Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rHVQmMD.png

Iako nije GS ovo je istorijski dan za Novaka i tenis uopšte, Sinsinati je napokon u kolekciji, a osvajač je postigao fantastičan uspeh, prvi teniser koji je kompletirao masters seriju.
Divimo se Srbinu koji ne prestaje da dominira.

Kakva euforija, Nole zasluženo pobeđuje Kralja koji je pred penzijom i koji je odigrao prilično loš meč za njegove standarde. To dokazuje koliki respekt prema Federeru u stvari imaju svi Noletovi fanovi :ok:

Au ozbiljnih finalista :rotf:...

20.08.jpg

PS ovo je samo pocetak karijere :rotf:...

- - - - - - - - - -

...znaci ladno DEVET ditula sa drugorazrednim igracima :malav:

- - - - - - - - - -

O Soderlingu i Rodiku 2009 ne bih trosio rijeci... dakle 11 :lol:...

Kakva euforija, Nole zasluženo pobeđuje Kralja koji je pred penzijom i koji je odigrao prilično loš meč za njegove standarde. To dokazuje koliki respekt prema Federeru u stvari imaju svi Noletovi fanovi :ok:

Mislim da ništa manja radost ne bi bila da je dobio Nadala. Najbitnije je da je osvojen jedini Masters koji mu je nedostajao, da je Nole igrao odlično i da ponovo osvaja velike turnire.

Au ozbiljnih finalista :rotf:...

Pogledajte prilog 505885

PS ovo je samo pocetak karijere :rotf:...

- - - - - - - - - -

...znaci ladno DEVET ditula sa drugorazrednim igracima :malav:

- - - - - - - - - -

O Soderlingu i Rodiku 2009 ne bih trosio rijeci... dakle 11 :lol:...

Ti drugorazredni imaju pozitivan skor sa Noletom. Kakav je onda on, trećerazredni? :D

- - - - - - - - - -

Mislim da ništa manja radost ne bi bila da je dobio Nadala. Najbitnije je da je osvojen jedini Masters koji mu je nedostajao, da je Nole igrao odlično i da ponovo osvaja velike turnire.

U tvom slučaju je tako. Ali kod patoloških tipova je bitnije pobediti Federera nego bilo šta drugo :D

Najbitnije je da je osvojen jedini Masters koji mu je nedostajao, da je Nole igrao odlično i da ponovo osvaja velike turnire.

Ovo. Ovo je suština. :ok:

Ja sam baš bio skeptičan dok se lečio od povrede. Bojao sam se da neće uspeti više da osvoji nijedan veći turnir. Ali me je razuverio. Prvo Vimbldon, pa ovo, a sad verujem da će ih biti još. A sve i da ne bude, apsolutno mu svaka čast za sve. :super:

Ovu sam pjesmu napisala nasem Novaku Djokovicu 02. 05. 2009. godine

Tvoje su ruke
Polarna svjetlost
Ogledalo vrha svijeta
Tvoje su ruke
Golfska struja
Planetu morima obilaze
Tvoje su ruke
Vulkanska lava
Uspjesno je gasis
Tvoje su ruke
Upletene u granje