Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovu sam pjesmu napisala nasem Novaku Djokovicu 02. 05. 2009. godine

Tvoje su ruke
Polarna svjetlost
Ogledalo vrha svijeta
Tvoje su ruke
Golfska struja
Planetu morima obilaze
Tvoje su ruke
Vulkanska lava
Uspjesno je gasis
Tvoje su ruke
Upletene u granje
Vjetrova sto ih njisu
Tvoje ruke
Iz okeana sunce vade
Crkvice Hristove
Hode i mole
Tvojesu ruke su
Casa hladne vode
Kad se u pustinji
Izgube osobe mile.

:heart::heart::heart:

Ljubav, ah ljubav........:ok:

DlB67ttX0AAS1KY.jpg:large

Boki ne cudi se, ti si u Evropi staroj dami.
BLAJBI je na suprotnoj strani Zemljine polulopte .
Necu nikad da mu zaboravim kako je bio uvjeren da Novak nikad vise nece da se vrati .
Sad vidji sam koliko ces mu vjerovati ...Cesto uspije nasmijati me do suza ...:D

MA Dukice ti veoma dobro znas da Boki nikada nikoga ne slusa.

Blajbi je ovdje jedan ovan kojeg moramo zezati (:

Boki ne cudi se, ti si u Evropi staroj dami.
BLAJBI je na suprotnoj strani Zemljine polulopte .
Necu nikad da mu zaboravim kako je bio uvjeren da Novak nikad vise nece da se vrati .
Sad vidji sam koliko ces mu vjerovati ...Cesto uspije nasmijati me do suza ...:D

Duskice, ja nikada nisam rekao da Nole nece osvojiti jos neki turnir....

Ali, u globalu njegov teniski put je u silaznoj liniji.

Ova pobeda mi lici na labudovu pesmu...

To je samo ZAKONITOST ZIVOTA - mladji dolaze, a stari polako silaze sa scene....

U tome si najjaci.Ne moze ti niko pera odbit.Preko 92000 puta si se poklonio svima ovde :aha2: Nosilac si spomenice u toj disciplini.Grabis snazno ka jubilarnih 100000.Uspjeti ces sigurni smo.Ide ti to ;) Samo naprijed :ok:

Jos da mi moja Duskica ne brise komentre - vec bih stigao do 100.000 :per:

- - - - - - - - - -

Ali zato kada Boki napise: "Blajbi je ovdje jedan ovan kojeg moramo zezati" samo malo iznad - to ne primeti...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ali zato kada Boki napise: "Blajbi je ovdje jedan ovan kojeg moramo zezati" samo malo iznad - to ne primeti ni ne brise...:mrgreen:

..........

Pa kako da ti neko ne napise tako nesto kad se svakodnevno provaljujes.Ovan je najblaze receno i sad se hvatas za to a to sto si isfrustriran sto Nole nabi Federera to je posebna prica.Dobro Nole nije u formi i nece se nika vratiti :hahaha:
ali zato si ti u formi i volis da se poklanjas.Jako i snazno prema 100000.Ne obaziri se na brisanja.Ne mogu oni obrisat koliko ti moze da se poklonis.Ne predaji se i budi uporan :ok:

Poslednja izmena od moderatora:
Pa kako da ti neko ne napise tako nesto kad se svakodnevno provaljujes.Ovan je najblaze receno i sad se hvatas za to a to sto si isfrustriran sto Nole nabi Pederera to je posebna prica.Dobro Nole nije u formi i nece se nika vratiti :hahaha:
ali zato si ti u formi i volis da se poklanjas.Jako i snazno prema 100000.Ne obaziri se na brisanja.Ne mogu oni obrisat koliko ti moze da se poklonis.Ne predaji se i budi uporan :ok:

Dodje mi smesno kada neko sa DVE reputacije diskutuje ovde o meni...:hahaha:

Dodje mi smesno kada neko sa DVE reputacije diskutuje ovde o meni...:hahaha:

Ti si ovde presmijesan evo skoro 10 godina pa ti opet nema lijeka.Cuj reputacija :lol: prejak uspjeh u zivotu :hahaha:
Nego de ti jako i snazno prema samom cyber-forumskom vrhu pa da nam se ovde svima poklonis po 100000-i put ;)
Nemoj ko Nole,on nije u formi i nema od njega nista,nego onako kako samo ti znas.Ne daj se pokolebat.Jos jace jos snaznije da nam se ovde poklanjas a repke ce same po sebi doci :ok:

Morete svi da mi se poklonite.....:aha2:

:rotf:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ali zato kada Boki napise: "Blajbi je ovdje jedan ovan kojeg moramo zezati" samo malo iznad - to ne primeti...:mrgreen:

A ti kada x puta napises provokaciju i uvredu, a to niko od nas ne prijavi zato sto niko na tebe ne obraca paznju... to je ok?!

- - - - - - - - - -

Pa kako da ti neko ne napise tako nesto kad se svakodnevno provaljujes.Ovan je najblaze receno i sad se hvatas za to a to sto si isfrustriran sto Nole nabi Pederera to je posebna prica.Dobro Nole nije u formi i nece se nika vratiti :hahaha:

Bas tako (:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back