno od tenisera,prvo to nije za poredjenje kao drugo,ovi nas zabavljaju.A ljekari ti spasavaju zivote,Tesla nam je dao mnogo toga.E sada sto su teniseri popularniji i primaju milione a ovi ne to je vec druga prica.Zdrav odnos.Npr Mackoni ne voli Noleta kao lika i to je ok,al on osporava njega kao tenisera to je pristrasno, nema ni on relan odnos.Kao licnost Nole je itekako za kritiku.Ne mijesati Babe i Zabe.Npr kod Noleta cijenim sto je Vegan i sto je iskoristio popularnost da reklamira taj nacin zivota ishrane itd.

Poslednja izmena:
Npr Zapad ima mrznju prema Noletu al opet ne citav Zapad,treba gledati realno.Npr Dzon Mekenro je itekako zdrav mentalno covjek,nije mrzitelj Noletov nije ni idolopoklonik,al ga realno komentarise.Dzon Mekenro je pozitivan primjer.Ko je nerealan u ocjeni Pilic i Vilander.Pilic nije idolopoklonik to je vise ljubav prema Noletu kao otac prema sinu i to je razumljivo proveli su godine Tako da je to zdrav odnos,ali i on je nerealan u izjavama,to je sve nama sve lijepo da cujemo.

Poslednja izmena:
Idolopoklonstvo je kao opijat,svi smo mi u odredjenom dijelu života bili idolopoklonici nema ko nije,al to je prolazna faza,al Kada je neko cijeli zivot idolopoklonik to je ozbiljna duhovna bolest.Djeca kada su mala nemaju svijest o postojanju Boga, logicno je da traze Idola u Ocu, Majci.Idoli su im glumci, pjevaci, teniseri, fudbaleri imaju sobu punu plakata.Covjek prestaje da bude idolopoklonik kada spozna Boga.Biblija kaze sama da je to grijeh koji vodi da ne kazem gdje.

Ti si jedini koji umislja nesto ovde - idolopoklonstvo, kultove i ostale gluposti.

Ljudi vole sport i imaju favorite. Da neces mozda da im zabranis.

A ti si ovde neki religiozni fanatik koji nema sta pametno da radi u zivotu.

I da hejteri jesu nebitni.

Ko je pominjao zabranu ?

Po tvom Avataru bi rekao da ne stojis bas najbolje sa zivcima

Volim i ja sport, svaki dan idem u prirodu,ne pijem ne pusim cijeli zivot sam neko ko rekreativno praktikuje sport.Imati favorite je super i uzore,al vi imate idole to je problem

Relgiozni fanatik nisam,imam brojna interesovanja medju kojima je i religija,al i poezija,astrologija,umjetnost,istorija, sviram takodje i idem na trim.

-Inace sto se tice da nemam sta pametno da radim.Radim zahtjevan posao,kuci kada dodjem,sviram 2 Instrumenta,pisem poeziju, radim sve oko kuce kao domacica,a stizem usput da se i dopisujem na ovom forumu.Nije mi tesko bas volim to.Po prirodi sam furija u pozitivnom smislu,i radim more stvari dnevno

A to sto kazes da ja umisljam da je ovdje neko idolopoklonik,prije bih rekao da uvidjam to

I da imam problem sa logorejom,al Imam i vokubular koji moze da opravda to

Poslednja izmena:
Ko je pominjao zabranu ?

Po tvom Avataru bi rekao da ne stojis bas najbolje sa zivcima

Volim i ja sport, svaki dan idem u prirodu,ne pijem ne pusim cijeli zivot sam neko ko rekreativno praktikuje sport.Imati favorite je super i uzore,al vi imate idole to je problem

Relgiozni fanatik nisam,imam brojna interesovanja medju kojima je i religija,al i poezija,astrologija,umjetnost,istorija, sviram takodje i idem na trim.

-Inace sto se tice da nemam sta pametno da radim.Radim zahtjevan posao,kuci kada dodjem,sviram 2 Instrumenta,pisem poeziju, radim sve oko kuce kao domacica,a stizem usput da se i dopisujem na ovom forumu.Nije mi tesko bas volim to.Po prirodi sam furija u pozitivnom smislu,i radim more stvari dnevno

A to sto kazes da ja umisljam da je ovdje neko idolopoklonik,prije bih rekao da uvidjam to
Ау сине ала је теби добро...
само ти анализирај.
Предлажем ти рат у Сирији.
Акоже са лице места.
Остави се психолошких пројекција самог себе на непознате људе.
Свако добро!!!

Ау сине ала је теби добро...
само ти анализирај.
Предлажем ти рат у Сирији.
Акоже са лице места.
Остави се психолошких пројекција самог себе на непознате људе.
Свако добро!!!

Sad si to kao pametan,pa kao sa kratkim komentarom zelis da sublimiras stvari i pokazes kako si mudar.Bolje ti je da gledas tenis sada da odmoris um i zabavis se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back