The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.316
Станиславе, претераo си.Idolopoklonik- nije uvreda.I kakav si ti to Car a klanjas se idolu.To carevi ne rade
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Станиславе, претераo си.Idolopoklonik- nije uvreda.I kakav si ti to Car a klanjas se idolu.To carevi ne rade
Uzaludna su tvoja podmetanja.. Neko kao ti što si opsjednut najboljim svjetskim teniserom Novakom Djokovićem, nije laž nego puka konstatacija.Znaci nista? Velika sramota za moderatora je da lazno napada ucesnike diskusije.
Klasican stav djeteta od 5 godina.A kad odrasla osoba pise takav post to je klasican primjer idolopoklonstva i paranoje.Imati kriticki odnos prema nekom i razobliciti mit koji postoji o idolu Noletu nije isto sto i mrzjeti nekoga.Al svi vi idolopoklonici imate istu pricu i ogranicen vokabular.
Na ovaj post mislim:Uzaludna su tvoja podmetanja.. Neko kao ti što si opsjednut najboljim svjetskim teniserom Novakom Djokovićem, nije laž nego puka konstatacija.
Znači da vrhunski sportisti ne bi trebali biti nekome uzor ili idol? Npr djeci, omladini..? A ko da im bude? Možda neki "pjevačii" tj zabavljači, sumnjivog morala, okruženi opojnim supstancama?
Stanislav se drzao za sljivu.Imas Vokabular ruzan.
Pa i vrhubski sportisti su zabavljaci kao i pjevaciUzaludna su tvoja podmetanja.. Neko kao ti što si opsjednut najboljim svjetskim teniserom Novakom Djokovićem, nije laž nego puka konstatacija.
Znači da vrhunski sportisti ne bi trebali biti nekome uzor ili idol? Npr djeci, omladini..? A ko da im bude? Možda neki "pjevačii" tj zabavljači, sumnjivog morala, okruženi opojnim supstancama?
Na ovaj post mislim:
Pogledajte prilog 1218556
Izvrtanje cinjenica, laganje i vredjanje....Nista od toga nisam radio i ti ne mozes da dokazes da jesam. Ja pisem svoje stavove koji su u skladu sa pravilima foruma i to je tako![]()
5 miliona kengura da im uzme samo za dolazakStigla potvrda sa vrha - Novaku se ukida zabrana i igraće na Australijan openu 2023!
Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na Australijan openu naredne godine, javlja kolumbijski novinar Luis Alfredo Alvarez.
Godina 2022. je košmarno počela za Novaka Đokovića. Etiketiran je od strane australijske vlasti, tretiran kao kriminalac i nakon toga su i neke druge zemlje i drugi turniri "prognali" jednog od najvećih svetskih sportista ikada zbog svog izbora. Aktuelni US open je jedan od njih.
Ali, naredna godina mogla bi da bude potpuno drugačija i kalendarski sadržajnija za Đokovića. Naime, prema rečima novinara Luisa Alfreda Alvareza, Đoković će igrati na Australijan openu 2023. godine i to nakon što mu je to priznao prvi čovek Teniske asocijacije Australije, dobro poznati Krejg Tajli.
"Juče sam direktno od Krejga Tajlija čuo da će Novak Đoković sigurno igrati na Australijan openu 2023", naveo je Alvarez.
To znači da će Novaku biti ukinuta trogodišnja zabrana izdavanja vize koju je Vlada Australije izrekla uz napomenu da ona može biti poništena u "određenim okolnostima".
Sportske net
Btw.Stigla potvrda sa vrha - Novaku se ukida zabrana i igraće na Australijan openu 2023!
Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na Australijan openu naredne godine, javlja kolumbijski novinar Luis Alfredo Alvarez.
Godina 2022. je košmarno počela za Novaka Đokovića. Etiketiran je od strane australijske vlasti, tretiran kao kriminalac i nakon toga su i neke druge zemlje i drugi turniri "prognali" jednog od najvećih svetskih sportista ikada zbog svog izbora. Aktuelni US open je jedan od njih.
Ali, naredna godina mogla bi da bude potpuno drugačija i kalendarski sadržajnija za Đokovića. Naime, prema rečima novinara Luisa Alfreda Alvareza, Đoković će igrati na Australijan openu 2023. godine i to nakon što mu je to priznao prvi čovek Teniske asocijacije Australije, dobro poznati Krejg Tajli.
"Juče sam direktno od Krejga Tajlija čuo da će Novak Đoković sigurno igrati na Australijan openu 2023", naveo je Alvarez.
To znači da će Novaku biti ukinuta trogodišnja zabrana izdavanja vize koju je Vlada Australije izrekla uz napomenu da ona može biti poništena u "određenim okolnostima".
