Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.

Могућност да се ова креатура појави у тиму Новака објављена је у нашој штампи још јануара 2017. и тада сам објавио овде и овде (и даље) коментаре Стива Тешића и још једног читаоца на интервју који је објавио Њујорк тајмс.

Као што сам касније у тој дискусији рекао, његов посао - његова ствар.

Али да ми је негде угасио овогодишњи Вимблдон, угасио га је бар 80%.

Поврх свега још и та снисходљивост, носио сендвиче, навијао за њега, а на истом турниру је Моника Селеш била један од главних фаворита за освајање Вимблдона и против ње се у британској штампи водила страшна кампања...

.

.

Несхватљиво.

У својих 30+ година и са свим могућим освојеним трофејима, утовариш провереног лузера у тим.

Мирише ми да се Пилић нешто заузео, па неко раздуживање.

Код нас се више пише о овом смраду него о Нолету!!!

Не знам врхунског спортисту да је на плану ПР-а дао више аутоголова од Новака.

.
Profesionalni sport je biznis kao i svaki drugi...samo sto smo, neki od nas, :) navikli da navijamo za reprezentaciju..kao zajednicu, udruzenu snagu, simbol..toga vise nema.
Kao sto je kosarkas Jokic otkazao prije par godina nastup za reprezentaciju zbog treninga i slicno...koliko se sjecam.
Pitanje je, naravno oduvijek, gdje su granice uspjeha, zarade, pripadanja necemu.
Meni bi teze pala odluka vaterpolista da igraju protiv neke hipoteticke reprezentacije nepriznatog tzv. Kosova.

Bravo!
Lijepa igra...kad Novak malo popusti, protivnici se "uzjogune", ali sve je pod kontrolom!
Mnogo srece u finalu!
I, samo jedna primjedba: i slijepac bi mogao pratiti ove meceve...zna se kada Novakov protivnik dobije poen...odmah je pljesak jaci...svaka mu cast kako se mentalno nosi sa tim!

i

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back