Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:klap:

Ovako nesto moze da uradi samo neko ko ima i pare i veliko srce i dusu :

https://www.krstarica.com/sport/novak-je-verovao-u-njega-djokovic-poklonio-stan-filipu-krajinovicu/

"Novak je verovao u njega: Đoković poklonio stan Filipu Krajinoviću!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković više puta je pokazao koliko je veliki kada se neko nađe u nevolji, a prethodnih dana u francuskim medijima su isplivali detalji koji su Noleta prikazali u najpozitivnijem svetlu.

Da su najbolji srpski teniser Novak Đoković i mladi Filip Krajinović veoma dobri prijatelji potvrđeno je posle plasmana mladog Somborca u finale Mastersa u Parizu. Tada mu je Novak putem društvenih mreža čestitao na ogromnom uspehu.

BbIkcOuhadJ

Ali ono šta malo ko zna jeste da je Krajinoviću upravo Novak pomogao kada mu je bilo najteže. Između ostalog, kako pišu francuski mediji, Nole je poklonio stan Filipu Krajinoviću!

– Srbija je mala država, a svi njeni teniseri su jako bliski. Pre početka Mastersa u Parizu, bili smo svi na večeri sa Novakom Đokovićem, koji je prolazio kroz Pariz na putu ka Sjedinjenim Američkim Državama. Znate, Novak je oduvek verovao u Filipa. Plaćao mu je trenera, čak mu je poklonio stan u Beogradu. Oduvek je znao da Filip može da bude veliki igrač. Čak i kad Filip nije verovao u sebe. Kad su ga oborile povrede, Nole je bio uz njega – izjavio je Petar Popović, Filipov trener francuskim medijima.".

Bravo , Nole ...!!!

:klap:
:hvala:

Poslednja izmena:
Velicina coveka koji je postigao uspeh je u tome da i drugima pomgne da postignu uspeh.

i da ne prica o tome..zato se i ne zna koliko je nole svakome dao..i to postujem kod njega

i upravo je to ono sta mi nekad smeta..sto ona njegova krampaca kaci fotke koje posle prenose mediji i koje u sustini daju prostor hejterima protiv noleta..da on nema tu zenu i takvog oca bio bi mnogo popularnij..mislim zabole njega za popularnost na drustvenim mrezama ali se mi ovde ne bi toliko svadjali :kez:

i da ne prica o tome..zato se i ne zna koliko je nole svakome dao..i to postujem kod njega

i upravo je to ono sta mi nekad smeta..sto ona njegova krampaca kaci fotke koje posle prenose mediji i koje u sustini daju prostor hejterima protiv noleta..da on nema tu zenu i takvog oca bio bi mnogo popularnij..mislim zabole njega za popularnost na drustvenim mrezama ali se mi ovde ne bi toliko svadjali :kez:
Ma niko se ovdje ne svadja,ok malo Crnjicrnja vredja Mackonija...ali trazio je :hahaha:

- - - - - - - - - -

vaspitan je, neće da laže...pa platio drugima da lažu umesto njega:hahaha:

Mackoni..ne vaspitan, da laze hoce, platio bi da drugi pisu da je pametan, ali nema para pa ostade...ne pametan :ok::hahaha:

Pa nije fora da priča o donacijama...to ispada kao samoreklamiranje.

A sa druge strane, povrede su deo sporta, i mogao bi da informiše svoje fanove ako ništa drugo :D

Ти не пратиш њега на ФБ, Инстаграму и Твитеру па си зато тако необавештен. Додуше, не пратиш ни Феда па баљезгаш без везе о њему.

- - - - - - - - - -

Шта теби опет није јасно? Јел да ти цртамо или да те позовемо на часове образовања?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back