Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.759
Nisu jer su nebitni,bez noleta nece ni biti tenisa, niko to vise nece gledati,propo sport xoxo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mislis da su ne bitni,za koga ce maconi navijati ako se legenda Novak kojim slucajem pojavi?Nisu jer su nebitni,bez noleta nece ni biti tenisa, niko to vise nece gledati,propo sport xoxo
Istina, tenis je propao onih godinu i po dok je Nolo bio u kanaluNisu jer su nebitni,bez noleta nece ni biti tenisa, niko to vise nece gledati,propo sport xoxo
Ako me zbog njega znaju, bolje da me ni ne znaju odakle sam...Ee srbine da ti nije njega ne bi niko znao odakle si
Neeeeeee, moj zivot vise nema smisla....Teo ne hteo nisi postojo pre njega xoxo
Da budem iskren, meni je paznju privukla fudbalerka ispod clanka...Чланак на ”Србија данас” порталу о могућем начину да Новак игра у Аустралији:
https://www.srbijadanas.com/sport/t...n-da-se-ne-zna-da-li-je-vakcinisan-2021-11-27
Da li je ovo sarkazam?Sta reci o Noletu,sta nije receno.Veliki covem,veliki sportista,veliki um.Sve najbolje u jednom coveku sto je moguce i sto postoji.Toliko pozitivne energije sija iz njega.
Da li ti mrzis Novaka Djokovica?Da li je ovo sarkazam?
Apsolutno ne.Da li ti mrzis Novaka Djokovica?
Ako ti ne navijas za njega,zasto mislis da neko drugi pise sarkasticno o njemu.Napisao sam tacno sta mislim o njemu,a mogu napisati i o njegovim nenavijacima.Apsolutno ne.
Samo ne navijam za njega. To je velika razlika.
Isto tako ne navijam za Lebrona Jamesa, jer mi jednostavno nije simpatican i suvise je isforsiran. Ne znaci da ga mrzim zbog toga.
OK, moja greska je sto sam mislio da si sarkastican.Ako ti ne navijas za njega,zasto mislis da neko drugi pise sarkasticno o njemu.Napisao sam tacno sta mislim o njemu,a mogu napisati i o njegovim nenavijacima.
To znamo odavno.Neeeeeee, moj zivot vise nema smisla....
Nije dobro![]()
Da je bas pristojan uvek,nije,ali je uvek izazvan,a nas balkanski mentalitet je takav,da moramo da uzvratimo.OK, moja greska je sto sam mislio da si sarkastican.
Mogao si i da napises da je najpristojniji teniser na terenu, to bi vec bilo sumnjivije![]()
Ne znam sta ce biti...To znamo odavno.![]()
E sa ovim napisanim se apsolutno ne slazem.Da je bas pristojan uvek,nije,ali je uvek izazvan,a nas balkanski mentalitet je takav,da moramo da uzvratimo.
Cudno kako tako posvecen fan ne zna za ove detalje?Kad se to izdirao na skupljace loptica. Gde to nadje.
A negde i nisu deca. Na primer Madrid.
Prepao ga je u svakom slucaju. Mislim da se kasnije i izvinio...Jasno se vidi da ne vice na klinca. Nego na tribine. Tako da nemoj da izmisljas gluposti.