duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Zao mi nola sto je van 10,nemam ni zelju gledati tenis
georgejune, Nije nola i to malim slovom ime nego Noleta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zao mi nola sto je van 10,nemam ni zelju gledati tenis

georgejune, Nije nola i to malim slovom ime nego Noleta.
to mu tepam
nisam cito mackonija ,i meni kazu djola

Agasi: Novak je imao frakturu lakta
http://sportklub.rs/Tenis/ATP/a220060-Agasi-Novak-je-imao-frakturu-lakta.html

Kako je moguće da svi drugi sem Novaka pričaju o njegovim povredama, samo ne on sam?

Velicina coveka koji je postigao uspeh je u tome da i drugima pomgne da postignu uspeh.

Kad je pričao o svojim donacijama opet ti nije bilo dobro. Skoncentriši nalo tokove u vijugama. Kod tebe si one ravne.![]()
Ma niko se ovdje ne svadja,ok malo Crnjicrnja vredja Mackonija...ali trazio jei da ne prica o tome..zato se i ne zna koliko je nole svakome dao..i to postujem kod njega
i upravo je to ono sta mi nekad smeta..sto ona njegova krampaca kaci fotke koje posle prenose mediji i koje u sustini daju prostor hejterima protiv noleta..da on nema tu zenu i takvog oca bio bi mnogo popularnij..mislim zabole njega za popularnost na drustvenim mrezama ali se mi ovde ne bi toliko svadjali![]()

vaspitan je, neće da laže...pa platio drugima da lažu umesto njega![]()

Pa nije fora da priča o donacijama...to ispada kao samoreklamiranje.
A sa druge strane, povrede su deo sporta, i mogao bi da informiše svoje fanove ako ništa drugo![]()
donacije...![]()
Ти не пратиш њега на ФБ, Инстаграму и Твитеру па си зато тако необавештен. Додуше, не пратиш ни Феда па баљезгаш без везе о њему.

А тамо није имао интернет.
ali je imao tretman,vole oni mace 

Internetali je imao tretman,vole oni mace
![]()
А тамо није имао интернет.