Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta si ti pametno uradio u zivotu ?

Ne da cela planeta zna za tebe nego nesto pametno osim sto brukas nick.
Analitika kada rasclanjuje pojavu iliti analizira nesto , jel da, radi do najsitnijih detalja.
Ti nasuprot tome imas samo ugao gledanja koji se tebi dopada
i nije bas u skladu sa temom :)
aj ti lepo procitaj opet sta si napisao i nikada nemoj molim te vise da stavljas u isti kos debija baku svinju i
sportistu Novaka Djokovica.
Nadam se da rauzmes da su nedodirljive tacke po svim pitanjima.

Sa ovim postom si dokazao koliki si idolopoklonik.

Novak utice na tvoj zivot 0 procenata, a ti pises romane na njegovoj temi.

Interesantno.
Ako se obracas meni,ne pisem romane nego postove,ako je tema o njemu logicno je da cemu pisati o njemu,kao sportisti i licnosti i socijaonom fenomenu makar ja tako pisem,a vi ovdje pisete o njemu kao bozanstvu.I to sto sam rekao da on utice 0 procenata na nase zivote pa to je logicno,on je zabavljac kao i pjevaci,komicari itd.Njihov rad nije u cilju da nam koristi nego da nas zabavi ili zaglupi sve zavisi kako ko gleda,sad kako ti to gledas Care to ne znam.Napomenuo sam da pisem postove doduse duze postove.To mi je u skladu sa imenom Avatara.Sada jesi li i ti idolopoklonik Noletov to ne znam

Ako se obracas meni,ne pisem romane nego postove,ako je tema o njemu logicno je da cemu pisati o njemu,kao sportisti i licnosti i socijaonom fenomenu makar ja tako pisem,a vi ovdje pisete o njemu kao bozanstvu.I to sto sam rekao da on utice 0 procenata na nase zivote pa to je logicno,on je zabavljac kao i pjevaci,komicari itd.Njihov rad nije u cilju da nam koristi nego da nas zabavi ili zaglupi sve zavisi kako ko gleda,sad kako ti to gledas Care to ne znam.Napomenuo sam da pisem postove doduse duze postove.To mi je u skladu sa imenom Avatara.Sada jesi li i ti idolopoklonik Noletov to ne znam
Profi udarac loptice, zabavljac publike :D

takoe samo pali budaka da bude pajser :D
Kada nekome kazes da je ludak ili koristis slicne izraze.To je samo pokazatelj tvog verbalnog deficita, nedostatak razuma da vodis kvalitetan dijalog kojim bi vrsili analizu lika i djela Noleta.Sa druge strane sta ti radis,opravdavas svog Idola, pominjes Baku Praseta pa koristis njegove rijeci,koristis nebitan si itd.Kazes da sam lud ok,a jel znas da kad jedan covjek drugome kaze da je lud ili npr cudan onda mi dajes legitimno pravo da ja tebi kazem da si ogranicen.Sve sto covjek ne moze da razumije moze da kaze to je ludo ili cudno,a to je odlika ogranicenih umova,

Kada nekome kazes da je ludak ili koristis slicne izraze.To je samo pokazatelj tvog verbalnog deficita, nedostatak razuma da vodis kvalitetan dijalog kojim bi vrsili analizu lika i djela Noleta.Sa druge strane sta ti radis,opravdavas svog Idola, pominjes Baku Praseta pa koristis njegove rijeci,koristis nebitan si itd.Kazes da sam lud ok,a jel znas da kad jedan covjek drugome kaze da je lud ili npr cudan onda mi dajes legitimno pravo da ja tebi kazem da si ogranicen.Sve sto covjek ne moze da razumije moze da kaze to je ludo ili cudno,a to je odlika ogranicenih umova,
genije aj zaobidji me pravljenja mog psiho profila...radi na sebi...
tj bolje nemoj, dosta si rekao i previse... pa pa "doktore"

Ja i dalje cekam da mi Neno napise koje lazi sam pisao na ovoj temi? :D
Izgleda da ih nema...