Sportske net
Hahahahahahahaha 52 prekrsaja za 10 godina?Pravilima foruma?
52 prekršaja.. "spamovanje, neprikladno ponašanje, ometanje teme, skretanje diskusije teme, ismijavanje ozbiljne diskusije, ozbiljno kršenje pravilnika, provociranje, neprikladno izražavanje, psovanje, prepravljanje sadržaja citirane poruke, grubo vrijedjanje.." i još mnogo toga.
Novak treba biti srećan što nema nekog navijača kao što si ti..
Jedan je Novak
Da ne bude opet sut karta, bilo bi ponizavajuce...5 miliona kengura da im uzme samo za dolazak
Ne to samo ti zelis sreco nikad niko ga nije i nece ponizitiDa ne bude opet sut karta, bilo bi ponizavajuce...
Ponizio ga je Vavrinka vise putaNe to samo ti zelis sreco nikad niko ga nije i nece poniziti
Ko je taj nikad cuoPonizio ga je Vavrinka vise puta![]()
Pa kad ne pratis tenis...Ko je taj nikad cuo
Uzece lastinu. I njemu vreme ide iako prosecni Nolov navijač smatra da ce biti ovako fizicki spreman i sa 40 i vise godina... Veliko je pitanje da li ce ista vise osvojiti. A to sto je najveci teniser, po meni jeste. Ne gledaju se samo titule nego uticaj na sport, harizma, lepota igre... tu je gospodin Nolo 1 i to neprikosnovenRealno Djokovic ce uzeti jos grendslemova imace ih najvise pitanje je vremena,sada ova Korona zabrana maksimum moze jos jednu godinu da traje.Kao teniser Djokovic je najbolji,sve van tenisa Djokovic je mediokritet,njemu snagu daje Tenis,a ne borba protiv vakcina.E sada sto zeli da se ne vakcinise njegov licni izbor.Ja sam licno za opciju da se neko ne vakcinise.Opet kazem Korona zabrana brzo je nece ni biti.Djokovic moze da umsli da je kuvar,moler,naucnik,guru, borac za prava antivaksera itd,on je prije svega teniser tu je vanserijski i najbolji zato ima ime.Sve van tenisa,i sve gdje pokusava da radi nesto van tenisa pokazuje samo koliki je klovn i gluperda.Djokovic zeli ocajno da bude voljen kao Federer.Veci je teniser od Federera al nece biti voljen kao on.Djokovicev otac je to izjavio,da ga jako boli sto nema ljubav publike na Zapadu.Inace u Indiji,Kini Djokovic ima more navijaca i u Juznoj Americi ima ljudi koji ga ono vole.Zapadna publika je surova a i nekulturna.Zivzdali su mu na duple gresku to je sramno,nebitno sta god ko mislio o Novaku.Djokovic je zasluzio postovanje kao igrac i teniser,radio je da bude najbolji u tenisu.Ne volim idolopoklonike al ni ljude koji Djokovicu osporovaju rezultate,kvalitet teniski.Ne treba ga ni obozavati ni mrzjeti.Realno ga sagledati.
Uzece kitu lastinu. I njemu vreme ide iako prosecni Nolobot smatra da ce biti ovako fizicki spreman i sa 40 i vise godina... Veliko je pitanje da li ce ista vise osvojiti. A to sto je najveci teniser, po meni nije. Ne gledaju se samo titule nego uticaj na sport, harizma, lepota igre... tu je gospodin Federer broj 1 i to neprikosnoven![]()
Svaka tebi cast za kondiciju, ali ona nije dovoljna da budes u vrhu tenisa. Zivi bili pa videli. Ako ti protivnik salje bombe dzabe trcanje. To se videlo protiv npr Vavrinke kad je bio u top formi. Tada je i Nolo bio sveziji i mladji pa ga je ovaj oduvao sa terena jakim udarcima. A od ove mladje ekipe nekoliko igraca bas tako igra, npr Alkaraz.Djokovic moze komotno do 40 da igra i osvaja realno.Vidi on ove godine igrao je samo 2 GS a osvojio je Wimbldon.Opet je imao dobru sezonu.Ne jede meso, zbog toga je izgubio na tjelesnoj snazi i snazi udarca,al dobio je jos vise na brzini i kondiciji,njemu je bitno da moze da trci i vraca loptice preko mreze.To mu je cilj i ishranu trending sve je prilagodio tome,zato ti kazem ide da igra do 40e
-Ja sam cijeli zivot vegan,kada sam trcao na trim stazi sa drugogima usiju me na 100 m.Al ako dzogiramo na duge staze lipsaju na 1 km a ja mogu koliko oces i dan danas cak.Nikad u zivotu nisam jeo meso.Vidjeces to i kod Djokovica uvijek slabije otvara me,dok je jeo meso kao mladji drugacije je bilo