Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Predali meč za bronzu. 100% zbog njega. Uskratio šansu devojci. Bar da su probali. Zamisli da gigant kao Kina ima predstavnika koji hoće da preda meč? Eeeeeej, to je tako ponižavajuće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previše drami ponekad. Ali evo izjavio je da je nakon ovakvih poraza uvijek izlazio jači. Nadam se da neće potonuti u preostalom dijelu sezone, mada je bilo za očekivati da padne fizički nakon tri osvojena GS u svega nekoliko mjeseci. Na Vimbldonu se vidjelo da nije u top formi .Meni je najgore, kad on krene da se ponasa pozitivno i na kraju dozivi peh kakav dozivi i ta pozitiva sva padne u vodu, kao da je nikad nije ni bilo
Nece valjda, ali previse mu je i ovo bilo. Zacudila sam se kad sam videla na OI da je i u dublu bio, previse je natovario stvari sam sebi.Previše drami ponekad. Ali evo izjavio je da je nakon ovakvih poraza uvijek izlazio jači. Nadam se da neće potonuti u preostalom dijelu sezone, mada je bilo za očekivati da padne fizički nakon tri osvojena GS u svega nekoliko mjeseci. Na Vimbldonu se vidjelo da nije u top formi .
Njega cene i vole ljudi. Ne možeš ti to da shvatiš.Da smo normalna zemlja, on bi dobio zabranu da se više ne takmiči na Olimpijadi i da predstavlja našu zemlju. Ta rečenica "Umoran sam". Stvarno? Ma ima da ćopaš i da izađeš tamo na teren kad predstavljaš Srbiju. Ne razumem kako ljudi njega mogu da cene i vole.
zbog nje mi je krivo , nju je zeznuo , ona je pre neki dan vec videla sebe sa medaljomBaszbog devojke koja je zelela da osvoji
/ opet da nije bio on da li bi dosli do toga.
Prica za juce je da bi sa bilo kojim drugim igracem osvojila / pobedila dok eto bio je on te nije.
Djole simp.Njega cene i vole normalni ljudi. Ne možeš ti to da shvatiš.
Istozbog nje mi je krivo , nju je zeznuo , ona je pre neki dan vec videla sebe sa medaljom
inace nije ni trebao da ide , neozbiljno se ponasa i gubi fokus , sad treba da zacementira svoju poziciju najboljeg ikada
ne da se ponasa kao dzoker
igra samo za sebe i svoju ........ porodicu i hrvatskog trenera, pritom izigrava ...... i ........ na svakom koraku brukajući i blamirajući srbiju, izgara da ga zavole na zapadu dok su mu srbi bantu crnci, nedostojni "njegovog veličanstva"Obični ljudi ne mogu da shvate kroz kakav rolerkoster emocija prolazi neko poput Novaka.
Postavljaš rekorde, ostvaruješ životne snove, svi ti se dive, svi hoće da se slikaju s tobom. Vojvotkinja od Kenta hoće da priča s tobom.
Sutra izgubiš od nekog ko je osvojio jedan ili nijedan masters 1000 u čitavoj karijeri, odmarao čovek veći deo sezone. Ljudi počnu da te pljuju.
Većina tih koji pljuju nikada neće da prođe ni kroz šta slično onome kroz šta Novak prolazi svakih par meseci.
Sudbina velikih ljudi jeste da ih mali danas kuju u zvezde a sutra bacaju drvlje i kamenje na njih. Tužna realnost.
igra samo za sebe i svoju ....... porodicu i hrvatskog trenera, pritom izigrava ...... i ...... na svakom koraku brukajući i blamirajući srbiju, izgara da ga zavole na zapadu dok su mu srbi bantu crnci, nedostojni "njegovog veličanstva"
toliko
ja sam se veselio kad je danilović zakucao preko sabonisa ili kad je milanović pocepao mrežu amerima u poslednjoj sekundi.Čovek zbog kog je pun stadion Francuza u sred Pariza dvaput slušao srpsku himnu + ko zna koliko ljudi širom sveta, koji je Srbiji doneo Dejvis kup, ATP kup i dve olimpijske bronze. Sve to Srbija ne bi videla da nije bilo njega... čovek zbog kog ko zna koliko ljudi širom sveta izgovara srpske reči... zauzvrat, Srbija njemu nije dala ništa. Pre njega, Srbi se veselili uz priče kako je Brenin Boba jeo sendvič u meču sa Mekinroom.
Šta da ti kažem, poješće te zloba.
Ma daj, pitao puno stranaca je l' znaju ko je svetski broj 1 u tenisu, nikad čuli za n.đ.ja sam se veselio kad je danilović zakucao preko sabonisa ili kad je milanović pocepao mrežu amerima u poslednjoj sekundi, ali šta vredi pričati nolo botu o milanoviću kad on ne zna ni ko je to
tenis je sporedan sport a nđ nebitan sportista u svetskim okvirima iako dobro igra prebacivke preko mrežice
Vidi se da dobro poznajes sport.ja sam se veselio kad je danilović zakucao preko sabonisa ili kad je milanović pocepao mrežu amerima u poslednjoj sekundi.
tenis je sporedan sport a nđ nebitan sportista u svetskim okvirima iako dobro igra prebacivke preko mrežice
Pogledaj ti NFL igrači koliko zarađuju.Vidi se da dobro poznajes sport.
Pogledaj zarade tenisera. Toliko su nebitni.
pogledao samVidi se da dobro poznajes sport.
Pogledaj zarade tenisera. Toliko su nebitni.
Volio bih da ja budem tako nebitan.pogledao sam
nđ 23. a vlada tenisom 10 godina
kažem ti, nebitan sportista
i ja bih voleo, ali sad pričamo o vrhunskom sportu kao navijači jer tako jedino i možemoVolio bih da ja budem tako nebitan.![]()