Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako niste znali. mada sumnjam.. sport se gleda zbog onih najboljih, koji svojim briljantnim igrama i partijama daju sportu najbolje što se može gledati i uživati u njemu.
NIko nikome ne brani niti osporava da gleda koga hoće, i kada hoće.. sve je dostupno, ko šta voli neka izvoli.. :mrgreen:
Svakako da se mečevi izmedju najboljih najviše gledaju i najviše se od njih očekuje.. sve drugo i drugačije baš i nema neke veze sa sportom i fer igrom jer bi to bilo samo osporavanje (da ne napišem nešto drugo) onih koji svojim rezultatima dokazuju zašto su u vrhu.

Nole priznao šta ga trenutno najviše muči: Još se nisam oporavio od Australije!​

Prvi reket sveta svestan je da mu nedostatak mečeva stvara problem oko forme
Novak Đoković ubrzano se sprema za predstojeći Masters u Madridu, a njegov prvi meč u prestonici Španije očekuje se u utorak.

nole.jpg

Prvi reket sveta je otkrio da još nije u najboljoj formi, i da se još nije fizički i mentalno oporavio zbog svega ono što mu se dogodilo u Australiji.

- Tačno je, izazov postoji, pre svega sa emotivne i mentalne strane. Nikada nešto slično nisam doživeo, kao na startu sezone, tako da nisam znao kako će sve to na mene uticati. Utiče i dalje, ali moram sa tim da se nosim. Možda nije tako snažno kao što je bilo u prvih nekoliko meseci. Što više vremena provodim na terenu i što više igram, to se komfornije osećam - kazao je Đoković.

Prvog reketa sveta ipak ističe da se situacija poboljšava i da će u narednom periodu biti redovan učesnik svih velikih turnira.
- Srećan sam što sada mogu jasnije da planiram turnire i mesta na koja mogu da odem i gde mogu da igram. Kada je šljaka u pitanju, to je Rolan Garos. Posle toga London i Vimbldon. Zadovoljan sam zbog toga što znam gde mogu da igram u narednom periodu. Nadam se da ću biti na visokom nivou, posebno na grend slemovima - zaključio je Đoković.

24sedam

Ako niste znali. mada sumnjam.. sport se gleda zbog onih najboljih, koji svojim briljantnim igrama i partijama daju sportu najbolje što se može gledati i uživati u njemu.
NIko nikome ne brani niti osporava da gleda koga hoće, i kada hoće.. sve je dostupno, ko šta voli neka izvoli.. :mrgreen:
Svakako da se mečevi izmedju najboljih najviše gledaju i najviše se od njih očekuje.. sve drugo i drugačije baš i nema neke veze sa sportom i fer igrom jer bi to bilo samo osporavanje (da ne napišem nešto drugo) onih koji svojim rezultatima dokazuju zašto su u vrhu.

Ajde pročitaj šta si napisao, pa onda uradi šta treba... :dash:

Ajde pročitaj šta si napisao, pa onda uradi šta treba... :dash:

Treba se sa pažnjom i odredjenim "razumijevanjem" ophoditi prema onima koji nipodaštavaju i omalovažavaju nečiji uspjeh, talenat i urodjeni sportski duh.
Godine učenja, vježbanja, treniranja sa mnogo truda, odricanja i prolivenog znoja nisu za potcjenjivanje bilo kog sportiste, bez obzira na njegov uspjeh..

Zato ako nekome nije jasno da i pored svega pokušava da nametne "svoje poglede", sport teži vrhunskim rezultatima, rekordima kao i fer-plej igri, a to je ono što kao magnet privlači publiku ili gledaoce kraj malih ekrana. Od takmičarskog duha "važno je učestvovati" pa sve do vrhunskih šampiona, sve to čini sport a ono što ih dijeli su rezultati, uspjesi, rekordi..

Ako nekima i dalje nije jasno šta sam htio da kažem, može i ovako.. NIko ne može osporiti da je Federer najomiljeniji teniser sa najvećom podrškom publike, niko ne može Nadalu osporiti da je najbolji teniser na šljaci, ali niko ne može osporiti da je Djoković teniser sa najviše trofeja, rekorder po broju nedelja na vrhu atp liste ali i teniser kome mnogi zavide (iz samo njima znanih razloga) i prema kome se primjenjuju dvostruki standardi.. primjer AOpen, prije AO..

Već sam pisao šta Švajcarci sada rade..traže da se Novak suspenzuje a zbog čega - zbog teške laži Novakovog opsesivnog mrzitelja svima znanog po tome američkog "teniskog novinara", a koji je i povukao tu izjavu zbog brojnih prozivki.

