Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Njega je najčešće otresao na GS turnirima, pa zato![]()
Laice ne radi se o tome Mareju
...procitaj prvo pa se onda javi. Bar toliko...aj sto tako pises o tenisu, al ne moras bar i na konkretne stvari tako da se ponasas 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njega je najčešće otresao na GS turnirima, pa zato![]()
...procitaj prvo pa se onda javi. Bar toliko...aj sto tako pises o tenisu, al ne moras bar i na konkretne stvari tako da se ponasas 
Laice ne radi se o tome Mareju...procitaj prvo pa se onda javi. Bar toliko...aj sto tako pises o tenisu, al ne moras bar i na konkretne stvari tako da se ponasas
![]()
To za Novaka je izjavio Dzejmi Marej.
Pa Dzejmi je jedan od najboljih dubl igraca na svetu.
Cenim njegovo misljenje, bar ja, a ostali kako hoce.
Ne razumem to za tezinu izjave.
Ne vidim razliku sto je Dejmi to izjavio, a dubl je igrac. Kakve to veze ima?
Covek, sportista, teniser je to izjavio.
Moje je misljenje da je Novak napravio kardinalnu gresku sto je izbacio glutene iz ishrane.
Umesto da ih svede na optimalni nivo ,on ih je potpuno eliminisao i tako iz jedne krajnjosti presao u drugu.
Izgleda da sad se lako povredjuje i tesko revitalizuje.
Hoces da kazes da se u Srbiji radi profesionalno u sportu kao u Nemackoj, Engleskoj, Francuskoj....?
Federer NI JEDNOM nije napustio mec zbog povrede.
Srpski mentalitet velikim delom IZVIRE IZ ISTORIJE koju su Srbi preziveli.
Ne kažem, ali ipak ima manju težinu nego da je to rekao neki singl igrač iz top 10.
..
Поводом вести у којој се наводи,
"Đoković će sledeće nedelje održati konferenciju za štampu u glavnom gradu Srbije, gde će detaljno pričati o povredi i planovima za nastavak sezone."
Искрено се надам да се то неће догодити, из неколико разлога:
1. У Србији не постоје новинари. Постоје неки људи који објављују у медијиа, без икаквог знања, интегритета и професионалне етике. Сви наши медији су "фејк њуз" медији (лажни медији).
2. Поготово не постоје "спортски новинари". Нека само погледа конференције за штампу са спортских догађаја. Све их плаћају политичари који управљају и Звездом и Партизаном и најчешће немају појма о суштини онога о чему објављују. Једноставно им није потребно јер може само да им смета. Знање обвезује. Највећи домет им је да упамте статистичке податке са одређених догађања, а закључци су већ спремљени и увек иду у правцу оног ко их плаћа.
3. Иако дебело заостаје, никада није касно да се крене правим путем и анажује озбиљна маркетиншка агенција која ће на прави начин прикаже сву величину и размере Новакових успеха, који су историјски.
4. Свака импровизација на тему "паблик рилејшнс" ће дебело да му се обије о главу, поготово сада када овде сви доживљавају као катастрофу што не сатире сваког ко му се појави са друге стране мреже.
Однос са јавношћу је велики Новаков проблем од почетка и ту је направио море неопростивих грешака.
Надам се да неће да направи још једну.
Једноставно, у Србији ништа не може да се објасни.
Како је Душко Ковачевић једном рекао,
Када би се гласало да ли да се у Србију увезе куга (најстрашнија болест, да не буде забуне),
50% би било за, а 50% против.
Није то случајно и то се овде негује са разних страна, али је то друга тема ...
.

Žurnal: Đoković 99% propušta US open!
http://sportklub.rs/Tenis/ATP/a179204-Zurnal-Djokovic-99-propusta-US-open.html

Ne znam zasto ali drzi me utisak da Nole nikada vise nece biti onaj pravi, kao nekada.
Ohala da gresim....

Ma biće, pitaj bokija pa će ti reći da Novak osvaja 20+ GS titula i to defanzivnom igrom u svojoj 34-35 godini, sa puno trčanja i proklizavanja![]()
Nemoj turati rijeci u usta. Svi znamo da si lazov i da pretjerujes, ali nemoj da te bas toliko boli sujeta. Fino sam ti rekao, onomade...nemoj se igrati, osujeticu te...i eto, samo si trazio...sada zivi sa tim.