On je idolopoklonik i kao svaki idolopoklonik nema nikakav kriticki odnos prema osobi kojoj se klanja,u njegovom slucaju je to Nole.U prevodu on je slijep covjek naravno ne u bukvalnom smislu,ne moze realno da sagleda svog Idola.Mi ovdje pisemo o Noletu jasne stvari proste,al u njegovoj glavi to su hijeroglifi,ne moze na razuman nacin da tumaci nase postove jer je zaljubljen u svog Idola,pa ga idealizuje kao sto ne bi ni svoju zenu ako je ima.Idolopoklonici su skloni da umisljaju sve,npr to ti ide ovako ,neko mrzi mog Idola,svi su ljubomorni na mog Idola,on je savrsen ili tezi savrsenstvu.Idolopoklonici razvice u sebi paranoju najgoru,sve ce biti samo nece biti osobe koje imaju zdrav kriticki odnos.Kada sve gledas kao zavjeru ili citav svijet mrzi mog Idola,svi su dusmani ljubomorni itd takav nacin gledanja to je jedan od oblika paranoje,a najgore je sto opet kazem tu nema nikakvog kritickog odnosa.

Poslednja izmena:
-Kljucno pitanje je zasto ljudi imaju potrebu da budu idolopoklonici, koji ce da obozavaju svoje Idole bez ikakvog kritickog odnosa prema njima (Idoli su njima Pele,Messi,Nole,Federer, Ronaldo, Doncic, Jokic,MMA borci)

-Uzroke njhovog obozavanja i fanatizma ,kazem fanatizam jer to nije ljubav.

Ljubav imate prema Bogu u koga vjerujete ili prema najblizima npr.

-Svaki covjek koji ne vjeruje u Boga na nebu, ili koji samo ide nominalno u crkvu radi reda a ne zivi hriscanski on takodje nema Boga u sebi.Nema ljubav prema Bogu,duhovno je siromasan.Onda takav covjek ima potrebu da trazi Boga (Idola) u obicnim ljudima to je razlog zasto se ljudi klanjaju Noletu,jer oni u njemu vide Boga kojeg nemaju u sebi,tako ljudi gledaju Maradonu mnogi ga zovu upravo tako.Nijedan covjek koji ima Boga u sebi i istinski vjeruje nece praviti lazne idole i klanjati se polupismenim sportstima kojima je duhovnost zero.Ej Idoli su im primitivni likovi.Noletove mudrosti kada je jednom dobio poen to se svi sjecaju rekao je Mareju citiram njegove lijepe rijeci ,,Jaci si ku.ac bre''.Kao Narod dphvatili smo dno,i takvu gluperdu koja nije ni skolu ucila porede sa jednim Teslom

Poslednja izmena:
On je idolopoklonik i kao svaki idolopoklonik nema nikakav kriticki odnos prema osobi kojoj se klanja,u njegovom slucaju je to Nole.U prevodu on je slijep covjek naravno ne u bukvalnom smislu,ne moze realno da sagleda svog Idola.Mi ovdje pisemo o Noletu jasne stvari proste,al u njegovoj glavi to su hijeroglifi,ne moze na razuman nacin da tumaci nase postove jer je zaljubljen u svog Idola,pa ga idealizuje kao sto ne bi ni svoju zenu ako je ima.Idolopoklonici su skloni da umisljaju sve,npr to ti ide ovako ,neko mrzi mog Idola,svi su ljubomorni na mog Idola,on je savrsen ili tezi savrsenstvu.Idolopoklonici razvice u sebi paranoju najgoru,sve ce biti samo nece biti osobe koje imaju zdrav kriticki odnos.Kada sve gledas kao zavjeru ili citav svijet mrzi mog Idola,svi su dusmani ljubomorni itd takav nacin gledanja to je jedan od oblika paranoje,a najgore je sto opet kazem tu nema nikakvog kritickog odnosa.
Prilicno precizna analiza, kolega :ok: Dodao bih samo da je zabrinjavajuce velik broj ljudi u Srbiji u takvom stanju.

Poslednja izmena od moderatora:
Prilicno precizna analiza, kolega :ok: Dodao bih samo da je zabrinjavajuce velik broj ljudi u Srbiji u takvom stanju. Nesto kao kolektivna bolest.