Zato svi oni kojima je sport u srcu i koji uvažavaju prave sportiste, njihov trud i rezultate, ne mogu a da ne vide nečiju pristrasnost pa i otvorenu mržnju samo iz razloga što je njihov ljubimac izgubio tj (što je bolji pobijedio) .. svakako da je svakom navijaču teško kada njegovi ljubimci gube ali sve je to samo igra i sport, koji u normalnom shvatanju i životu treba da donese uzajamno poštovanje i uvažavanje.

Nole danas brani prvo mjesto..
Najbolji teniser sveta u utorak će igrati protiv starog znanca Gaela Monfisa kojeg je dobijao u svih 17 međusobnih mečeva.

Duel srpskog i francuskog asa je treći po redu na glavnom terenu “Manuel Santana” i neće početi pre 16 časova.

Program otvaraju u podne pobednik Serbia opena Andrej Rubljov i Britanac Džek Drejper, nastavljaju Darija Kasatakina i Sara Soribes Tormo, a onda će publika u prestonici Španije pozdraviti Đokovića i Monfisa.

Srbin će protiv Monfisa igrati za plasman u treće kolo i očuvanje prvog mesta na ATP listi, s obzirom na to da bi porazom omogućio Danilu Medvedevu da ga bez borbe prestigne na ATP listi.

prenosi SD

Treba se sa pažnjom i odredjenim "razumijevanjem" ophoditi prema onima koji nipodaštavaju i omalovažavaju nečiji uspjeh, talenat i urodjeni sportski duh.
Godine učenja, vježbanja, treniranja sa mnogo truda, odricanja i prolivenog znoja nisu za potcjenjivanje bilo kog sportiste, bez obzira na njegov uspjeh..

Zato ako nekome nije jasno da i pored svega pokušava da nametne "svoje poglede", sport teži vrhunskim rezultatima, rekordima kao i fer-plej igri, a to je ono što kao magnet privlači publiku ili gledaoce kraj malih ekrana. Od takmičarskog duha "važno je učestvovati" pa sve do vrhunskih šampiona, sve to čini sport a ono što ih dijeli su rezultati, uspjesi, rekordi..

Ako nekima i dalje nije jasno šta sam htio da kažem, može i ovako.. NIko ne može osporiti da je Federer najomiljeniji teniser sa najvećom podrškom publike, niko ne može Nadalu osporiti da je najbolji teniser na šljaci, ali niko ne može osporiti da je Djoković teniser sa najviše trofeja, rekorder po broju nedelja na vrhu atp liste ali i teniser kome mnogi zavide (iz samo njima znanih razloga) i prema kome se primjenjuju dvostruki standardi.. primjer AOpen, prije AO..

Već sam pisao šta Švajcarci sada rade..traže da se Novak suspenzuje a zbog čega - zbog teške laži Novakovog opsesivnog mrzitelja svima znanog po tome američkog "teniskog novinara", a koji je i povukao tu izjavu zbog brojnih prozivki.

Zato svi oni kojima je sport u srcu i koji uvažavaju prave sportiste, njihov trud i rezultate, ne mogu a da ne vide nečiju pristrasnost pa i otvorenu mržnju samo iz razloga što je njihov ljubimac izgubio tj (što je bolji pobijedio) .. svakako da je svakom navijaču teško kada njegovi ljubimci gube ali sve je to samo igra i sport, koji u normalnom shvatanju i životu treba da donese uzajamno poštovanje i uvažavanje.

Poštedi nas "Kalimero" žalopojki, uopšte nisam mislila na prvi deo tvog posta, ponavljate se za sto medalja.

Mislila sam na ovo

Znači, po tebi postoji samo vrhunski sport, sve ostalo nema veze sa sportom i fer igrom????
A kako se došlo do vrhunskog? Pa tako što te nije bilo na listi, pa si bio 500-ti, pa 400 itd...
I zašto ti ponižavaš sve one koji nemaju mogućnosti da imaju svoj tim pa ni da putuju na sva takmičenja?
Da ne treba da pokušavaju jer gledaoci vole samo najbolje?

I šta onda da kažemo kad 150-ti igrač izbaci prvog u prvoj rundi? Posrećilo mu se?
Ovo što si napisao je običan nonsens.

Koliko je sportista koji se takmiče samo u svojim nekim nižim ligama, pa po tebi za njih niko ne navija i ne treba ih gledati jer nisu najbolji? Recimo tim iz Babušnice igra sa Izvorom, pa oba sela će napuniti livade oko stadiona da ih gledaju, jer su oni njihovi junaci a ne Maradona ili Ronaldo.

