Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo sto je on u poslednje vreme radio je cisto mucenje i ponizavanje. Ako ne ide, ne ide, sedi odmori malo, nece te niko streljati zbog toga.

Upravo je on NOVAK DJOKOVIC a ti si to sto si i tu si gdje si. NOLE je pravi sampion, zato nikada ne osustaje.
federer npr 5 godina nije osvojio nista znacajno pa nije odustao. I sta sada?

Razmislite prije nego sto nesto napisete.

- - - - - - - - - -

A sta tek onda da radimo da federerom i Rafom :rotf:

nole_wim2017_17-590x955.jpg

Poslednja izmena:
Ne volim da ljude delim na one sa hendikepom i one bez.
Svako ima neki hendikep, neko veci, neko manji.
Novaku svaka cast za odrzani cas nekim ljudima koji omalovazavaju, ili se boje hendikepiranih ljudi.
Pa ovaj covek bolje igra tenis iz kolica nego neko sa obe noge.
Svaka i njemu cast sto pokusava da ohrabri ljude i da ih inspirise da i hendikepirani mogu kvalitetno da zive.
Nikad mi nece biti jasno zasto se nasi ljudi sa hendikepom skrivaju po kucama, kao da okajavaju nesto za sta nisu krivi, dok na Zapadu to nije tako. To je valjda povezano sa nasim mentalitetom da krijemo mane...
Ali to je za neku drugu temu.

Pjer se zna sa mojom Milicom.
Sreli su se pre 3 - 4 godine ispred zgrade gde stanuju Novakovi roditelji.
Nije nista bilo izmedju njih dvoje, moja Mili je bila nervozna jer smo se vracale iz Milanove Spine... nije bila raspolozena za druzenje sa Pjerom.
A njega je setala Noletova mama.

Mislim da je ovoga puta kod Noleta - ozbiljno.

I mislim da vise nikada nece biti prvi. :(

Mozda ni medju prvima.

Pa moze mu se.Finansijski je obezbnedjen.Dok su drugi izigravali mrgude
na terenu nole je sebe pokazivao u drugom svetlu koje ga preporucuje
za mnoge poslove posle tenisa.Koliko jezika govori? Nole ce sebe i
posle teniske kariere da predstavi kao ozbilnog poslovnog coveka.Zivi
bili pa videli. Sto se tice prvog mesta i ja sticem utisak da mu njije stalo
do njega bas kao ni Nadalu,ni Mareju osim ovom sirotom Federeru koji
ce kosti da ostavi dokazujuci sebe i u ovim poznim teniskim godinama
takmiceci se sa klicima i dokazujuci da je bolji od njih.Jeste bolji al cemu
sve to.Lepo kaze narodna: "zasviraj i za pojas zadeni".

Koga ovo zanima? Plus nema nikakve veze sa temom (tenis).
Obozavaoci neka turaju ovakve slicice u foldere koie su napravili na svom kompjuteru, ali neka ne smaraju ostale ljude. Kad vec ne igra tenis i kad vec nema nista u vezi tenisa i Novaka da se pise ovde, onda bar ne smarajte sa slikama koje nemaju veze sa temom.

Obozavaoci neka turaju ovakve slicice u foldere koie su napravili na svom kompjuteru, ali neka ne smaraju ostale ljude. Kad vec ne igra tenis i kad vec nema nista u vezi tenisa i Novaka da se pise ovde, onda bar ne smarajte sa slikama koje nemaju veze sa temom.

Pa izgleda da je neko spojio temu Jelena Đoković i Novak Đoković :cepanje: Inače neki pop je rekao da će Nole da poludi...nisam čitao ceo tekst nego samo naslov...Možda misli na posledice žestokog dopinga ili nešto drugo?

Ovde se pise o TENISERIMA, a ne samo tenisu.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back