Jednom sam bio na jednoj temi pomenuo Mesija i Ronalda dao realnu analizu slicno kao ovo o Noletu.Pazi lik idolopoklonik Ronaldov prijetio mi ''kad te nadjem prebicu te,ko si ti da pricas nesto o Ronaldu'' to su mu rijeci bile ,ej dokle ide taj fanatizam,pazi lik fanatik,ko da zivimo u srednjem vijeku.To ti je ekstreman primjer idolopoklonika.Ej Ronaldo gluperda teske,primitivac al svi oni imaju takve ekstremne pratioce, mislis da ovi ostali sportisti nemaju.Bas Tuga.Srednji vijek

Hejteri ga stvarno mrze.

I ne samo njega nego citavu njegovu porodicu do 3 kolena.

Ili mislis da je, na primer, Mackoni iz ljubavi napisao 2000 poruka na Novakovoj temi. A svaki post je pljuvanje i vredjanje.

Naravno da ih pokrece mrznja, zavist i sve najgore.

Ako ti neko znaci 0 procenata, onda ces biti ravnodusan i bas te briga sta taj radi.

Evo na primer ja imam 0 postova na temi o Nadalu i Federeru.

Ali ako neko dodje ovde i napise 2000 prostackih i pljuvackih postova.

Pa nemoj da se lazemo da je on fin, kulturan i gospodin.

Nije, nego je obican hejter iz blata, koji mrzi Novaka zbog svojih psihickih problema, nedostataka i ljubomore.

Hejteri ga stvarno mrze.

I ne samo njega nego citavu njegovu porodicu do 3 kolena.

Ili mislis da je, na primer, Mackoni iz ljubavi napisao 2000 poruka na Novakovoj temi. A svaki post je pljuvanje i vredjanje.

Naravno da ih pokrece mrznja, zavist i sve najgore.

Ako ti neko znaci 0 procenata, onda ces biti ravnodusan i bas te briga sta taj radi.

Evo na primer ja imam 0 postova na temi o Nadalu i Federeru.

Ali ako neko dodje ovde i napise 2000 prostackih i pljuvackih postova.

Pa nemoj da se lazemo da je on fin, kulturan i gospodin.

Nije, nego je obican hejter iz blata, koji mrzi Novaka zbog svojih psihickih problema, nedostataka i ljubomore.

Klasican stav djeteta od 5 godina.A kad odrasla osoba pise takav post to je klasican primjer idolopoklonstva i paranoje.Imati kriticki odnos prema nekom i razobliciti mit koji postoji o idolu Noletu nije isto sto i mrzjeti nekoga.Al svi vi idolopoklonici imate istu pricu i ogranicen vokabular.Djokovic ima sposobnost i vjestinu da bude najveci teniser ikada,sve van toga i van tenisa,Djokovic je obicna gluperda i mediokritet kao i Nadal,Federer.Porede tu gluperdu sa Teslom,narod zaludjeni.Mozda i Nadala porede Spanci sa Migel de Servantesom,onu gluperdu

Klasican stav djeteta od 5 godina.A kad odrasla osoba pise takav to je klasican primjer idolopoklonstva i paranoje.Imati kriticki odnos prema nekom i razobliciti mit koji postoji o idolu Noletu nije isto sto i mrzjeti nekoga.Al svi vi idolopoklonici imate istu pricu i ogranicen vokabular.
Razoblicuje mit sa 2000 postova. Alo. Zemlja zove.

A sto udara na porodicu i decu. Sta su mu oni krivi.

Jasno je o cemu se tu radi.

Ti si nov ovde i vidi se da nemas pojma o cemu pises, a za pocetak bi bar mogao da se uzdrzis od vredjanja drugih clanova ,a verujem i da ce moderacija da radi svoj posao.

Razoblicuje mit sa 2000 postova. Alo. Zemlja zove.

A sto udara na porodicu i decu. Sta su mu oni krivi.

Jasno je o cemu se tu radi.

Ti si nov ovde i vidi se da nemas pojma o cemu pises, a za pocetak bi bar mogao da se uzdrzis od vredjanja drugih clanova ,a verujem i da ce moderacija da radi svoj posao.

Idolopoklonik- nije uvreda.I kakav si ti to Car a klanjas se idolu.To carevi ne rade

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back