Koliko je dece atletičara koji treniraju od malih nogu, prvog razreda, idu na takmičenja, osvajaju medalje, ali nikoga za to nije
briga, državu ne zanimaju deca atletičari, ali će ta deca na osnovu svojih rezultata lako dobiti sportske stipendije u SAD.
Pa kad počnu da osvajaju medalje, onda će se hvaliti da su to "naša deca", aha, naša deca za koju nisu imali ni jednu bednu stipendiju da odvoje.

Da ne pričam o veteranima, oni sami moraju da pronalaze sponzore, a ako ih ne nađu, sami da finansiraju putovanja na Balkanijadu, Evropsko i Svetsko prvenstvo.

Poštedi nas "Kalimero" žalopojki, uopšte nisam mislila na prvi deo tvog posta, ponavljate se za sto medalja.
Mislila sam na ovo

Znači, po tebi postoji samo vrhunski sport, sve ostalo nema veze sa sportom i fer igrom????
..

"Kalimero", i žalopojke nisu deo sporta a sport podrazumijeva fer i korektnu igru.

"Znači, po tebi postoji samo vrhunski sport, sve ostalo nema veze sa sportom i fer igrom????"

"Sve ostalo" podrazumijeva zlobu, zavist, laži i podmetanja jednom od najboljih tenisera svijeta.. sve drugačije shvaćeno kao sada - nije do mene. Molim da pažljivo i sa razumijevanjem čitaš moje poruke. Toliko o tome.

Svakako da su najveći na "udaru", njihove igre, privatan život, kao i izjave koje daju su pod velikom lupom javnosti.
Svi mi smo manje-više (po)malo pristrasni kad su u pitanju naši igrači, kao što je u ovom slučaju Novak.. tako je i u Španiji, Švajcarskoj, Rusiji, Americi.. navijači ponekad pretjeraju, ali oni iskonski ljubitelji sporta će uvijek sa uživanjem pratiti najbolje i najuzbudljivije duele, bez obzira odakle je koji sportista.

Mislila sam na ovo

A kako se došlo do vrhunskog? Pa tako što te nije bilo na listi, pa si bio 500-ti, pa 400 itd...
I zašto ti ponižavaš sve one koji nemaju mogućnosti da imaju svoj tim pa ni da putuju na sva takmičenja?
Da ne treba da pokušavaju jer gledaoci vole samo najbolje?

I šta onda da kažemo kad 150-ti igrač izbaci prvog u prvoj rundi? Posrećilo mu se?
Ovo što si napisao je običan nonsens.

Koliko je sportista koji se takmiče samo u svojim nekim nižim ligama, pa po tebi za njih niko ne navija i ne treba ih gledati jer nisu najbolji? Recimo tim iz Babušnice igra sa Izvorom, pa oba sela će napuniti livade oko stadiona da ih gledaju, jer su oni njihovi junaci a ne Maradona ili Ronaldo.

Koliko je dece atletičara koji treniraju od malih nogu, prvog razreda, idu na takmičenja, osvajaju medalje, ali nikoga za to nije
briga, državu ne zanimaju deca atletičari, ali će ta deca na osnovu svojih rezultata lako dobiti sportske stipendije u SAD.
Pa kad počnu da osvajaju medalje, onda će se hvaliti da su to "naša deca", aha, naša deca za koju nisu imali ni jednu bednu stipendiju da odvoje.

Da ne pričam o veteranima, oni sami moraju da pronalaze sponzore, a ako ih ne nađu, sami da finansiraju putovanja na Balkanijadu, Evropsko i Svetsko prvenstvo.
Sve si napisala tacno 100 odsto.
Ali si i 100 odsto promashila temu.

Ovde je rec iskljucivo o Novaku Djokovicu, odnosu medija prema njemu, i njegovim rezultatima.
Uopste nije bitno ko je od nas ciji navijac...ja prvi nisam, jer mi je na poslu pojeo tonu zhivaca...
Odnos prema njemu NIJE FER, istina ima ih joss, ali TEMA NIJE O NJIMA...
a jos manje o Babusnici, veteranima ili skolskom sportu.

Đoković RAZBIO Monfisa i ušao u ISTORIJU​

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trijumfalno je počeo svoj pohod na Mastersu u Madridu, pošto je u drugom kolu bio bolji od Francuza Gaela Monfisa 6:3, 6:2.
Pored obezbeđenog plasmana u treće kolo, ovaj meč će ostati upamćem po tome što je Srbin 18. put savladao Francuza, što je rekord u broju trijumfa nad jednim teniserom, a da se ne doživi poraz.

Pored toga, Novak je odbranio prvo mesto na ATP listi koje je mogao da izgubi od ponedeljka, u slučaju da je izgubio.
Sledeći Đokovićev protivnik je bolji iz duela Šapovalov - Marej.

SD

"Kalimero", i žalopojke nisu deo sporta a sport podrazumijeva fer i korektnu igru.

