Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
A ni Andy nije mnogo bolji...skoro u glavu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidi se na kog se dere.Prepao ga je u svakom slucaju. Mislim da se kasnije i izvinio...
Evo na ovom snimku se bas dere na skupljace. Kako to komentarises?
Dobro sam pretpostavio da ces okriviti skupljace loptica za njegovo histerisanje. Na ovom poslednjem videu kazes da se ne vidi na koga se dere? Od koga drugog moze da trazi loptice, od kamermana?Ne vidi se na kog se dere.
Vise je frustriran, nego sto ce da bije nekog.
A je l' vidis ti koji je to mec. Sa Andersonom na Vimbldonu 2015-te. Kad je No1e istamburao sve sa 3:0, Rodzera dobio u finalu sa 3:1, a ovde je gubio od Andersona 2:0 u setovima i to oba seta izgubio u tb-u i onda uspeo da preokrene mec. Ovo je peti set 3:2 za Andersona i 30:30. Ako je to bio ball boy, verovatno mu je No1e trazio lopticu da servira sto brze. A mali ga zayebava, navija za sta je ovaj juzno afrikanac, takoreci domaci igrac. To ti je kao u fudbalu, juris da das gol u gostima, a klinac ti ne da loptu ili baci 5 metara iza.
Novak je odigrao 1000 ili koliko vec meceva. I koliko neizvesnih meceva i tamo negde se nasao jedan slucaj gde je izgubio zivce.
I sad se to izvlaci iz konteksta, predstavlja kao redovna pojava i takve stvari.
Rodzer je pogodio klinca pa mu se podsmevao, Serena htela da bije sudiju. A samo No1e je bad guy.
Na US openu i Majamiju nisu deca.Sto vice na svoju ekipu,mislim da sigurno ima razloga.Mozda je to i dogovorkada ne ide da se izduva.Sto se tice lomljenja reketa,pretis li ti tenis,jesi li video koliko igraca lomi rekete,pa i sam Federer je zamahivao vise puta,ali je uspeo da se izkontrolise,ali on je Svajcarac,a Nole Srbin.Doduse sada na vecini terena ne sme da se baca reket.Pogotovo na Vimbldonu.E sa ovim napisanim se apsolutno ne slazem.
Cesto besno reaguje nakon sopstvenih gresaka ili kad izgubi neki vazan poen. Onda psuje svoju ekipu ili lomi rekete. Ponekad se izdire na skupljace loptica sto mene licno najvise nervira, jer su deca u pitanju.
Izvini se ti nao ovom snimku se ne desava nista.Ocekujem i izvinjenje posto si me optuzio da IZMISLJAM gluposti.
Ako su stariji tinejdzeri, onda je sasim OK da se igraci izdiru na njih i da trzaju svoje smrdljive peskire koje im ti tinejdzeri donose?Na US openu i Majamiju nisu deca.Sto vice na svoju ekipu,mislim da sigurno ima razloga.Mozda je to i dogovorkada ne ide da se izduva.Sto se tice lomljenja reketa,pretis li ti tenis,jesi li video koliko igraca lomi rekete,pa i sam Federer je zamahivao vise puta,ali je uspeo da se izkontrolise,ali on je Svajcarac,a Nole Srbin.Doduse sada na vecini terena ne sme da se baca reket.Pogotovo na Vimbldonu.
Promeni dioptriju.Izvini se ti nao ovom snimku se ne desava nista.
Ne treba mi dioptrija snimak ne radi.Sto se tice lomljenja reketa,pa neka je i prvi na spisku,pa sta.Njegov je,moze mu se.Vise sakupljaci loptica ne preuzimaju peskire,pa i dok jesu,mora da shvate da moraju brze da dodaju loptice i dok su uzimali ranije peskire,treba da budu spreni da ih preuzmu.To im je posao.Gledao sam Federera kako lomi reket,ali sam hteo da te malo isprovocira da vidim sta ces reci.Reketi su lomljeni od kako postoji tenis.Promeni dioptriju.
Znas da mnogi profi sportisti imaju licnog psihijatra koji im pomazu da kontrolisu stres i izlive besa. Mozda bi Nole mogao da angazuje jednog. I meni ode ponekad ventil, ali nisam javna licnost pa ne ostavljam losu sliku o sebi.Pazicemo odsad.Imas svo pravo da pises tako o Novaku,ali i ja imam pravo da ga branim,jer je stvarno dobar sportista,a i covek.Ponekad mu ode ventil,kao i meni,sta da radimo.Ujedem se za jezik,ali vise puta kasno.
Novak je narodni covek.Огласио се Ноле око протеста и Рио Тинта
https://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-protesti-srbija/
Bavi se politikom kada njemu to treba / "apolitican" je kada ga narod ne zanima (radi jedno prica drugo zavisi sta kada treba).https://sport.blic.rs/brazil-oi/osm...jokovic-nole-i-slike-za-pamcenje-foto/4vnmkw0
Evo ima sliku i sa Djidom.
Kako to promovise hrvatsku i crnu goru.Bavi se politikom kada njemu to treba / "apolitican" je kada ga narod ne zanima (radi jedno prica drugo zavisi sta kada treba).
Sa jedne strane promovise Hrvatsku (hrvat po majci oni tako smatraju) sa druge Crnu Goru (crnogorac / srbin po ocu nije rekao sta je) sa trece podrzava "bosnjake" (ide u piramide promovise to).
Srbi mozda nisu njegov narod / mozda ne razumemo ni sta je ni ko je on dok prica kako "svoju zemlju" .
Mozda radi samo da ima sto vise para te sve sto mu donosi lepu sliku o njemu da bi imao sto vise para moze .
Ne brojim nista nego on sve iz tih drzava koji mu veruju iskoriscava da mu idu pare na racun.Kako to promovise hrvatsku i crnu goru.
Je l' zabranjeno ici na piramide. No1e je bio dva puta bar koliko znamo.
Imas Srdjana Jovanovica voditelja mentalnog razgibavanja na Novoj koji je bio 5-6 puta. Znaci nema dileme da je cisti srbin posto ti volis da prebrojavas krvna zrnca.
Cak je poslednji put uradio i intervju sa Osmanagicem.
Sto ne bi i No1e isao onda.
Ти си пријатељу побркао нештоNe brojim nista nego on sve iz tih drzava koji mu veruju iskoriscava da mu idu pare na racun.
Ako promovise jugoslovenski duh ne promovise Srbiju vec stavlja od svih naivnih pare u svoj dzep (slika u javnosti pomocu koje se dobijaju sponzori) /koja je onda "njegova zemlja koju" ?
Zasto laze da je "apolitican" kada se radi o Srbiji / dok se bavi politikom kada mu treba ?