"Znači, po tebi postoji samo vrhunski sport, sve ostalo nema veze sa sportom i fer igrom????"

"Sve ostalo" podrazumijeva zlobu, zavist, laži i podmetanja jednom od najboljih tenisera svijeta.. sve drugačije shvaćeno kao sada - nije do mene. Molim da pažljivo i sa razumijevanjem čitaš moje poruke. Toliko o tome.

Svakako da su najveći na "udaru", njihove igre, privatan život, kao i izjave koje daju su pod velikom lupom javnosti.
Svi mi smo manje-više (po)malo pristrasni kad su u pitanju naši igrači, kao što je u ovom slučaju Novak.. tako je i u Španiji, Švajcarskoj, Rusiji, Americi.. navijači ponekad pretjeraju, ali oni iskonski ljubitelji sporta će uvijek sa uživanjem pratiti najbolje i najuzbudljivije duele, bez obzira odakle je koji sportista.

Aha, i opet žalopojke...

Ovde je rec iskljucivo o Novaku Djokovicu, odnosu medija prema njemu, i njegovim rezultatima.
Uopste nije bitno ko je od nas ciji navijac...ja prvi nisam, jer mi je na poslu pojeo tonu zhivaca...

Da, ja ne smem da pričam o ostalim sportovima, a na prethodnoj strani kad si pričao o žrebu ti smeš,
ti smeš da pominješ SP u fudbalu i Brazil, Japan i ostalo...iako je ovo tema samo o Novaku!
Dogovori se malo sa sobom.

Ko si ti da odredjujes da li neko pise o temi ili ne?
Pretendujes na mesto moderatora?

Ја још нисам овде прочитао НИЈЕДАН аргумент против Ђоковића.
Само пристрасне и паушалне оцене...
Али, овде то и не очекујем...

Pa ko je ovde uopšte pisao protiv Đokovića, pišemo o njegovim fanovima, njihovom ponašanju i večitom
nezadovoljstvu žrebom!!!

Pa ko je ovde uopšte pisao protiv Đokovića, pišemo o njegovim fanovima, njihovom ponašanju i večitom
nezadovoljstvu žrebom!!!
Evo svaki Mackonijev post je protiv Djokovica . :D

Od 1000 postova nema nijedan pozitivan o Novaku.

Sta ima da se pise o Novakovim fanovima, nisu fanovi tema.

Ako hejteri mogu da vecito budu nezadovoljni Novakom najvecim teniserom svih vremena iz nekih samo njima znanih razloga, onda valjda mogu i normalni ili kako ih ti zoves fanovi da budu nezadovoljni zrebom. :D

Poslednja izmena od moderatora:
Evo svaki Mackonijev post je protiv Djokovica i to protiv svih Djokovica i Novaka i brace i caleta i keve i strikana i zene... :D

Od 1000 postova nema nijedan pozitivan o Novaku.

Sta ima da se pise o Novakovim fanovima, nisu fanovi tema.

Ako hejteri mogu da vecito budu nezadovoljni Novakom najvecim teniserom svih vremena iz nekih samo njima znanih razloga, onda valjda mogu i normalni ili kako ih ti zoves fanovi da budu nezadovoljni zrebom. :D

Ja sam mislila na ovu diskusiju.
I tebi sam se bila obratila kad si ponovo kukao zbog žreba, je l' tako?
I uvek kukaš, nema veze koliko je žreb lak ili ne, i dovoljno je da jedan od vas počne da bi ostali nastavili.

Ja sam mislila na ovu diskusiju.
I tebi sam se bila obratila kad si ponovo kukao zbog žreba, je l' tako?
I uvek kukaš, nema veze koliko je žreb lak ili ne, i dovoljno je da jedan od vas počne da bi ostali nastavili.
Pa je l' ovo lak zreb. Koliko smo rekli 45-46 GS-ova u jednom delu zreba u drugom 1. To je zreb van pameti.

I to je kao neki pokazatelj???

Koliko GS je imao u Beogradu?

Sto pitas?

Sto je izgubio finale nakon sto nije igrao 6 meseci, od top 10 igraca koji je imao bolji zreb.

Rubljov je igrao protiv 2 leva kvalifikanta i samo jednog nosioca 6tog do finala. Proveo 3 puta manje vremena na terenu nego Novak.

A No1e protiv 2 nosioca 3 i 7, nijednog kvalifikanta. I jos su plus ovi nasi igrali kao da im zivot zavisi od toga.

Nisam gledao danas tenis, ali kazu na portalima da je Miomir igrao 2 puta bolje protiv Novaka nego protiv Nadala. Svi su popizdeli zbog takvog ponasanja.

Taj zreb je na kraju pokvario finale, Novak nije mogao da igra 3. set. A Rubljov svez.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back